Monday, 18 July 2011

> Penangan Juvana

HOlla Peeps,


"Jangan datang sini lagi tau~

Habis pun drama overrated, Juvana!!! Drama ni membukan yang drama Malaysia bukan bergenre Romance je.. hehe

Agak terhibur tadi dengan aksi-aksi mendebarkan, dimana Daim melakukan Rider Kick kat Botak dan Botak tercampak jauh ke gaung tetapi diselamatkan kawan baik dia, Ayam yang berjaya menahan Botak dari jatuh ke gaung.. Cikgu Zakiah pula membuat Karate Fish keatas Cikgu ApeNamaTah.. Dan berjaya larikan diri bersama-sama pelajar yang lain.. Daim kawin dengan Zakiah, the end..

Macam tu ek sinopsis dia tadi? Hehe tipu je~ Episod terakhir tadi memang best, ada klass tersendiri, dan ending yang memuaskan hati, membuktikan pelajar-pelajar Juvana boleh berjaya dalam hidup..  Macam mana pun, Juvana memang ada ramai peminat tersendiri dimana laman sesawang Twitter menjadi tempat perbualan ramai pengikut Juvana, taip je "Juvana" dekat search tu, berlambak-lambak tweet mengenai Juvana!!! Hebat penangan Juvana!!! OK, hope banyak lagi drama-drama best pas ni.. :)

Pelajar-pelajar Sekolah Juvana

-zuan-
p.s : Terujaaaa aku mengejar muuu~ 

18 comments:

  1. dah habis dah kan ^^
    last2 si daim tu jd cegu kt situ .. hehe

    ReplyDelete
  2. botak still hnsem wa cakap lu,.hahaha

    ReplyDelete
  3. aaaa..tak sempat nk tengok

    ReplyDelete
  4. asal juvana ni ?atoiiii...meaw tak layan lah,haha .... meaw layan mende alah ni je :P

    ReplyDelete
  5. haha, patut lah rasa macam pelik je bila baca sinopsis ko tu..

    ReplyDelete
  6. asal budak2 x ikut perangai pelakon JUVANA ni sudah...tapi storyline die layan jugak....nice post :)

    http://mat-jungle.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. aku rasa ramai gadis yg suka kat cikgu daim tadi. hehe

    ReplyDelete
  8. hebat sapa yang mengarah cerita ni !
    the best !!

    ReplyDelete
  9. Kte ske AYAM :] Heeeeeee.

    ReplyDelete
  10. BOTAKKKKKKKKKKKKKKKKKK :D

    ReplyDelete
  11. umur belas2 taun ke mereka tu xixii

    ReplyDelete
  12. i tgk gak cite ni mlm td... mmg best juvana ni kan.

    hmm... cite annissa siapa nk buat sinopsis? errr... :p

    http://deqnoor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. haha..aku baru tngok semlm..haha..oke lah cite nih..ta pernah aku tgk..mase episod last jugak aku tgk..jadi lah :D

    ReplyDelete
  14. ending dia memang hebat :D

    ReplyDelete
  15. episod akhir yg memuaskan, Daim jd cikgu..hensem lah pulak pakai spek, HAHA!

    ReplyDelete
  16. Salam Saiazuan...


    Juvana dah habis.... :(

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...