Wednesday, 8 February 2012

> WW : Hagemaru Jr.

HOlla Peeps,

Jiran Aku Punya Anak Yang Begitu Mengemari Hagemaru


-zuan-
p.s : lama rasanya tak post wordless wednesday 

69 comments:

  1. lawa lidah :D

    *morning zuan :D

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Hagemaru versi melayu ni comel! ;D

    ReplyDelete
  3. *Gambar profile baharu, lagi sedang karaoke tuu! haha

    ReplyDelete
  4. haha!! mak sy msa pregnant dulu tak ska katun ni,lahir adik sy..dia minat giler tengok..hoho

    ReplyDelete
  5. amboi sampai menjilat bibir

    ReplyDelete
  6. ni hagemaru made in malaysia ni.hahaha

    ReplyDelete
  7. Hagemaru local nie.. haha..

    ReplyDelete
  8. hohoho..
    berguling-guling macam tenggiling..kikiki

    sin chan junior lak?

    ReplyDelete
  9. hahaha..memang peminat tegar ni sampai trademark pun ikut.

    ReplyDelete
  10. ank sdre kaklimah p0n ske bebeno hagemaru :P

    ReplyDelete
  11. jgn kata jiran abg zuan.. bolat pun minat dan suke buat =) haha

    ReplyDelete
  12. budak2 mmg suka katun kang..agak2 dah jadi mak budak suka tak tgok katun? hehehe

    ReplyDelete
  13. comel !

    Atotototo, nak link anda dlm bloglist fyqa? Jum join segmen fyqa. peace :)

    ReplyDelete
  14. comey macam kau....hikhok

    *buwekkkkkkkkk!

    #no la..just kidding... peace!

    ReplyDelete
  15. hagemaru tuh kisah budak y fmily dia kuat berjimat tuh kan?? hahaha..
    comey je budak tuh

    ReplyDelete
  16. comeinya hagemaru....jom ikut anti ronda kampung jom....

    ReplyDelete
  17. best ke hegamaru tu arrr adik (tolong tnye kan kat adik tu) hehe .. dlu kcik2 suke tgk kluang man ngan power rangers.. taklupe jugak sailormoon hehehe

    ReplyDelete
  18. waduh kok imut banget anak ini!

    ReplyDelete
  19. comel anak jiran zuan nie..wpun hagemar tu kelakar tp macam tak sesuai sgt ditonton oleh kanak2.byk ajar perkara yg tak elok.tp anak sy tgok gak.sy pun join sekali.haha..

    ReplyDelete
  20. hehehe... minat sungguh2 ni... :)

    ReplyDelete
  21. dia buat sebijik hagemaru tu! haha.. sweet!!!

    ReplyDelete
  22. haha dia jelir lidah ikut sama mcm hagemaru ya?? XD comel sgt lah adik ni !

    ReplyDelete
  23. okayy. comel sehh! hik

    ReplyDelete
  24. eh eh , bkn hagemaru jee.. tp ade iras2 sin chan laa.. hahaha !

    ReplyDelete
  25. eh! hampir sama mcm muka hagemaru jugak ni..hahaha :D

    ReplyDelete
  26. profile pic tu tgh karok ke? nak berlatih nak masuk ujibakat mentor ek? hehe.

    p/s: ye, aku budak kelantan :))

    ReplyDelete
  27. hagemaru ..? apa tur.. katon ek?

    :: comelnyerrr dia >_________<

    ReplyDelete
  28. xsuke hagemaru.. tp suke bdk tu.. hihi.. :P

    ReplyDelete
  29. hagemaru tu ape ? hehehe ..kite tak tahu ,maap ..

    ReplyDelete
  30. t pesan kt die jgn ikut perangai tak senonoh hagemaru taw.

    ReplyDelete
  31. best kot hagemaru, aku yang tengok pon dah jadi macam org mereng,hahaha....

    ReplyDelete
  32. comel sangat !!! :) hehe. ni hagemaru versi gadis ke.

    ReplyDelete
  33. anak jiran pun jadi mangsa blog ni..hehe

    ReplyDelete
  34. hagemaru versi realiti ni..:D

    ReplyDelete
  35. haha..comel hagemaru versi mlysia..

    ReplyDelete
  36. haha..hagemaru msia..sweet :)

    ReplyDelete
  37. comelnyaa..ngeee ;p

    kalau ira pnya anak murid gini kan nt msti kena ngan ira 'cikgu gunting lidah nak?'..heee

    ReplyDelete
  38. comey anak jirang hang beb.. but hagemaru pun aku tak tahu weh.. dalam astro ceria tu ke?

    ReplyDelete
  39. potong lidah tu nanti.. keh keh keh

    ReplyDelete
  40. amboi..maen jelir jelir lidah pulak... huhu

    ReplyDelete
  41. eh, dah hari rabu rupanya!

    terima kaseh sbb mengingatkan hehe

    ReplyDelete
  42. gila comel budak niiiiiii..mcm aku la woihhh..haha

    ReplyDelete
  43. cubit nak?ehehe comel

    #bilalah blh kwin ni^^

    ReplyDelete
  44. Comelnya budak tuuuuuuuuu~ Eh, jangan perasan tau. Hahaha :p

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. hahhahaha.. sangat comel... prangai die same dengan hagemaru tak? hakhakhak.. =P

    ReplyDelete
  47. Comel Gila.Kirim salam dekat dia eh.haha

    ReplyDelete
  48. hehee..ank buah shida pun suke..budak2 pe pun suke kalau namanye kartunnn hehee..

    ReplyDelete
  49. jelir pada tukang tangkap gambar erkh

    ReplyDelete
  50. alololo comelnyer.. nurul pun suka tgk cerita karton hagemaru.. tapi yg paling suka dan x pernah tertinggal tiap2 hari sabtu pukul 7.30ptg.. ntv7.. doraemon.. ;)

    ReplyDelete
  51. comelnye..
    anak jiran rupenye..
    igtkn anak awk, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  52. sib muka dia tak mcm hegamaru.hangin tgk hegamaru sbb kedekut n sik guna brg org.haha..btw cumilnya kamoo

    ReplyDelete
  53. boleh buat cosplay nih..kehkehkeh

    ReplyDelete
  54. hye hagemaru....hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...