Saturday, 11 February 2012

> We Rock The Red Box

HOlla Peeps,


Teaser Music on Monday yang lepas terjawab di entry kali ni!Alhamdulillah, plan aku dengan Jue n Hanie selama berbulan-bulan untuk jumpa dengan kawan blog yang rapat tercapai sabtu lepas, bersamaan dengan 4 Febuary 2011! Event berjalan lancar dengan main event, berkaraoke selama 4 jam!!! HOYEAHHHHH dari awal sampai akhir, we rock the room! (aku tunggu je Ezad shufflin tapi takde pulak #LOL)




Mini Gathering @Red Box Lowyat, 11am - 3pm 

Organize by:  
Saiazuan | eleventx.blogspot.com
Jue & Hanie | juestan.blogspot.com 
Participants:

Jom layan gelagat bloggers yang hadir..


Girl That rock the box dari kiri (DN, Erika, Syaz, Yui, Ira, Sal, Hanie, Meaw dan Jue)

Gambar di sebelah Kiri menunjukkan Hanie sedang berjenaka dengan DN. Sementara gambar di sebelah kanan menunjukkan Yui (tengah) sedang mendapatkan Spirit ROCK!!!

Syahiroo sedang menyanyi lagu Cinta Kristal, ditemani Ezad

Pelayan : Lu nak set apa?
Syahiroo : U nak makan apa onie? I belanje
Onie : Apa U makan, I makan

Syaz begitu feeling menyanyikan lagu kegemarannya, Doraemon. Erika sedang merajuk dengan Meaw sementara DN sedang memikirkan lagu yang ingin dia duet dengan aku..hehe

Gambar diatas menunjukkan hidangan yang disediakan dan yang bawah adalah Aku sedang melantak sehingga lupa nak berposing depan kamera.

Gambar di sebelah kiri menunjukkan Ezad terpegun dengan suara penyanyi yang tidak dapat dikenalpasti identitinya. Dan gambar di sebelah kanan menunjukkan aku sedang mengajak Hanie duet lagu Sonata Musim Salju.

Dari Kiri (Syahiroo, Aku dan Ezad)

Erika Rain menyanyikan Lagu Itik Gembo Gembo~

Thanks to both Jue & Hanie untuk cokelat yang sedap ni hehe. Sampai rumah, cair sebab letak dalam poket..

Super thanks to Jue a.k.a Miss Photographer for an awesome picture
(klik sini untuk banyak lagi gambar awesome dari Jue)


Alhamdulillah, event bermula sedikit lewat, tetapi berjalan dan berakhir dengan lancar. Best of it, sorang hanya perlu membayar Rm16.40 untuk 3+1 jam karaoke, termasuk set makan sekali.Memang sangat berbaloi, semua dapat duduk dengan selesa, karok dengan selesa dan makan tanpa tersedak.

Maaf la kalau tak terjemput blogger yang lain disebabkan event ni hanyalah berkaraoke(so faham-faham je la kapasiti bilik karaoke hehe)! But nextime we will try something bigger insyaAllah (",)


-zuan-
p.s : sampai sini sahaja event blog aku untuk cuti ni rasanya (selepas mingle dengan madammondoq di sunway giza), sekarang nak kena fokus dengan tajuk for proposal Final Year Project.. Supervisor projek pun belum cari lagi.. adeh nak buat projek pasal apa ni? 

110 comments:

  1. woha!!!!!!! mini gathering.
    huhu! next time nak join pula. tapi tak nak nyanyi. sebab tak pandai. errr.... hehe!

    ReplyDelete
  2. haha...lain kali boleh la kot nak karok2 ni..kena selalu practice la...haha~

    ReplyDelete
  3. aq nak shuffle..mmg tak la...HAHA~

    ReplyDelete
  4. Caption i'm beautiful tu tak le tahan. macam tau tau je ko kan. hahahaha...

    Nasi goreng tu byk gila ok.

    best entry ni.hahaha terasa ke-happening-an nya..

    ReplyDelete
  5. Wah dik x jemput pun.. :(

    suka karoeke rupanya.. Good luck untuk final project, cuti dah nak abis ke?

