Tuesday, 26 July 2011

> Satu Hari Nanti Akan Ku Capai Mu

HOlla Peeps,

Tajuk yang agak kebudak budakkan, tapi tu la yang ingin aku kejari (bukan ke jari tangan LOL).. Aku Seorang Blogger selama 2 tahun, tapi pengalaman aku, knowledge aku pasal blogging ni sikit untuk dikongsi (Tanya aku macam mana nak naik trafik? Aku suruh korang ping kat twitter je la..hehe).. Skill menulis entry SEO pun kurang, entry masih belum cukup mantap..

LOL Semalam aku ada hantar application untuk innity dan harini dapat feedback dari diorng..

Sorry, your application is disapproved.
Dear Muhammad Syazwan Bin Norhalik, 


Thank you for your application to join Innity Performance Network. After a few rounds of review by our team, we have found that your site now does not yet meet our network criteria, due to Low Traffic. Therefore, we are unable to accept you into our network. We do believe in the potential of your site to grow substantially over the years and we are still open to future cooperation.
We have to ensure the effectiveness of Performance ads for our publishers and our advertisers. Hence, we review all publishers, and unfortunately we have to reject certain applicants.

If you need more information, please let us know.

Thank you for your understanding.

Sincerely,

The Innity Performance Network Team

HOYEAH aku nye apps di reject.. hehe dah ku agak akan direject sebab trafik pun low, pastu mengidam nak pakai Innity, memang tak dapat la, LOL!!! Takpe, fokus entry best2 dulu... klu entry best bru orng nak baca blog kita kan?

-zuan-
p.s :  hampir curang ngan nuff.. sori boss.. hehe

24 comments:

  1. don't worry zuan. jangan berputus asa. and keep a big efforts on any works u done! :)

    ReplyDelete
  2. haha kalo follower twitter xsmpai 10 org mcm gua nih naek ke traffic tuh kehkehkeh ;D

    ReplyDelete
  3. Trafix itu hape? Oh sy hampir kekeliruan di sini.. Sy berblog shj tnpa tahu ape itu trafik.. Kahkahkah~

    ReplyDelete
  4. come on wan!!! teruskan usaha anda,.

    ReplyDelete
  5. Liyana Zahim :

    traik tu bilangan visitor kt blog kte..


    pelaung pulau :

    ads.. mcm nuffnang gk la..


    Nurul Aini, farra, Amna :

    Arigatou

    ReplyDelete
  6. hehehe..untung la ada ads..blog sya xdak ads pon. huhu..xtau nk ltak cmna.

    ReplyDelete
  7. pip suka blog ni..best pe..diaorang je xbaca..suka suki..hehe :P

    ReplyDelete
  8. sabar..terus buat entry menarik.insyaallah blog akn pemes nanti =)

    ReplyDelete
  9. tak pe..janji semangat..kuatkan tekat..pasti nerjaya..innity tu nk trafik kencang

    ReplyDelete
  10. dont give up ya! ;) terus hasilkan entry yang gempakk ;)

    ReplyDelete
  11. 1st time ke sini.

    follow awk.

    btw, keep it up ya.^^

    ReplyDelete
  12. apsal x leh? die nak minimun 1000 ke?

    alexa hang tinggi kot... 600k tuh...!

    ReplyDelete
  13. Thanks semua.. aku akan 'polish' setiap entry aku.. :)



    shahjiehan :

    rank tu mayb dia tak kira sgt.. dia nk visitor daily 1000 ke atas..

    ReplyDelete
  14. pehhhh bagus2 anjakan paradigma .. jgn hangat2 taik ayam je oke ;p

    cayokkk ! ^^

    ReplyDelete
  15. takpe la bro. yg penting entri transformers ko best. hehe

    ReplyDelete
  16. hehe aku pn penah nk try kt innity ..
    haha .. tak dpt gak bro .. wuwuw

    ReplyDelete
  17. haiipppp.. nak curang dengan nuff yea,,, hik3

    ReplyDelete
  18. takpe...boleh usaha lagi..:P

    ReplyDelete
  19. takper2..apik pon memang nak try gak inity tu..hehe..tapi tak yakin lagi

    ReplyDelete
  20. hehe kite bloging suke2 je.siyes baru tau trafik tu penting rupenye hahahha maseh wan

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...