Monday, 12 March 2012

> Projek 100 Bloggers!

HOlla Peeps,

Dah dekat seminggu aku dok dibayangi dengan Projek 100 Bloggers yang dikendalikan oleh salah seorang bloggers yang aku nak meet up so badly, Broframestone!

Jom usya snap pic yang aku kepilkan di bawah yang diambil dari sini.



Nak join? klik sini dan isi semua maklumat mengenai korang dan blog korang di borang yang disediakan.

 Interesting bukan? Dan syarat syarat nya tak terlalu ketat. Wanna try your luck? Join in peeps! Seriously aku sangat berminat nak join up!  Yela dah 2 tahun lebih dalam blogging ni, rasa dah sampai masa nak join in  something big and something that need commitment macam ni. But apakan daya, trafik blog ni tak cukup mantap untuk memenuhi syarat nak join, so apa yang aku mampu buat sekarang adalah support dari belakang projek yang bro handle ni.. 

GAMBATTE And GOODLUCK everyone!!! (",)


-zuan-
p.s : happy weekdays peeps (",) 

110 comments:

  1. bila dapat tahu bro ada lancarkan projek 100 Bloggers ni...mmg excited nak tingkatkan trafik...tapi nampaknya, mcm ko la zuan..trafik belum cukup lagi nak cukupkan syarat...huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih dalam usaha nak naikkan.. dah agak mati kutu skarang ni nak pikir cara nak naikkan trafik :)

      Delete
    2. blogger biasa2 mcm kita ni nak dapatkan sehari minimum 500uv tu mmg agak mencabar sikit la kan...heee~

      Delete
  2. gud luck zuan..kalo dpt jmpe bro kirim salam kat die ye..teringin gak nak join tapi x menepati syarat haha..especeli yg no 1 tu la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama la.. tak tinggi pun trafik :)

      Delete
  3. wah zuan join ! gluck ! namee macam nak join tp akan effect nuffnang tak ?? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak join lagi sbb trafik tak tinggi.. hmm rasanya tak effect.. :)

      Delete
    2. Ada terikat dengan nuffnang ke....??

      Kalau takat sayang status gelihati tue, tiada masalah.. ini just tulis dalam blog sahaja... xde 3rd party link.. semua link direct ke benda yang kita nak promosi

      Delete
    3. sekadar pasang ads dari nuffnang je.. takde be or apa2 campaign pun dari nuffnang

      Delete
  4. betul tu... yg penting kita support rakan2 blogger kita... :)

    ReplyDelete
  5. shida pun xmmpu dn xdpt memenuhi syarat2..tu..support bisa bro ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe trafik tu susah kan nak sampai target yang diminta? :)

      Delete
  6. kite cuma mampu bg moral support kat abam zuan...
    nak join mmg tak mampulah...hihi
    gudlark!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, zuan tolong support je.. tak join pun :)

      Delete
  7. alahai bab trafik tu lemah sikit. tak sebanyak zuan T_T

    xpe, lisa support sape je yang join ni!! :)

    ReplyDelete
  8. nak join, tapi sama la kita, trafik tak banyak bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah seminggu dok usaha nak naikkan trafik.. tapi masih gagal

      Delete
  9. Blog kitrg pun laaaagi la tak cukup kelayakan.saringan syarat pertama dah tersingkir.hahahaha

    Tp support yg join.good luck!!

    ReplyDelete
  10. trafic bro dah mantap,tak yah nak join lagi..sy ni trafic tak sampai 100 sehari,mcm mna nak join ni..adehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mana ada mantap..biasa biasa je :)

      Delete
  11. Gud luck bro... Blog aku kalau 50 sehari jer.. Malu gak nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, tapi trafik tak cukup mantap lagi.. dengan status kembali ke stud life skarang ni, memang susah la nak promote blog

      Delete
  12. blog diupdate 4 kali seminggu? hmmmm..susah gak tu. hoho. gudluck!

    ReplyDelete
  13. laarr, aku ingatkan kau nak masuk. aku apatah lagi. susah nak masuk. kena ada komitmen and trafik yg tnggi. aku tak mampu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. komitmen tu aku leh bagi.. tapi trafik tu masih blum mampu

      Delete
  14. hmm...~~ cm cm xley je...
    hahaha

    ReplyDelete
  15. zuan ckp trafik x byk? pliss la...hehee

    join zuan, join! ^^

    ReplyDelete
  16. eleh.. zuan mmg dah layak sangat kalau nak join tu...

