Monday, 27 February 2012

> Don't You Read My Blog?

HOlla Peeps,

How awesome is your weekend? Aku dapat berjumpa dengan beberapa blogger awesome dan dapat one gift from one of my favorite blogger pada sabtu yang lepas.. Totally tiresome sabtuday, BUT totally fun and awesome. Walaupun tekak aku sakit lagi, tapi aku tak melepaskan peluang menjerit bersama Zarul. Siapa Zarul? Jeng!! jeng!!! jeng!!!! Nanti aku crita..hehe pada yang dah tau, tutup mulut.. #LOL

Alright, alright entry ni dapat idea dari Awesome Character, BARNEY from How I Met Your Mother~ Hehe ramai kawan blog aku minat siri ni.. Aku terfikir yang ada tak kawan (rapat/lama) kita selain dari kawan blog, baca blog kita? Sure ada, dan sebaliknya right? Mungkin sedikit kecil hati kalau kawan tak baca, tapi be positive, mungkin diorang tak online, mungkin diorang tak perasan entry tu, dan mungkin sebab diorang terlupa yang korang ada blog..  Jom enjoy the entry (",)


Don't You Read My Blog?


Satu hari.. Di satu kafe.. Kamera bergerak dari pintu masuk kedai ke satu sudut dimana ada satu kumpulan manusia yang sedang hu ha hu ha di satu table. Yeah mereka adalah satu kumpulan. Satu lelaki (bernama Ted), satu perempuan (bernama Robin), satu pasangan kekasih (Marshal dan Lily) dan satu lelaki (bernama Berney).. (Berapa banyak satu daaa???) Mereka sedang bersembang lebih dari satu topik,


Ted : Hey Robin, kenapa dah lama aku tak nampak kau online?
Robin : Err sebab account aku kena hack!Frust menonggeng betul!!!
Ted : Apa password?
Robin : err 'zuanmacho'
Barney : Ha! Kan aku dah tulis dulu salah satu cara nak elak kena hack adalah gunakan password yang panjang lebih dari 6 dan buat gabungan huruf dan angka!
Robin : Err bila masa kau ada cakap?
Barney : HA HA HA Don't you read my awesome blog??? Aku ada tulis entry Tech Thursday, Password Popular!
Robin :Err tak~
Barney : Hahaha tak pe la~ Cuma pastikan password korang tu bukan 'password'!




Lily : Semalam badan aku rasa kena tindih.. Sakit sangat... Susah aku nak bernafas.. 
Robin : Owhhh Maiii~ Itu hantu! Ye hantu himpap kau Lily! Dikatakan hantu suka himpap anak gadis..
Marshal : Takpe Lily, malam ni I tidur dengan U.. Kalau hantu tu datang I terajang dia!!
Lily : Ohhh Marshal-ku..
Ted : Nampaknya malam ni aku tidur sorang-sorang..
Barney : Nampaknya korang terlepas cerita hantu aku pada entry jumaat lepas. Don't you read my blog? Itu adalah Sleep Paralysis! Korang boleh baca di entry topi terbang.. Haishh karut hantu-hantu tu semua.. Ia cuma cerita dongeng supaya kita tak tidur sorang-sorang..




Lily : Hmm aku dengar movie baru ghost rider sangat best~ Ramai review best~
Marshal : Hmm menarik! Jom tengok esok~
Barney : Ehemm~ Heloooo~ Dont you read my blog? Aku dah buat review pasal tu kat entry Movie Review aku! Dan movie movie to sangat tak best~ Dont you read my blog??? Argh korang ni tak support blog member betul la~ ARGHHHHH~




Dan Barney terus bangun dari kerusi pergi dari situ..

