Thursday, 8 March 2012

> Dua Aku Kenal, Lagi Satu Aku Baru Kenal

HOlla Peeps,

Part 3 entry bersiri aku.. Setelah macam macam dugaan aku hadapi dalam perjalanan sampai ke KL Sentral, akhirnya aku bertemu juga dengan jejaka di bawah ni ;




Who is this dude? Dia adalah Syafiq! Lama gak dia dok ajak aku lepak, dan aku dok memberi alasan alasan yang dikatakan adalah alasan sampailah aku rasa malas nak bagi alasan..

Syafik ni ada buat gak temu janji dengan Taufiq! Sapa pulak Taufiq? Bawah ni tengok~




So secara tak sengaja, bertemulah kita tiga orang dan ronda ronda sekeliling Sunway Pyramid




Awek mana plak aku pandang tu?




Dhiya Fariza, salah seorang blogger yang dah lama aku nak jumpa dan jumpa juga haritu.. Tapi takde la bergambar dengan dia time tu..  Maybe nextime Dhiya (",)

Dan lepas cerita dari Di Suatu Hari dan Sebab Naik Public Transport Seperti KTM, cerita tak tergantung di sini.. Sebab ada final entry yang menjawab persoalan kenapa aku ke Sunway Pyramid.. One more entry you have to wait..hehehe


-zuan-
p.s : tiada entry tech thursday untuk minggu ni, maaf atas kesulitan.. 

99 comments:

  1. dengan aku tak nak jumpa ke zuan??haha

    ReplyDelete
  2. dapat kawan baru sekali. hehe. jumpa dhiya kat sunway pyramid jugak eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dapt jumpa dhiya. aku tak sempat. dia dah fly dah...

      Delete
    2. hehee kita ke egypt la jmpa dia

      Delete
    3. oooo.. dhiya macma nama pelakon

      Delete
  3. wah..wah..best tu kenal mesra ;)

    ReplyDelete
  4. Wahhh..ada motif rupanya pergi sana...huu

    p/s: cantik la gambar yang diedit tuu..

    ReplyDelete
  5. hi syafiq! #tetibe hahahaha
    ah rugi x amik gambo ngan dhiya kan..dhiya plan nak jumpe hanie lak nxt time

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu la.. xpe ada kamera nanti aku snap banyak banyak..hahahaha

      Delete
  6. Hye Zuan.....
    Ahahahaha! Aku tau sambungan die..... yeeeeeeeeeeeeehaaa!!!

    ReplyDelete
  7. bestnye dapat hang out :)

    ReplyDelete
  8. saya dah ketinggalan byk entry nmpk gayanya sepanjang minggu ni. huhuu. nk kena tgk balik pos2 sebelum ni dulu nih. hehe

    ReplyDelete
  9. jumpa awek comel..mmg best..hanya lelaki yg tahu

    ReplyDelete
  10. aku kau taknak jumpa ke??hoho..

    entry bersiri? dah style sinetron dah ni...

    ReplyDelete
  11. ngn dya tak nak jumpa ke??haha..
    nape bersambung??tak suka lah sambung2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa, tapi tak brgambar.. kalau tak brsambung, jadi panjang.. suka baca entry panjang2? tak kan? sure baca intro dan outro je nanti hehehe :P

      Delete
    2. saya suko jo entry panjg2 pun. hohoo~

      Delete
  12. haha XD i cant for the next entry for this. thanks zuan. kita amik gambar kasi bukti nanti :D

    ReplyDelete
  13. dengan akak x nak jumpa ker.. hehehehe :-)

    ReplyDelete
  14. bila nak lepak bro?

    eh, bila mahu datang kelantan?
    hewhehwhew.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhh datang klantan ek? jauh beb.. mai la kl..leh lepak ngan namee skali

      Delete
  15. wahh ramainya rangkaian geng blogger kau! jeles aku ... :D ait, pi perlis sempat pi sunway..

