Tuesday, 13 March 2012

> Jon Kata

HOlla Peeps,

Sedang menunggu untuk menonton filem Penunggang Hantu, keluar satu trailer dimana orang melompat lompat! kemudian dia menarik batu menggunakan besi sambil dikejar monyet putih..


Pelakon Utama Jon Kata


"Apa ke movie ni?" jerit aku di dalam panggung  yang penuh dengan manusia.


JOHN CARTER! In cinema in 3D


"Owhh Jon Kata~" kata aku kemudian menoleh ke kanan di mana aku nampak Nora Danish duduk di sebelahku..


-zuan-
p.s : nantikan reviewnya tengah malam ini.. 

64 comments:

  1. John kata.. ha3
    box office la cite tu confirm dpt 20 juta lak lepas ni

    ReplyDelete
  2. sedap x crite nih?..ak ad rncng nk g tgk gak nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sedap or not, tgu tgh malam ni ..hehe

      Delete
  3. macam best je nih hehe..^_^

    ReplyDelete
  4. hee. dian da tengok da!

    boleh tahan jugak citenye. dian suke ending die :DD

    ReplyDelete
  5. mintak num fon nora danish x? err err

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau ada pun takleh nak share, special :D

      Delete
  6. serious?.
    tolong kirim salam kat dia.
    kata wan cdm kirim salam.
    hehehe

    ReplyDelete
  7. Aku pun dah tengok...
    best! tapi tak dapat lawan harry potter (racist. Hahahahah!)

    ReplyDelete
  8. haha pemes la kau lepas ni ehh.

    ReplyDelete
  9. jon kata dye penat.. hahaha

    ReplyDelete
  10. rajin tul die nie tngok movie.. jeles nyew @_@

    ReplyDelete
  11. kuat ke angkat tu? kaut je kot... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak larat pun.. gimik je lebih :P

      Delete
  12. fuhhhhhhh! Nora Danish!! hohoo

    ReplyDelete
  13. nak nora danish jeee.....mueheeh!

    ReplyDelete
  14. best ke weh cite tu? (soalan stereotaip klu org cite psl tgk muvi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sila baca review untuk kepastian :P

      Delete
  15. haha nampak real !..namee ingat 3D rantai tu.. haha

    ReplyDelete
  16. nora danish..mana dtg tu...haha~

    ReplyDelete
  17. John Kata apa kat engkau? haha..

    ReplyDelete
  18. john carter rupenye...
    kite ingat ape la jon kata,jon kata...
    sengal ah zuan.
    btw,minat nora danish ke abam zuan?hahaha

    ReplyDelete
  19. ko blom tgk la bro john carter tu?kalau da tgk,nanti review boleh?hehe...sbb tak tau berbaloi ke tidak nak beli tiket tgk...kehkehkehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tgk sbtu lepas, cuma malas nk tulis review je huhu

      Delete
  20. ececeh...
    nak nora danish je die. mencik arrr... ^^

    ReplyDelete
  21. ingatkan jon mana la kata apa tadi, haha ;D

    ReplyDelete
  22. X sabar nk tgu review ya ni..

    ReplyDelete
  23. aloooo
    die dh p tgk ke
    bawu nak ajak die tgk
    hihihihi

    ReplyDelete
  24. ko biar betul awek aku dok sebelah ko.arghhhh

    ReplyDelete
  25. jon kata tak layan,
    nak tengok seepud.
    zuannn. belanja tengok seepud eh? eh? plisssss
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err err duit bulan ni dah tgl cikit ni.. huhu

      Delete
  26. Replies
    1. hehe thanks to mr amir kusanagy for the picture :)

      Delete
  27. dkna suka gambar nie..memang nampak real..

    ReplyDelete
  28. Nora Danish kat sebelah..berangan la tu~ =p

    ReplyDelete
  29. JON KATA.. KATA KAU

    ReplyDelete
  30. Jon kata gambar kau tu gerek Zuan! ;D

    Jeles seh aku tak dapat tengok cerita ni lagi...

    ReplyDelete
  31. ye la tu nora danish sebelah kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat lisa surihani dia tukar nora danish lak. haha.

      Delete
  32. wooo nampak nye ko promete cite jhon kata ni.... jommm tengokkkk

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy pemasangan sticker bomb kereta

    ReplyDelete
  33. haha. nora danish lah sangat. =P

    ReplyDelete
  34. cer tarik keluar natang tu

    ReplyDelete
  35. hahahahaha...gimik semata2....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...