Marshal : Dia tak perasan ke yang apa yang dia tulis tu ada kat internet?
Robin : Pernah ke korang terlintas nak cari apa yang dia tulis tu?
Marshal, Ted dan Lily : Err tak~


Credit to How I Met Your Mother sitcom for the crazy idea #LOL


-zuan-
p.s : huhu aku dah mula suka menulis di tengah tengah malam dikala otakku mula kepenatan dan meminta tidur.. kala itu otak mungkin penat, tetapi jari gigih menaip.. #LOL

159 comments:

  1. haha.
    how i met ur mother.
    semuanya tajuk entry lepas2.
    style :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak meet my mother tak? hahaha

      Delete
    2. meet your mother ngapain?haha

      Delete
  2. hahahha suke lah entri ni :)

    ReplyDelete
  3. huhu.. im never miss ur awesome blog.. pergh..

    jom renung sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

    ReplyDelete
  4. ini dinamakan keratif..ahakz.. mesti kamu tengah tidur sekarang nie..

    ouhh.. sitkom tu..misz domu follow je juz sekarang bila duk rumah sewa..misz domu takley la tengok..xd astro...

    apa pun nice entri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tau tau je zuan masih tidur.. ;D

      Delete
    2. hahaha..sebab misz domu pun sama..tidur kat tempat kerja.. zuan takde shoutmix erk?

      Delete
    3. nope.. dlu ada, tapi buang sbb banyak spam.. :(

      Delete
  5. Heheh..

    Sepanjang blogging yang aku perasan kawan (lama/ rapat) yang dah kenal siapa diri kita, macam kurang minat nak baca blog kita. Mungkin dia tak nampak apa² yang spesel pada diri kita.. Lebih baik diaorang hadap FB, twitter (contoh) masing² kan.. Plus senang/ mudah nak jumpa dan tau cerita face to face..


    Yang baru kenal kat internet ni la yang seronok baca blog kita sebab banyak lagi diaorang tak tau pasal kita.. Pada aku, kalau kawan (lama/ rapat)tu baca blog kita kira bonuslah.. ;D


    Aku layan geng atas tu! Sempoi. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm btl2.. aku prasan mcm tu gak.. kalau ada kawan yg baca pu, percentage diorng sikit je.. :D

      hehe aku layan kadang2 je crita ni, sebab tak larat nak gelak kadang-kadang..hahahaha

      Delete
  6. i do read your blog for the half page only..ekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Half la..buatpe nk baca smpai comments..smpai end of entry kan half page je..cube scroll.. :P

      Delete
  7. hahahahaah
    DONT U READ MY BLOG???
    XD

    ReplyDelete
  8. Cita how i met your mother tu mmg best.. Sayang sngat la si Barney tu adalah seorang gay secara live...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yups, aku pn terkejut yang dia tu gay.. tgk betul2 pun nampak dia tu jenis lembut..hehe awesome~ hehehehe xD

      Delete
  9. hehehehe..

    aku baca blog kau, kau baca blog aku.

    by the way,
    aku tak follow la HIMYM.
    sigh..

    aku tak suka citer citer ada sambungan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aku pun tak brapa follow sangat.. tengok kadang-kadang time bosan je.. :D

      Delete
  10. i read your blog but sometimes i missed. huhu.... sowi dear tapi... hey! do you read my blog?:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah la read blog dn.. :P huhu joking, i am top commentator kat blog dn kan? hehe

      Delete
  11. pasword zuanmacho tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tu memang password aku tu..hahahaha

      Delete
  12. kawan memang x akan baca blog membe dia sendiri..
    bagi dia mende2 tuh ngarut je la kan..
    so, appreciate our readers include silence readers..

    *saya baca n komen bila sempat2 je*
    hehehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul2.. hargai pembaca anda dengan teruskan blogging..

      majulah bloggers untuk negara hehe

      Delete
  13. aku kadang2 baca,kadang2 tak.bila tenet agak semput.hehe
    aku kadang2 baca,kadang2 mmg baca jela..malas nak komen ape2.hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe slalu internet jadi problem kan :D

      Delete
  14. haha..mujur aku tahu sume isu yg ko bankitkn nih..maknenye aku baca blog ko..kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ni entry saja2 je nak brgurau di hari isnin.. takde la marah pun kalau tak baca.. :D

      Delete
  15. hehehe kadang2 baca tp tak komen.. kdg2 dh baca tp lupa erkk.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu terlupa tu slalu la, sebab banyak sangat baca kan :D