    ReplyDelete
  6. Ok buat kesekian kalinya aku nak taip Seronoklaaaa kauorang.. ;D


    Memang enjoy lah, makan² + borak² + nyanyi² selama 4 jam!


    Panjang umur, kalau ada lagi jangan lupa kemput kami. hehe

    ReplyDelete
  7. setuju ckp YOUsuf taiyobb

    lain kali ajak la kami pulak..

    ReplyDelete
  8. Cik Nurul

    Huhu nextime ya hehe :D


    YOusoF, Lea Lsnawi

    Hehe InsyaAllah kalau ada rezeki dan masa, boleh diaturkan hehe :D

    ReplyDelete
  9. Zuan, best gler karok. len kali ajak aku. aku suke mkn2 ni. sbb nyanyi suara ke laut. muahaha.


    p/s: Gudluck k for FYP. :))

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap jer makanan tu.. Nway, korang nampak happy2 jer.. Thats good.. Kalau ko ajak aku confirm aku tak nyanyi... haha..

    ReplyDelete
  11. pergh! pocket jeles!
    and the fact that pocket pun diajak tp xleh g tu lagi la jeles.
    inshaAllah
    kalau ada sumur yang panjang
    buleh hamba berjumpa lagi,
    kalau ada umur di ladang..
    buleh kita menumpang mandi.

    eh?

    ReplyDelete
  12. haha...bukan tak makan coklat tu..rasa sayang je nak makan..kah3~

    ReplyDelete
  13. rugi plak rasanya sbb wa tak join ekeke

    ReplyDelete
  14. Aku bodyguard meow je.. :D

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Saiazuan

    tak ajak pun yer....he he

    ReplyDelete
  16. syabab pon cm kategori pocket di ajaq tp xdpt memenuhi permintaan...hik3... eneway best tgk sume ade...hik3...

    ReplyDelete
  17. Hahaha kemain ko kan ltk caption cenggitu hahaha fokus lbh kat ehem2 nmpk hahahaha
    Choc cair?alolo kesian hahahaha
    Paet onie yg aku x thn tu

    ReplyDelete
  18. kat mana2 pun ezad tetap nampak tembam

    ReplyDelete
  19. btw zuan syabab tukar url aww... ni url baru...
    http://lelakiyangmasihbelajar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. weee...version zuan mmg rock..ahaha..amboi caption kemain lagi..;p..

    seronok jmpa korang sbb happening glee..hee..:)

    terharu rsnya jumpa blogger rapat..rapat ke kita ek b4 ni?ahhaa...kira rapat la kan lepas gathering ni..hee..=______=

    ReplyDelete
  21. takpernah karok kat sini..mcm best je..

    ReplyDelete
  22. wahh. zuan pun "lepak-ing" dgn blogger2. ^^

    ReplyDelete
  23. wah! nampak cam best je.. x penah lg try karok kt redbox.. HUHU

    ReplyDelete
  24. wah..bestnyer..lepas nie bsar2an pulak..ngeh3x

    ReplyDelete
  25. wah...bestnye pergi gathering...=)

    ReplyDelete
  26. waahh! ramainye mokwe..asal wendy tak join skali nih??? huhuhu....syiookkkk2!!

    ReplyDelete
  27. korang super duper best okayy! hik

    ReplyDelete
  28. huwaaaaaaaaaaaaaaaaa
    apakah ini....
    jeleessss!!!
    hahahaha


    wee..
    rindu nye nak mai sini
    hak3
    sorii zuan
    tenet kite sgt cipot band ;(

    ReplyDelete
  29. seronok nye..jiwa muda..hehe

    ReplyDelete
  30. errr kenapa letak gambar gua tu. malu lah. hewhew

    ReplyDelete
  31. alahai.. syok nyee korang !

    ReplyDelete
  32. wah...syoknye~!!!!!
    lain kli kalo nk wat gath, ajak2 la sy, ngeheheh.. XD

    ReplyDelete
  33. btw, thanks for the wish ye smlm..
    haha..sy dh lpas dh final yr projetc, lega ati dh.. ^_^ gud luck tau...

    ReplyDelete
  34. sakan korang berkarok eh...hahahah nyanyi nyanyi jangan takkk nyanyiii!

