Sunday, 18 March 2012

> Opocottt~

HOlla Peeps,



Di suatu malam yang dingin,
sedang sedang ku blogwalking sambil mendengar lagu Buka lah Hatimu nyanyian Zarul di Media Player,





tiba-tiba..



"Aik dah habis ke lagu tadi?"  kataku,

*click click* memeriksa lagu tadi..

"Owh rupanya lagu dari blog ni... Patut la berat semacam je loading blog ni tadi" kataku lagi..


Moral of the story : Jauhilah Lagu yang boleh membuatkan anda terkejut, kerna ia mungkin akan melemahkan jantung anda, sekian..


-zuan-
p.s : entry yang dijanjikan akan dipublish esok hari... tunggu.. 

97 comments:

  1. HAHAHAHAHAHA. Experienced this simultaneously.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku memang mute volume.. heheheee

      Delete
  2. hihi..nad pernah kene jugak bila blogwalking buka blog bnyk2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe salah satu mangsa la ni? hehe

      Delete
    2. bukak blog banyak2 tak kaco PC ke? hehehe

      Delete
  3. perghhh...memang tensen bro.aku memang hangin la kalau tetiba tengah BW,ada lak lagu yang menusuk telinga di luar kemahuan aku.arghhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mangsa mangsa, nak nak time tu dengan loud speaker layan lagu, plus lupa plak nak mutekan audio dari browser..haha

      Delete
    2. hahahaaaa.. pasang lagu aishiteru laaa

      Delete
  4. dengarlah lagu yg tenang2 jadi hati pun tenang...ehhe..
    comel jer gambar kucing tue, baut sy teringat kat kcuing sy yg dah hilang..:(

    ReplyDelete
  5. tu kalau lagu cmtu, msuk lagu slow + sentimental pulak? haihh, mcm nak t'tido. =.=

    ReplyDelete
  6. haha...aq mmg pantang kalau tgh BW..tetiba ada lagu asing muncul...terkejut kot...haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kesian mereka yang pakai broadband..

      Delete
    2. boley pengsan woooooo....

      Delete
  7. Huhu, sejak2 ym dh buang lagu dr blog sndri, bila BW mmg skit jntung dibuatnya klu tetiba jer kuar lagu yg agak nyaring bunyinyer , maw gugur jntg gue,haishhh! amek blk,psg!ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee kesian kat mereka yang pakai broadband tau, abis quota diorng :)

      Delete
  8. Dah byk kali kene.dah la blog berat,disebabkan tekejut tangan aku melatah je tekan "X"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kan? sabo je la.. kekadang ilang mood nak membaca tu..hehe

      Delete
  9. dya selalu terkejut kalau lagu tu rancak..kalau bw dya muet kan speaker..

    ReplyDelete
  10. kalo aku kan.
    aku tengok blog tu dulu, kalo kemas, aku continue reading.
    aku akan mute dulu. cari butang pause..

    kalo tak ada..aku terus 'x".
    baik dengar lagu dari laptop aku.

    kalo blog tak kemas..awal awal aku dah tekan 'x'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bukan taknak dengar lagu tu, tapi sebab nak save quota.. abis quota nanti slow tenet.. lagi malas nak bw kan.. :D

      Delete
  11. Nasib baik blog aku tak letak lagu.. Dulu ingin rasa nak letak lagu tapi bila buka blog teramatlah slow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan? sangat slow.. tapi mungkin itu cara owner blog nak tarik pembaca ke blog dia :)

      Delete
  12. tanjat boboyot taw..
    hahhaaha
    aku slalu kena camtu..
    kalau lelagu pelik2 tengah2 malam lagi laa sakit ati..
    mostly reader prefer takde lagu la daripada ada lagu..
    tu belum tambah efek salji turun2 tuh..

    ReplyDelete
  13. mmg betul blog ada lagu buat kita terperanjat jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terutama lagu yang low quality audio :)

      Delete
  14. dulu lagu wajib dalam blog ,.. sekarang dah jadi optional , sebab rasa macam mggu , hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe skarang dah jadi sunat la? hehe bagus la :D

      Delete
  15. memang terkejut beruk law lagu uh tos masuk bab chorus

    ReplyDelete
  16. dah penat ingtkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe jangan penat, kuatkn fitness hehe :)

      Delete
  17. haha. selalu juga jadi mcmni... tapi lepastu cepat2 cari butang pause. kalau takpun, terus mute kan laptop.. haha. lagi cepat ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ilang trus mood tu kadang kadang kan :)

      Delete
  18. Betul laaa smlm pun jadik kat i.. Terkejut ok. Moral of the story.. Sentiasa silent ur speaker.. Hehehe

    ReplyDelete
  19. HAHAHAHHAHA.......lagi terok kalo syok bukak tab byk2....skali lagu bising campur aduk...pastu lappy jammed...adoi....terketar2 nk tutup volume..hahahhahhahhh

    ReplyDelete
  20. best when it's in the middle of a silent night =.=

    ReplyDelete
  21. tanjat boboi tau..tak suka la mcm ni ekeke

    ReplyDelete
  22. Mana mana hantu pak sepul!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sini blum ada pengaruh pak sepul.. :P

      Delete
  23. hehehe,selalu kena mcm tu :P

    ReplyDelete
  24. haha thats y, i din put any songs in my blog =D

    kesian bloger yg BW asik tepanjat =="

    ReplyDelete
  25. kurang suka blog yang ada bekground lagu... berat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat berat.. kesian pada pengguna broadband, it drain their quota..