      Delete
  16. aku baca pe....(-. -) hehe..

    aku tgk jgk ghost rider tak ko review macam mana pun.hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu ko kan pembaca setia blog aku..huhu

      Delete
  17. errr..kalo sy, sy prefer blog sy tak kna bca leh kwn2..

    maluuu. huhu..tp kalo entri zuan ni, mmg kna baca la..

    sbb byk info...

    blog sy byk nonsense je..

    pa2pun, sy ska lepak sini. :)

    sbb, byk bnda bru sy blajar..

    ReplyDelete
  18. hehehe....susah juga tu....men majuk majuk bagai....as for me...xkisah lew...ikut suka org lew nk baca kew, nak komen kew....apa kew....jgn maki hamun tnpa sabab musabab sudah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu yups, barney just watak untuk entry kalini je.. takde represent sapa-sapa pun, untuk lol semata-mata :)

      Delete
  19. teringin jugak nak tengok blog barney....
    skit2 promote blog dia...
    minat jgk citer ni

    ReplyDelete
  20. Everybody loves Barney :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeah~ with his crazy awesome character :D

      Delete
  21. sori!!! dah lama x singgah blog ni..huhu

    saya dah makin bz....

    InsyaAllah kalau ada masa saya akan slalu singgah n komen blog ni :)

    ReplyDelete
  22. barney , kenapa saya tak kenal ? hehe

    ReplyDelete
  23. oh aku tak tengok how i met ur mother.
    huahuahua :P

    ReplyDelete
  24. yg pasal password x tgk la...yg review tu sy baca...

    well lawak betul entry kli ni :)

    kwn2 dia x baca langsung!!!

    barney tu mcm awak lak....ahahahah...

    eh tp saya baca tau!!!!

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Saiazuan

    Insyaallah
    Atuk tetap baca N3 zuan

    ReplyDelete
  26. kawan sekolah saya semua macam tu...hahahahhaa tak besttttttt! kalo derang baca pon derang buat2 tak tahu lagi keji...muahahhahahahaa sampai ada yg kata ehh aku ada baca dekat satu blog tu pasal ni tu ni tu! sememangnya fakta dari ayat blog aku...bukan itu dari blog haku! sob sob sob :)

    ReplyDelete
  27. Password takleh belahhhhh! Tak minat dgn cite how i met your mother tu....panjang sgt....grrr

    ReplyDelete
  28. Yang penting akak baca blog nih!! hehehehe

    ReplyDelete
  29. hee...normal la tu..tp kan kdg2..

    eh2 aritu kan aku tgk blog ko..;p

    ms tu rs seronok!even diorang bkn reader tetap..:)

    psss : nah air vitagen 1..heee

    ReplyDelete
  30. eehh minat gila cerita tu.
    barney paling awesome.
    :)

    ReplyDelete
  31. boleh tahan jugak layan cerita tu..macam sengal je...HAHA...

    > aq mmg baca kot blog ko zuan..huhu~

    ReplyDelete
  32. akak mula tertarik dgn blog ini...

    ReplyDelete
  33. malam2 best sebab suasananya nyaman...:)

    ReplyDelete
  34. baca blog kamu masa mata saya pejam. eh, kira baca tak tu ? hehe
    #mungkin faktor ni buat sy makin jatuh. gedebukk! gedebuk !

    btw, tak penah tgk cite ni. mcm best. penah dpt suggestion dr kgkawan. macam perlu tgk je. tekad, nak tgk ! :D

    ReplyDelete
  35. klakar laa. tapi sume dalam citer ade sume entry-2 yang lame.
    ohhsemm blog :)

    ReplyDelete
  36. Anonymous27/2/12 19:03

    hahaha i never read ur blog

    ReplyDelete
  37. ehh x minta permission punnn ambek gambar boipren i.. barneyy. huhuhu..

    creative entry anyway..all in 1 :)

    ReplyDelete
  38. Habit time bulan January arituu, time tengah malam, time tu lah semangat membara KAU BOLEH nak update blog! Hehe!
    Tapi sekarang, hehe... dah crita dah pun kat ko.. Ekekeke~~

    Suma entry lepas dah baca dan komen dan khatam. Hoho!