    ReplyDelete
  35. lama sungguh nk pk lagu duet yg xperlu memecahkan suara. huhu... :p

    best event! next time buat lg ye... ^_^

    ReplyDelete
  36. wwaarrgghh!!! karok xajak..ppeerrgghh! terseksa jiwa raga aq...hahhaha~

    ReplyDelete
  37. Takde video ke? kah kah.

    ReplyDelete
  38. wah karok...masyuk woo....tak serak ke suare korang karok 4 jam....

    ReplyDelete
  39. wahhh bagus nye organizer.style betul.

    ReplyDelete
  40. tak pnah pergi karok...
    len kali ajak la iqa skali...
    ouh,fyi iqa kje kt nilai skrg ni...heee~

    ReplyDelete
  41. bestnya !!
    memang cool lah.
    hehehehe

    ReplyDelete
  42. syok ny laaa tgk korg..jelez okeh! :P

    ReplyDelete
  43. huyooooooooo..... zuan,thanks la sebab organize nohhhhhh..... happy dapat kenal ampa semua,hehe....lama tak dengaq nama meaw,hehe

    ReplyDelete
  44. camni laaaa.. tak ajak gua pon~~~

    ReplyDelete
  45. perghh blogger yang hebat :)

    ReplyDelete
  46. mknn lagi . haihh , geram3 , kenapa semua nmpk sedap kaalau zuan letak gmbar , huhuhu

    ReplyDelete
  47. whoahhh, bestbest! tengok gambar dah tau semua enjoy. :)

    ReplyDelete
  48. cooooooooooooooooool !


    teruja.

    ReplyDelete
  49. tu ezad.. ? nampak chubby ler.. haha >____< . jeeleeess tengok gambar tur.. >.<

    :: projek . projek . projek .. nampak cam susah ler~ heeee

    ReplyDelete
  50. jeles. haha~

    wei best r dapat jumpa ramai blogger sekaligus. =)

    ReplyDelete
  51. lama xkarok..haha.. pasnie nk g karok gk ah..huhu..

    ReplyDelete
  52. syoknya..thanks sharing pasal lukman al hakim tu :)

    ReplyDelete
  53. Muka nak comel je. Ketuk karang! Hahaha. Untunglah pergi karaoke :p

    ReplyDelete
  54. tersedak gak sket bila kene paksa nyanyi..ahaha~

    caption klaka la Zuan~ kui2

    ReplyDelete
  55. wah best nyer.teringin nk join gath blogger tp x berkesempatan.:(

    ReplyDelete
  56. Lepas ni I nak join!

    tp I segan nak karoks! hahahah

    ReplyDelete
  57. zuan> xper kita jgn jd cm dorg sudah...bila kita dh rase cmne rasenye bila org benci kt kita mksdnya kita pon kenelah belaja gak tuk tidak benci org lain sbb kita tahu cmne rase dibenci n xnk org len rase cm kita rase...huuh..

    ReplyDelete
  58. perghhh...lama tak karok.rindu lak rasanya.len kali nak buat lak ajak la ye.tapi kena ready la telinga dengar suara sumbang aku.hahaha

    ReplyDelete
  59. wahh kak sal pun ada la!~~~~~~~~~```

    ReplyDelete
  60. amboi meawww,kua xajak shida..huwaaa... ;(

    ReplyDelete
  61. serius zuan...nampak best je..hehe

    ReplyDelete
  62. Tiba2 lapaq. HAHAHA.
    Ptot asyik hujan..Ada org dok nyanyi. HAHA.

    p/s : Ingtkan org pelis. Uitm ka ? Alia pon study perlis.

    ReplyDelete
  63. bleh kan kalau nak join gak lepas ni..=)

    ReplyDelete
  64. seronoknya. setakat ni tak pernah lagi ade gathering ngn bloggers sekalian. huhu.

    ReplyDelete
  65. waaaah..seronoknye..dgn kwn2 blog pun jadi jgk ye..hehe..gud2..=)

    ReplyDelete
  66. wahhhhhhhh ! memang best la kannnn buat gathering mcm nih . heee :)

    ReplyDelete
  67. aku nampak ezad skytech kat situ... hehehe~..