      Delete
  26. Bukan kucing je terkejut akak pun terkejut tengok kucing tu...

    ReplyDelete
  27. nsb baek ak da buang lagu kt blog ak..
    kang rmi lak mnyumpah blog ak hak3..

    ReplyDelete
  28. setakat nih x jumpo lagi lagu kat blog kwn2 yg boleh opocot kan den...hehe

    ReplyDelete
  29. lagu kat blog saya awak terperanjat tak?? ekekekek lagu mendayu2 tuuuuuuuuuuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu slalu gak.. tengah sedap melayan lagu rock, tetiba mendayu je..hehehe :P

      Delete
  30. mujo laa aku mmg xsuke ltk lagu kt blog.. hehe :) oh , kalu nk sng , muted kan jee sound lappy tu.. macam aku selalu buat.. komfem xterkejut lps nie.. hehe :)

    ReplyDelete
  31. hahahaha... da bestt... hari tu aku pakai earphone.. memang pecah gegendang telinga ni. heheehe

    ReplyDelete
  32. selalu je..nk2 bila bukak tab banyak sgt..punya la ssh nk cri blog mne yg ade autoplayer tu..haha..mmg terkejut mak nak!

    ReplyDelete
  33. haha sebab tu aku kalau nak bw aku mute je volume laptop. sebab aku pernah hampir terkena sakit jantung sbb ada 1 blog tu guna lagu hardcore! fuhh terkejut mak tau nokk :P

    ReplyDelete
  34. ekekekke dulu selalu akak terkena macam tu
    skrg nie akak mutekan volume tuu
    senang citer ;)

    ReplyDelete
  35. hohohoo..lagu tak pnh kena lg..tp dkt fb dlu pnh mmber antr link u tube..bka2 je trus mka antu kuar dgn hilaian skali..
    mmg tkejut + meruap giler msa tuuuu...

    ReplyDelete
  36. aku dah banyak kali terkena. T___T

    ReplyDelete
  37. pakai lagu bon jovi laaaaa....

    ReplyDelete
  38. slalu terkena...
    paling tak thn time tgh buka blog org bnyk2 tetibe kuar lagu tema kampung boy...
    sakan kite godek2 sbb xtaw yg mana 1...
    rupe2nye dr blog bolat...hahaha

    ReplyDelete
  39. hehe..sabar jelah.. memang banyak blog yang ada lagu2 meletop ni? kelamkabut mute..hoho

    ReplyDelete
  40. hahahhaha aku penah gak mcm tu bro...masa tu pakai headphone...aduhhhh!

    ReplyDelete
  41. hahahahahaha
    cool gile entri ni zuan
    hehehee
    seranpang dua mata
    eh
    bermata2
    hehehehee

    ReplyDelete
  42. ahaha...
    entri bermakna~ geram jugak bukak blog ada lagu2 ni~

    ReplyDelete
  43. moral of the story lainnya : mute-kan lappy~ ;p

    ReplyDelete
  44. wooooo aku mmg lemah semangat cepat terkejut beb.... so mmg aku akan mute pc aku

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    foder hay silaj silawrap haylaj

    ReplyDelete
  45. naseb la zuan hehe ^_^

    ReplyDelete
  46. hehehe..kna sabar bnyak2 kan ..heee :D

    ReplyDelete
  47. tgh mencari muzik instrumental utk blog..tp x jumpa huhu

    ReplyDelete
  48. Kurang suka dengan blog yang ade lagu.. Tambah2 plak lagu2 yang rock & ganas2..

    ReplyDelete
  49. hak3...kesian kat kamu.. nasib baik tak ada heart attack !!!! hehehe

    ReplyDelete
  50. *tekan pangkah terus*

    kejam tak? MUAHAHAHAA

    ReplyDelete
  51. hehe mesti telah mengalaminya kan xD

    ReplyDelete
  52. yeker zuan..thx 4 da info. hahaha saja suh baca entry ni. nk bg suzie terasa. adoimak...ok suzie buang lah.

    ReplyDelete
  53. yaya! That's saya tak tahan kalau blog ada lagu! Always disturbing me!

    http://www.bananamylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. hahaha..nk tegelak akak baca...ingat kan apa la td....kucing meowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  55. Rasa Mcm nk lempang ajer kucing tu hahaha

    ReplyDelete
  56. Err,


    aku ingat nak letak musi player lah dekat blog, buat bunyi pontianak ke.


    baru cool !

    ReplyDelete
  57. dkna tak suka bila blog ada lagu..agak rimas..loadingnya mak aaaiiikkk..berat giler.

    ReplyDelete
  58. terkejut i si zarul tetiba bertukar jadi meow.....

    ReplyDelete
  59. kite minat kt kucing tu. tlg bagi nombor. haha :p

    ReplyDelete
  60. tampaq ja hat mana buh lagu dalam blog,konon sweet....trololololo

    ReplyDelete
  61. awal2 dulu ada jugak letak lagu kat blog. lepas tu bila sedar letak lagu tu sebenarnya irritating, terus remove. hehe.

    ReplyDelete
  62. dulu ct ltk, skrg xletak da....mmg terkezut lau tibe2 ade bunyi...tmbah lau lagu hardcore....gilos asenyer

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...