    Hmmm, don't you read my blog? Hehe!

    ReplyDelete
  39. dont you read my blog hahhh?lebih baik baca,klau tak nahass lah.*peras ugut pakai pisau mainan*

    ReplyDelete
  40. don't you read my latest entry?? hehe. terpinjam sat...

    ReplyDelete
  41. before i answer ada u baca belog i jg tak? hahaha.. rasanya..syala pembaca tegar if gi terjah mana2 blog..kadang2 klakar pon ada bila ada yg tgl komen lain dari isi dalam entri just brgantung ngan tajuk je...dah sah tak baca kan kan..hampes jew mereka tu wahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha agree.. mostly akan buat mcm tu.. so trick nya tajuk n isi takde kaitan.. huhu lgpn jarang orang nak baca entry panjang2.. :)

      Delete
  42. sorry zuan i don't read your blog...heeeeeeee~

    =p

    ReplyDelete
  43. kalo mmber2 sendiri yg bukan blogger tu jarang la kot baca blog kita, macam takdak reason saja2 nak pi baca, hehe.


    Kami selalu terlepas entry blog zuan tauu sbb dah jarang on9 skrg --" so sorryyy.
    so please jgn tanya soalan mcm barney tanya tu pada sayaaa, heee.

    ReplyDelete
  44. AHAHAH. the best series everr! Me like itt! hik3.

    Legend.. wait for it.. daryyy! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. legend.....er wait.....dary.......legendary ! hehehe

      Delete
  45. ntah2...org ni pun x baca blog kite!!! ...baik ngaku!!! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau cakap tak, nak buat apa? :P

      Delete
  46. ade kwn yg bce tp dorg x ckp. kdg2 sje la cite yg ade kena mengena ngn entri, pastu die ckp, 'oh yg tu aku ade bace'. tp ade sorg kwn baik mmg pmbace setia la. x kisah pn dorg bce ke x..xtau la nape. mls sbnrnye nk kwn tau psl blog hihi

    ReplyDelete
  47. hahahaaa.. ko baca blog aku? aku kesah? haaaiisshhh.. aku suka entry ni bro!!! keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks bro.. aku cuba maintainkan entry2 mcm ni :)

      Delete
  48. hahaha.. siswi suka how i met ur mother..:)

    ReplyDelete
  49. wah dapat hadiah karok dgn penyanyi kesukaan akak rupernya..tahniah..tentu gembira jumpa blogger yang best tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sangat happy brjumpa dengan diorng :)

      Delete
  50. blogger feveret tu.. sapalah gerangannya tu yek? hehe...

    ReplyDelete
  51. haha, nice entry..
    boleh pulak buat cerita dari cerita tv ye..hehe

    ReplyDelete
  52. saya akan cuba utk setia dengan blog terbaik ini (",)

    ReplyDelete
  53. kawan2 sy ramai yang tak tahu sy ade blog..eheehe..sajer jer mmg taknak bagi tau..diorg ade jugak komen macam2 pasal blogger, sy cuma senyum jer..;)

    ReplyDelete
  54. tak cukup rasa 24 jam sehari nak baca blog sume orang. waktu keje konfem dah takleh.kalau kantoi,naya je.hahaha..dalam hard disk ada je citer tu tapi tak sempat2 nak layan.busy2

    ReplyDelete
  55. kawan dya yang dya rapat sume pun xtahu yang dya ada blog..haha..dorang tak dpt bace entry kt blog dya.. dya bila free je dpt singgah kat blog ni

    ReplyDelete
  56. zuanmacho? hahaha.

    kiranya zuan lah barney nih? haha.

    ada je kawan2 baca blog. tapi mostly jadi silent reader. kalau family baca blog rasa macam segan lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ce tengok sapa yang reply tu. barney or robbin? hahaha tak baca btl2 ni..huhu :P

      Delete
  57. adaptasi dari how i met mother. terbaek la zuan~ dapat bayang kan macam mana gaya ted, lily, marshall dan barner bercakap dala entri. suke!!
    dulu, layan gak cerita how i met ur mother ni tapi tak ada ending pun. asyik failed je si ted tu~ menyampah tengok dah.