    ReplyDelete
  17. bak kata Hanie, baca je kriteria pertama tu
    #white flag trus haha

    ReplyDelete
  18. mcm besttt nyerrrr nih..tp mcm xcapai beberape kriteria d atas.qwuwuwuu

    ReplyDelete
  19. Aku tak layak sebab tak update selalu.... hehe!

    ReplyDelete
  20. huhuhu iyer la kriteria satu jer dah fail.. anyway gudluck yer zuan..

    ReplyDelete
  21. tsk tsk tsk, tak layak lagi ni. uv tak sampai 100. baru je lagi buat blog >.<

    ReplyDelete
  22. from mesia tp dok obesea so x layan

    ReplyDelete
  23. hadoii.. nk join , tp xcukup syarat laa.. hehe :)

    ReplyDelete
  24. nak join, tp syarat x lepas.. syarat no 1 tu..

    ReplyDelete
  25. segan nye nak join... sebab tarffic rendah je p0n huhuhu
    btw gudluck utk ang ok ;)

    ReplyDelete
  26. saya pun traffic rendah.. gud lak for all.. (",)

    ReplyDelete
  27. errkk.. bolat takthu nk cek traffic blog kt mne !
    HELP !

    wakakaka~ untunglah boleh join abam bro peremseton punye segmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu cek kat blogspot or google analytic :)

      Delete
  28. zuan ada potensi la :)
    blog zuan ada byk sgt pembaca dan komentar..itu yg sy perhatikanlah hehe
    so, good luck zuan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks.. trafik tak tinggi sangat.. mayb sebab timing update tu kurang sesuai kot :)

      Delete
    2. xpa pasal trafik tu, zuan boleh perbaiki :)
      tp zuan mmg byk pembaca kan, penulisan pun okey,
      kalo timing update ni, susah kta nk ramal sbb lain org lain timing dia nk singgah membaca..so, kebiasaannya waktu pagi, tgahri, malam la yg aktif
      so good luck ya :)

      Delete
    3. kalau ada luck n rezeki bleh la..hehe :D

      Delete
  29. traffic tu selalu menghantui minda, hehehe,,

    ReplyDelete
  30. org akan kata aku senget klu tetibe je aku join. sah sah tak layak kot.huhu..
    tapi serius aku sokong kau kalau kau join. mcm beeest je tu..

    ReplyDelete
  31. akak pon tk layak.tp ingat nak join jugak...anyway zuan: akak slalu je jumpa bro.hehe minta tips dll.

    akak nk tukar design template la .yg simple mcm zuan ni. tp mcm tkde masa nak buat.

    zuan kasi la komen pasal blog akak.apa ygperlu ditukar smua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe buat simple je kak.. pakai yang blogspot dah bagi tu pun ok..just wat simple edit.. :)

      kalau nak zuan tlng buatkn header pun boleh :D

      Delete
  32. gudluck for those yang join :)

    ReplyDelete
  33. ape lg.
    join lah hahaha

    http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. baca syarat yg pertama, dah tau tak layak, rejected! ;')

    ReplyDelete
  35. aku fail syarat first lagi.hahaha

    ReplyDelete
  36. kau join?

    Aku xda UV sekitar 500 sehari ;)

    ReplyDelete
  37. salam..wah menarik nya. tp sedar diri xlayak pon :(

    ReplyDelete
  38. bace ni rase down mengenangkan blog sendiri yg da lame tinggal.x mpi 50 pon sehari. haha :p

    goodluck for who join this.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama la.. mana tinggi sangat..hehe

      Delete
  39. zuan...join la.. pasti blog kamo dapat sambutan hangat ;>

    ReplyDelete
  40. alamak, kalo kene hapdet 4 kali seminggu mmg x dapek la~

    ReplyDelete
  41. yuppp usaha murni projek 100 blogger mmg terbaik... aku sokong

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy pemasangan sticker bomb kereta

    ReplyDelete
  42. bloginspiring. keep on writing. have a barakah day!

    ReplyDelete
  43. ala sazuan..next time mn tahu sazuan ada rezeki nk join yg lagi mantop..:)

    ReplyDelete
  44. wah sempoi. tapi tak layak. haha.

    ReplyDelete
  45. Join je, layak tak layak Bro yang tentukan. :D Good luck!

    ReplyDelete
  46. gila r syarat gitu...mmg jauh perjalanan..hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...