Tuesday, 12 July 2011

> Lagenda Robot

HOlla Peeps,

Aku seorang penggemar robot.. Dan kalau ada cerita yang ada robot, lagi la ligat aku tengok.. haha Aku ada terjumpa artikel mengenai famous-robots-from-film-photos

berikut adalah antara robot-robot famous yang aku nak share dengan korang :

 Eve dan WALL-E dari filem Animasi WALL-E 
Bender dari Siri Animasi Futurama
Data, Seven of Nine dari filem popular Star Trek : Voyager dan Star Trek : The Next Generation 
T-800 dan T-1000 dari filem popular Terminator
C-3PO dan R2-D2 dari filem popular Star Wars
Optimus Prime dan Megatron dari filem popular Transformers

-zuan-
p.s : ada tak dalam list ni favorite korang? aku hope one day bila aku dah banyak duit (pendapatan dari nuffnang cukup tak?) aku boleh beli semua robot favourite aku :D  

21 comments:

  1. minat robot anjing jimmy neutron.. ;)

    ReplyDelete
  2. :D Wall E mmg best.. feeling lebih jer :D

    ReplyDelete
  3. walll e sgt chumill ! :D

    ReplyDelete
  4. wahh . minat sungguh .. hee :)

    ReplyDelete
  5. walle paling gempak.. haha.. mnangis.. hehe

    ReplyDelete
  6. heheh nak sume robot boleh? heheh.. robot WALL-e tu ade perasaan la. susah nk jage. haha. btw nice entry!blog aye disini

    ReplyDelete
  7. pling suke WallE hehe. comel cam aku. huhu

    ReplyDelete
  8. transformers!! yeay!!
    tapi suka alphonse robot ber"roh" manusia..heheheh

    ReplyDelete
  9. tringin nk tgk transfomers.... tiket alamanda da hbis,,,

    ReplyDelete
  10. er,,ok,,nsb baek awk laki ;)

    ReplyDelete
  11. ha haa robot,,banyak robot kt dunia ni..tau tranformers jek..thank singgah blog bro..d

    ReplyDelete
  12. minat terminator..hehehe..kalo ade robocop ag la minat...hehehe..:P

    ReplyDelete
  13. sy suke robot2 transformer jek....cute bumble b

    ReplyDelete
  14. as salam..
    semua ada dalam list kegemaran pakcik. erk futurama takde ke?
    haha~

    alang-alang dah datang, pakcik nak tanya nih~
    zuan tahu tak apa benda..

    Isle Of Man? adei..pakcik tersalah jawab. gagal.haih..

    >_<


    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. saya sayang optimus! hehe

    ReplyDelete
  16. salam singgah..

    my son pun suka dengan robot ni.. leh jadi geng lah ni..

    JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

    JOM BACA NI : SALIH YAACOB TURUNKAN ILMU!!

    ReplyDelete
  17. kenapa nak beli?? reka robot la..anak malaysia boleh la..hehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...