Monday, 13 February 2012

> CONTEST KAROK With Zarul Umbrella Featuring Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz

HOlla Peeps,


Dah lama bangat gua (bahasakan diri gua sebab nak feel rock) tak join contest! Gua join pun sebab, hmm sebab apa ek? Dah lupa pulak, owh ya sebab gua suka karok~ LALALALA~ Tak caya? Please la percaya, Percayalahhhhhh~


ALRIGHT!!! I'M READY TO ROCK THE PARTY!!!


Gua Tringin Nak Jumpa Zarul Umberlla dan Eyriqaz! (Tak nak jumpa Madammondoq dan AE boleh? HEHEHE)

Lets Talk About The Price Shall We?


HADIAH CONTEST KAROK INI ADALAH :

3 PEMENANG BERTUAH yang akan disponsor oleh Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz akan dapat join kitorang karok pada : 

Tarikh : 25 Februari 2012 (Sabtu) 
Tempat : Red Box Sunway Pyramid


Apa gua kena buat untuk dapat invitation adalah mereka dialog bagi dua gambar yang telah Madam letak di blog beliau. Dan ini adalah pertaruhan gua untuk memenangi invitation tersebut :



APA??? Tak lawak korang kata??? Ingat korang boleh buat lagi lawak ke? Huh boleh? Apa lagi? JOin cepat kontest ni kat Blog Madammondoq!HEHE kita tengok sapa berjaya dapat invitation tersebut.


 "Hadiah Contest Karok ini ditaja bersama oleh Abangensem.com dan Eyriqazz.com"


-zuan-
p.s : madammondoq tau gua minat karok trus dia buat contest ni, terharu beb hehehe :') 

69 comments:

  1. hahaahaaaa..LAWAK la zuan.... ^^

    konpem menang ni..hikhik..

    gud luck!! ^^

    ReplyDelete
  2. haha...aura Faizal Tahir yang tak boleh tahan tu...

    #boleh memang ni..:D

    ReplyDelete
  3. ok la tuh..ade rezeki dapt lah tuh//good luck

    ReplyDelete
  4. tak reti nyanyi..good luck yer

    ReplyDelete
  5. kalo menang dpt karok nnt ajak ai temankan yek.. hahaha~

    ReplyDelete
  6. lawak... lawak... lawak... jap3... lagu awan nano ada lirik 'dia tahu gadisku' ker???

    ReplyDelete
  7. OMG!

    Zarul Umbrella. kirim slm dahku padany okes. ramalanku benar belaka. err.. lupe lirik plak. hehe

    :))

    ReplyDelete
  8. ok aku vote! eh mn butang vote? hahaha
    aku nak join tp errrr nanti ko kalah lak kan hahaha

    ReplyDelete
  9. haha. rock zuan!! nice entry.. good luck k!!!

    ReplyDelete
  10. wow, gudgud job. all the best yaa zuan! :)

    ReplyDelete
  11. Good luck bro... Hopefully menang lah. =)

    ReplyDelete
  12. Good luck bro... Hopefully menang lah. =)

    ReplyDelete
  13. Good luck bro... Hopefully menang lah. =)

    ReplyDelete
  14. hahahaha !!~ lawak kowt..harap2 menang yer..hehe..Hallammak !!~ sudah lame xkarok..grrrr..=)

    ReplyDelete
  15. suara sedap ke? ada ala-ala faizal tahir tak?

    pepon..chaiyok

    ReplyDelete
  16. err memang xlah jawabnya tuk syabab join..kui~~

    ReplyDelete
  17. Ohhtidakk karok buat saya sakit kepala >,<

    ReplyDelete
  18. Semuga berjaya la yea.... Lagu apa gaknya yg akan dipertaruhkan?

    ReplyDelete
  19. so.. gud luck ea zuan :)

    ReplyDelete
  20. hahhaa. pun boleh :)

    good luck.

    ReplyDelete
  21. karok tu apa ea? hehehe..sangat darat dan jakun perkataan muda mudi ni...

    ReplyDelete
  22. the dialogs are much best to be read by everyone. good luck to you, zuan.

    ReplyDelete
  23. sure menang bro ko kan anak emas mamandoq..hehe

    ReplyDelete
  24. ni malas ni..aku kalau masuk konpem menang so malas gila nak masuk..hahahahahaahah =P

    ReplyDelete
  25. Haha, karoks lg? aii....sogan den!