    ReplyDelete
  16. abg zuan pndek ! ekekekeke

    ReplyDelete
  17. Rajinnya budak ni keluar sini sana...hahaaaa

    ReplyDelete
  18. cantiknya kak dhiya tu ! n_n

    ReplyDelete
  19. lain kali ajak la aku lepak sunway. aku suke sunway. POPULAR die best sgt. :))

    ReplyDelete
  20. tak pernah lagi jumpo kwn2 blogger yg lain...huhu

    ReplyDelete
  21. ok, rs nk buat event jumpa blogger2 yg rapat je!!! pasti seru kan?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe jom wat fifie... wanna meet u and arisha :)

      Delete
  22. bila nak dtg jumpa aku lak ni

    ReplyDelete
  23. ada jugak sambungannya..hehehe..cun bro awek tu..hehehe

    ReplyDelete
  24. hoho lawa awek tu bro...kehkehkehhh

    ReplyDelete
  25. ehem3..bile nk ketemu seyh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mai kl, tempat gathering yang sesuai

      Delete
  26. wahhh... jumpa blogger hebat tu... tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, nanti kita boleh jumpa jumpa juga :)

      Delete
  27. Best nya dapat jumpa blogger.. Dah lama gak aku tak jumpa dengan blogger lain nie..

    ReplyDelete
  28. dah macam gathering la pulak

    ReplyDelete
  29. taufiq aku jumpa dah,kau pun aku jumpa dah zuan.. :P

    ReplyDelete
  30. best dpt jumpa rkn blog ni

    ReplyDelete
  31. semua blogger2 mantap ni..bagus juga dapat jumpa kan,asik kat dunia blog tak best juga..

    slmt malam bro..

    ReplyDelete
  32. banyak berjalan eh kau ni zuan... jelez akuu -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nak join aku jejalan nextime bleh je..

      Delete
  33. waa.. bukan main meriah berjalan2.. :D

    ReplyDelete
  34. buat gathering ek? best2

    ReplyDelete
  35. uit! datang rumah kedua DN tak bagi salam ye... hihi... :p

    ReplyDelete
  36. bila nak jumpa chemay pulak zuan?
    :P

    ReplyDelete
  37. best je tgk time2 mcm ni... ***aku tak pernah meraso... :p

    ReplyDelete
  38. Haha best gile.. Kau bile lak nak hang out dengan aku lak?!

    ReplyDelete
  39. ala2..tetomey nye dhiya tuee...

    ReplyDelete
  40. Best kan kat Sunway =) penat nak berjalan =)

    ReplyDelete
  41. seronoknya dapat jumpa doctor !!! hehe :) apesal tak cakap,kalau tak dah serbu dah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nak cakap macam mana, num phone namee pun xde

      Delete
  42. bila nk jmpa sy pulak ^__^

    ReplyDelete
  43. hahaaaa..pasni pasti dkna lak nak umpa korang semua..zuan kene gtau awal2 sebab jadual dkna agak ketat di hari minguuuuuuu..

    saya budak sekolah katakan! heheeeeee

    ReplyDelete
  44. zuan ko suke buat muke cenggitu kan.

    ReplyDelete
  45. Semakin ramai kenalan, semakin rajin seseorang itu berjalan... hehe


    Untunglah dapat jumpa blogger wanita.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duduk area KL yang paling untung kot sebab ramai blogger 'berkampung' kat situ..

      Delete
  46. yang tak kenal akan menjadi kenal. itulah kelebihan menjadi blogger. kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups, the best part of being a blogger :)

      Delete
  47. dua org blogger je yg pernah aq jumpa kat dlm gambar tu..ko dgn syafiq...heee...

    > bila nak jumpa lagi ni zuan..? haha..

    ReplyDelete
  48. best la kenal ramai blogger.hohoh...

    ReplyDelete
  49. mmg rajin btol gathering zuan ni..;p

    ReplyDelete
  50. kat mana tempat mkn tu.. gamba last.. full house eyh? cantek jer tempat tu

    weyhh zuan macho nanti sy g kl jgn byk alasan xdpt jumpa haahahah

    ReplyDelete
  51. best laaa jenjalan.. :)

    ReplyDelete
  52. woww, bestnyaa. dapat jumpa kenalan belog kan :)

    ReplyDelete
  53. laaaa. nk jumpe dhiya :D hehe

    ReplyDelete
  54. bgusnyer kamu jupe blogger2 lain....bila la kita nk jupe ek..heheheh

    ReplyDelete
  55. Salam zuan. Boleh delete kan gmbr dhiya yg ni? Dah bertudug hee

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...