Monday, 11 July 2011

> Bahang Harry Potter

HOlla Peeps,

Pada peminat-peminat tegar HP, pasti sudah tidak senang duduk minggu ni dengan episod terakhir HP, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2




Jom warm up dengan sinopsis HP7 Part2
The final chapter begins as Harry, Ron, and Hermione continue their quest of finding and destroying the Dark Lord's three remaining Horcruxes, the magical items responsible for his immortality. But as the mystical Deathly Hallows are uncovered, and Voldemort finds out about their mission, the biggest battle begins and life as they know it will never be the same again. (imdb)
dah baca review HP7 aku pada part 1? Ok tunggu part 2 yang mungkin akan dibuat hujung minggu ni :D

untuk last chapter diorng kena musnahkan Horcruxes, Ok apa itu Horcruxes? Ia adalah magic yang sangat kuat (kira dark magic) yang mana menjadi sumber immortality seseorang Wizard, means dia tak boleh mati dengan apa cara sekali pun.. Jadi untuk bunuk Dark Lord ni, Harry dan kengkawan dia kena la berlarian ke sana dan ke sini untuk mencari Horcruxes ni.. lebih info pasal Horcruxes Klik sini..

Aku dapat rasakan yang finale ni adalah yang terbaik sebab ramai dah keluarkan review (premiere kat London) pasal movie ni.. So hope apa yang aku rasakan tidak salah~

-zuan-
p.s :  kali ni aku tak dapat free premiere pass macam transformers..
so kena beli tiket sediri la ye..hehe

15 comments:

  1. HP7 part 1 pon tak tengok lagi... huhuhu...

    (peminat tegar novel HP dan movie HP)

    ReplyDelete
  2. last nih..tingin nk tgk..

    ReplyDelete
  3. lame tak tengok muvie..nk g lah...

    ReplyDelete
  4. must watch muvi on my list! hee...

    ReplyDelete
  5. waa sedihnyee tak taw dapat tengok kat moviee ke tak.. T__T sini da la tade cinema T__T

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaa jom p tengokkkk !! ;p

    ReplyDelete
  7. mesti kena pergi tngok ni . haha

    ReplyDelete
  8. sblum tgok nie kne tgok episod2 sblum nie... lupo dh den.. haha... nice review bro..buatkn den xsabo nk g tgok..

    ReplyDelete
  9. tak layan harry potter... so takde la kepingin sgt nak menonton filem terbaru ni :-)

    ReplyDelete
  10. lebih suka novel dari movies, tapi layan gak ar...

    ;D

    ReplyDelete
  11. alamk bro. xde dpt free lg ke ? huhu..
    terpaksa la beli cmni .. hhe

    ReplyDelete
  12. as salam..
    pakcik pun tertunggu2 nih.. tapi kalau yang pirate dah mendahului..
    tercabar tu.
    hehe



    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...