Friday, 1 July 2011

> Berlabuhlah Tirai June

HOlla Peeps,


Bye-bye June...

Aku rindukan Nora Elena, walaupun sudah ada Transformers dan movie-movie lain, tetapi penangan Aaron Aziz dan Siti Saleha cukup membuatkan aku teringat-ingat akan mereka.. Mungkin Sepah sudah jadi Maharaja, tapi Jozan tetap ROCK!!! Rock sangat ke sampai leh buat aku WOW di tengah malam? Dalam setiap WOW, aku rasa cool bermain golf... Pernah ke aku bagi tips-tips berguna? Bulan July penuh dengan Movie-movie best, jadi busy la aku dengan Movie Review!!! Bulan ni banyak kali aku berjumpa Ben, tetapi pernah dia tegur aku???

gundam dynames

Sayonara June...

X-Men mungkin antara Movie best bulan ni, sebab kebosanan Green Lantern.. Banyak kali aku melalui kepeningan penyu bulan ni, dengan speed internet yang slow, aku menjerit tanpa menyedari limitasi... Mungkin aku sudah menang kereta? Atau dapat Digi Opera Mini 2 secara percuma? Oh, Nora Elena, lupakan Hacking!!! Aku perlukan Kelainan, dan aku jumpa kelainan, ATWR!!!  Dan di bulan ini aku mula berskandal Alexa~

gundam exia

Semoga Berjumpa Lagi June...

Tanpa aku sedari, bulan June adalah bulan paling banyak entry aku post!!! Dan bulan June juga aku balik kedah dan kembali ketagih.. ketagih??? Bulan ni juga aku terlibat dengan Nippon dan Transformers dan mendapat Nakama ke 456!!! Dah puas? Setiap wordless Wednesday (1, 2, 3, 4, 5), aku cuba elak kerana aku ingin menulis disetiap entry.. Dan di bulan June juga aku dan semua orang melihat Gerhana Bulan Live di Internet!!! Setiap logik, ada kekeliruan dan apa yang aku suka buat di masa lapang? Cuba memecah kebuntuan dengan mendengar OST Transformers 3!!! Apa aku nak buat kalau aku kaya? Mungkin aku masih geram, geram akan sesuatu yang aku tak pasti~ Mampukah KL Gangster memecah tempurung kepala dengan Keywords yang bermata satu?


dan birthday Umi ku pada bulan Jun juga, Happy Birthday Umi... :')

-zuan-

p.s : Bulan June paling banyak aku tulis entry, bulan July aku akan cuba tulis 1 (satu) enty  setiap hari dan sekurang-kurangnya 1 (satu) post 1 (satu) minggu.. 

26 comments:

  1. hahaha belum ade rezeki lettew ben tegur. hehe.

    yang penting nora eleena? errr ramai sgt cakap pasal benda tu tapi sekarang aku tak pernah nak cari sebab knp orang cakap pasal nora eleena. huhu

    ReplyDelete
  2. haha, pandai linkkan semua entry jd 1 entry eh?

    gud work! :D

    ReplyDelete
  3. oh dah masuk bulan julyyy. it must be lots of changes kannn.

    happy birthday to ur ummi..*wish awl2, takut tak sempat* kehkeh.

    ReplyDelete
  4. MANTOP !! okbai .....! ^__^

    ReplyDelete
  5. wakakak ape yg best nya nora elena beb

    ReplyDelete
  6. rindu nora elena ? hihi ..

    transform da boom kut . hehe

    ReplyDelete
  7. hey transformer kreatif!

    ReplyDelete
  8. HAHAHAHAHAHA :D

    Byknye post dia~

    ReplyDelete
  9. wah cayalah! semua entry di gabungkan menjadi 1 dalam bulan june!

    mantoop!! happy blogging :)

    ReplyDelete
  10. selamat tggal bulan jun..:)

    ReplyDelete
  11. seris bagus,linkkan semua entri lama dalam 1 entri baru.senang nak dapat trafik.thumbs up!!

    ReplyDelete
  12. rajin la ko linkkan semua dalam 1 entry. hebat2!! hehe

    ReplyDelete
  13. wow...banyak gila entri sampai boleh buat satu perenggan :D

    ReplyDelete
  14. perghh.. gila punya byk link ang buat dalam satu entri ni.. :D backlink banyk.. ;p

    ReplyDelete
  15. hari tu ada melepak ngan member2 tiba2 terkuar pasal cite ni, aku blur jap sb dh lama tak tgk tv

    ;D

    ReplyDelete
  16. Wah2...ni ekspresi ke?? len macam je!! hahahakz...bnyk sangat dlm otak tu...

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. abis da bulan nie erk :)


    jom semua letak nizam ijam dalam bloglist :)
    ”Isteri Hamil Kena Tumbuk”

    ReplyDelete
  18. abes semua yg terjadi dalam bulan june letak dalam ni..hahhaa

    ReplyDelete
  19. sume angaukan nora elena...skrg demam trsnformer...sooo,helooo jullyyyy!

    ReplyDelete
  20. bulan june bnyak azab kot bg aku,sebab aku final bulan6...huawawawa

    ReplyDelete
  21. perghh paling byk tu bro .. 58 entri :)

    gdluck2 !

    gdbye june !^^

    ReplyDelete
  22. ok.. sangat kreatif bila dapat buat entry menggunakan entry2 bulan jun.. hehehe!!~



    selamat datang julai :)





    ^^

    ReplyDelete
  23. ben pernah tegur zureen d twitter.. sbb takde sape nak twit dengan dia time tu. haha! ;p

    p/s : lawa header! ;p

    ReplyDelete
  24. june waktu cuti sem! best! haha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...