    ReplyDelete
  26. suara lu ad mcm faizal tahir x?? kah3..
    nynyi skit.. nk dgr la.. hehehe

    ReplyDelete
  27. haha! boleh.... nak join, tapi kalau dapat pun tak dapat pegi... so tak yah join. heeh!

    ReplyDelete
  28. terbaekkkkkkk br0...hahahaha

    ReplyDelete
  29. good luck zuan, moga zuan dpt...kalau zuan dpt, pastu time tu zuan kat perlis, nnti akak gantikan ek..hahahahahaha :P tp akak tak brapa suka karok...huhu~ sbb tu malas nak join.opsss.kalau p pon tak mau nyanyi. hehe~

    ReplyDelete
  30. good luck zuan, moga zuan dpt...kalau zuan dpt, pastu time tu zuan kat perlis, nnti akak gantikan ek..hahahahahaha :P tp akak tak brapa suka karok...huhu~ sbb tu malas nak join.opsss.kalau p pon tak mau nyanyi. hehe~

    ReplyDelete
  31. namee tak pernah karok pun. hehe

    ReplyDelete
  32. ambik feel awan nano..hahaha

    ReplyDelete
  33. bru dgr tntg penyanyi ni di MHI pg td lgu dia best :)

    ReplyDelete
  34. hoho .. suara dia sedap ek ? haha :D

    :: thanks zuan , cuz sudi like fanpage era.. ngeee~ eh, pinjam nama bley,? nak tarok lam essay BI jadi inspector.. cewahhh.. haha ;P

    ReplyDelete
  35. tak .. tadi era nengok yang zuan tak hupdte lagi blog :P

    ReplyDelete
  36. kenapa nak kurangkan lak ..? takde yang kurang-kurang pon.. biasa jek.. era yang nengok entri era ni cam pelik .. haha :P

    ReplyDelete
  37. good luck woi! haha.

    lawak, lawak. jangan risau. :P

    ReplyDelete
  38. good luck zuan...

    cam blh menang je ni..:)

    ReplyDelete
  39. hahaha faizal tahir ke matair...kui3.. gud luck zuan :)

    ReplyDelete
  40. kekee..mmg lawak la Zuan~

    ReplyDelete
  41. hahaha...lawak2.aku pon dah submit.kita tengok la sapa yang menang nanti ye.

    ReplyDelete
  42. gud luck all of u..=)

    ReplyDelete
  43. haha lawak..bleh menang ni..aura faizal tahir yg x menahan tu hak2

    ReplyDelete
  44. ehhh.
    entry karok lagi.
    esok nak pergi lahh.
    jelessss
    T___T

    ReplyDelete
  45. woooo karok red box mmg best.... siap ada makan2 tu yang best...
    tekak kering boleh minum plak pastu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy pasang soundproof kereta

    ReplyDelete
  46. zuan klo karok memang laju betul ea~

    ReplyDelete
  47. Hahaha..best2..cayalah..Good Luck yer :)

    ReplyDelete
  48. kalau ko selected nyanyi lagu bon jovi....

    ReplyDelete
  49. haha. all d best! mesti zuan dapat punya lah!

    lagu ape lagu wajib zuan bila karok?

    ReplyDelete
  50. haha i have never karaoke in my whole entire life.

    ReplyDelete
  51. hahahhaaaaa...poyo jer suara faizal tahir...kot jadi suara faizal terakhir :D

    ReplyDelete
  52. im failed when it comes to karoke.

    malu. kuikui :p

    ReplyDelete
  53. ahakss..kreatif...ni yang buat nak nyanyi lagu awan nano ni...dalam mimpi laa..hihihihi..

    ReplyDelete
  54. cam haremmmmm.... tergelak2 aku baca.. wakakakakaa

    ReplyDelete
  55. congrats zuan.jom readykan suara masing2.hohoho

    ReplyDelete
  56. ohoho...ko ni memang gemar btol berkarok..kah3

    ReplyDelete
  57. lagu Aerosmith satu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sori la bro, semalam sakit tekak.. tak dapat nak bagi all out..hehe :D

      Delete
  58. da rapat ngan sponsor, mesti menangnyerrr...hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...