    ReplyDelete
  58. hehe..cite HIMYM last year mmg follow tapi sejak2 dah keje balik malam ni tak nyempat je nak tgk dan lgsg lupa nk tgk hehee..

    ReplyDelete
  59. hahahaha.. ohsemm.. ohsem... memang kawan2 selain blogger tak support pon blog saye.. hukhuk

    ReplyDelete
  60. hahahahhaa... aku x suka kawan2 aku baca aper aku merapu..haha

    ReplyDelete
  61. hahaha, sy pon terfikir mcm tu, tp setakat ni, rse terkejut jugak lah, bila jumpe certain kwn rapat and cousin, tbe2 diorg bukak cerita psl apa yg sy tulis dlm blog tu, haha..kira diorg jd silent reader lah sbb diorg xde blog pon, hehe..btw niceeee sungguh entry ni ! (n_n) hihi kelakar~

    ReplyDelete
  62. bila nak update ni ? hehehe

    ReplyDelete
  63. hikhik ingatkan cerita barney n frens tu

    nasib baik baca sampai abis =..=

    ReplyDelete
  64. biasalah bro.masing2 bz.guwa pun random je bukak belog n baca

    ReplyDelete
  65. this is one of my favourite blog. so i must read all of yours! tapi klo ada story yang arisha terlepas pandang dan tidak kasi komen, harap dimaafkan secara baik aaahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takde hal la arisha.. entry ni for LOL only.. :D

      i love my readers.. so dont worry, x upset pun kalau terlepas baca :)

      Delete
  66. dont u read my blog, zuan? :P

    ReplyDelete
  67. hahaha welcome back zuan! tetibe# haha
    dah lama x tgk ko tulis gila2 camni
    it was like a year ++ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tengah mood nak balik study an.. so carik mood nak LOL je skarang ni :D

      Delete
  68. kalau ckp x... xnak singgah blog ni lagi dah!!!
    hehehehee (gelak jahat)

    hoho...gurau jer..jgn amik serius ha..
    :)

    thanks sudi komen di blog saya :)

    ReplyDelete
  69. jom baca new post saya lak :P

    ReplyDelete
  70. sentap mak bila password zuanmacho!! hahahaha

    klakar entry ni.. dont u read my blog?!! hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sentap ek baca zuanmacho? hahaha

      Delete
  71. kalau betul2 busy baru tak baca hehe... did u read my blog?...hehe...

    ReplyDelete
  72. suke entry ni,
    "don't you read my blog "..hehe
    how i met your mother mmg super duper best :)

    ReplyDelete
  73. haha. tak ramai kawan era yang tau ade blog. kalo tau pon, bukan ler diorang bukak :P heee~

    :: aish , mesti ramai kwan zuan tau yang zuan ade blog kan . almaklUMLah retis .. hee~

    ReplyDelete
  74. zuan!!!! creative betol ehh buat entry untuk contest tu!! hahahaha.... long time lah i tak blogwalking...rindu to reall ur entriesss!;) kalau bukak internet dh sure2 masa habis berjam-jam kan????-,-

    LOL:D setiap org gi tanya , do you read my blog mcmtu, retis je kot layak... haha. n u too, lots of commentatorssss!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks fifie.. that is the best i could produce :)

      Delete
  75. apesal tak leh komen kat entry baru eh?

    ReplyDelete
  76. kena tak popup comment? -..-" *komen lari tajuk,haha*

    ReplyDelete
  77. kreatif betul dialog tuh..haha,lawak doe kalau tengok part apa tah..lupa plak

    ReplyDelete
  78. huahuahuaaa terbaekkk xD. tunjuk kat kwn2 pun depa suka neh. sebab dorang mmg pengikut setia HIMYM.

    hehe, yg entry latest skali x bleh buh komen ya. for me, i think it's worthy to purchase the book that u hv mentioned above. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups memang disable kan..

      worthy to buy? thanks :D

      Delete
  79. lorrrrrr hahahahaha.. aku suke giler how i met ur mother... kreatif2... huhu..

    legend....... wait for it... dary...