    ReplyDelete
  68. btol gk...klu karok mane leh ajk ramai2...xpe2 nnt wat konsert utk blogger2 plak....hehehe

    ReplyDelete
  69. bestnya koranggggggggggggggg...

    sy pon nak join... :(((

    ReplyDelete
  70. wahhhhhh bestttt kan bila dapat gathering dgn kawan2.. =)

    ReplyDelete
  71. pergh,, banyak choicess lah,,haha..

    btw,, tanx saiazuan!

    ReplyDelete
  72. demn! jeles bai... rajin2 singgah la sini :P

    ReplyDelete
  73. untungg rrr.
    tak ajak punggg T_T

    ReplyDelete
  74. kalau aku pg, sah2 lima lagu

    ReplyDelete
  75. redbox mmg murahhhh, haritu 2org je selama 3jam...mampuih!!

    ReplyDelete
  76. aku kenai 3 orang gadis dalam pic semua ni....

    ReplyDelete
  77. Okayy, ini awesome. Kbai.

    ReplyDelete
  78. what an enjoyable day you guys had. everyone is pleased, indeed!

    ReplyDelete
  79. its ok tak jemput.pusat karoeke bkn tmpt yg sesuai sbb suara macam katak.muahaha..

    ReplyDelete
  80. best tu,.tak ajak pun bro..hehehe

    #kalau join pun tak mampu nak nyanyi.heheee

    ReplyDelete
  81. sangatlah jelesssssssssssss!! sronok korang sana.. xper2.. nanti buat lagi k..

    waduh2 bila makan dah tak ingat org amik gamba eh.. ahhahah

    nampak sgt awak nak beli camera kan.. setiap gamba tu ada crita dia.. nice shot!

    ReplyDelete
  82. everyday i'm shuffling.haha

    ReplyDelete
  83. mencik ! tak ajk bolat (>_<)

    hihi.. klau ajk pon bkn boleh pegi (-_-).. Oh abg zuan hnsem.. okbai

    ReplyDelete
  84. perghhh mcm superb je gathering tu bro ;)

    ReplyDelete
  85. wahh mcm best jer,,tk pnh gi join gathering camni,,

    ReplyDelete
  86. Meriahnyeee!!!! Lama da tak karok.. Dlu salu karok kat wangsa walk je.. Ni kenduri karok ke ape name die? KIHKIHIHKIH..

    ReplyDelete
  87. 9 lawan 3 ....meriah!

    tak kan tak der apa-apa kot....mana tahu lain tahun majlis bernikah la pulak ...haha

    ReplyDelete
  88. untung laaaa terer karaoke.. hahhahaaaa

    ReplyDelete
  89. nt kawen jangan lupa jemput =)

    *tetiba

    ReplyDelete
  90. fine fine tak ajak..
    area tmpt gua selalu hang out tu..
    btw, gua daj tgk dekat blog cikgu ira..^^

    ReplyDelete
  91. mana gambo zuan nyanyi????????????

    ReplyDelete
  92. yes..misz domu org ke 100 komen..huwahuwa..

    maaflah..lmbat singgh.. biasalh..takde tenet... huwahuw..

    syoknya karok..untungla dia dapt karok

    ReplyDelete
  93. woo, gila lah korang semua karok. kalau namee, namee malu kot. hehe

    ReplyDelete
  94. kemain dialog tu....kemain lagi *siram air sejuk*

    ReplyDelete
  95. wah bestnye wat gathering cemni..next time wat lg bsr la bleh jmput rmi lg ;)

    ReplyDelete
  96. BEST GILER LA KAROK GN BLOGGER2 NI..

    #JELES..

    ReplyDelete
  97. superfun! syok tgk gambar and baca aktiviti korang.

    ReplyDelete
  98. dkna tak dapat join!!! tak dak jodoh antara dkna n zuan untuk bertentang mata..kihkihkihkih

    next event buat acara lasak kit..berkelah..mendaki..wah!! macam stamina dkna kuat sangat haiiissshh :)

    ReplyDelete
  99. pheww..bestnya zuan !nnti ajak arrrrrr...hahahha...

    ReplyDelete
  100. wah...meriah sungguh no...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...