    ReplyDelete
  80. pandai zuan reka2 dialog... kreatif sungguh zuan ini !!!!! hehe

    ReplyDelete
  81. ni dah boleh buat skrip filem ni siap dialog... kamu mmg geliga betoiiii
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy pasang flash brake light

    ReplyDelete
  82. HIMYM. Love it. I havent watch ghost rider and i dont thik i ever will. My firends said it's terrible and of them even got a headache because of the movie. hehe.

    ReplyDelete
  83. nampaknya idea ko dtg sblm tdo la zuan.bgs la..best entri ni.wlpn pnjg tp aku rs cm syok je bc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe panjang ke? aku dah abis pendekkan entry ni..

      Delete
  84. x penah rasa pon ada kwn lama baca blog kecuali kwn blogger..hehe..~
    tp akak ada tau wujud sorang yg katanya peminat setia..dia guna nama tanpa link kat chat box..xde blog cuma ada account..siyes buat suspen je~ huhu

    kamu mmg sgt kretip.tabik spring!~ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke? suspen gak kalau kena macam tu..hehe :D

      Delete
  85. kretif bab mereka ea..bgus toi.

    ReplyDelete
  86. wah!! bestla zuan dpt juma dhiya ;p

    ReplyDelete
  87. ko baca tak blog aku?

    haha

    ReplyDelete
  88. y u no read my blog!! hahahaa..

    nice entry zuan.. kreatif giler.. barney tu cam muke ko sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cisss muka macam barney? jauh beza..hahaha

      Delete
  89. takpe. tak baca blog takpe...haha. orang lain baca. eh zuan ni...dialog tu..haha. btw, ghost rider memang sah tak best kan ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dialog tu similar dengan HIMYM kan? yups, sangat tak best.. bila leh tengok wayang ngan namee ni? hehe :D

      Delete
  90. nice entry ni...dh mcm promote entry2 lps..hihi good idea :)

    ReplyDelete
  91. hahaha.nice entry and really great idea!

    sambil menyelam minum air.sangat bijak ! :D

    dan sangat kelakar !

    ReplyDelete
  92. nice entry..seronok bace!~hehe...and I DO READ YOUR BLOG~ hehehe

    ReplyDelete
  93. kite ni penat menulis.. orang tak bace rupanye... nama je follow... hmmm sabo je la...

    ooo.. ko la yg masuk blog abg zarul baru2 ni... karokkkkk... best la...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/wajah-2012.html

    harap sudi2 lah menjenguk kembali... komen la seadanya... mengharap sokongan rakan2 lain..

    zul a.k.a sam banjamin
    (founder of gerila penulisan kreatif)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin bukan rezeki kita.. banyakbanyak la promote blog lepas ni :D

      Delete
  94. don't you read my blog . HAHAHAHA !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada time i read.. busy with studies :D

      Delete
  95. i do read your blog. berzaman nak komen entry tapi tak menyempat hehe. now here i am. (finally) officially dropping by a comment for this entry.

    ReplyDelete
  96. ada bakat utk bwt dialog cerita komedi..hehe

    tp blog nie jgak yg slalu dibaca

    ReplyDelete
  97. hahahaha..ni bleh offer utk jd freelance writer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke? biasa biasa je skil menulis penulis blog ni :)

      Delete
  98. Untunglah Zuan....komen kt blog seratus lebih! insyaallah lama-lama nanti orang suka mai blog I huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin rajin update dan jangan sombong dengan semua orang, insyaAllah boleh :)

      Delete
  99. baru sempat bace sekarang coz tgh cuti...hehehe

    ReplyDelete
  100. Argrhhh... banyak gile komen.. #Pitam..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...