Wednesday, 15 February 2012

> WW : Bukan Hanya Pemandangan

HOlla Peeps,

(source)


-zuan-
p.s : teringin nak pergi pada usia muda, bukan untuk menikmati kecantikkan pemandangan atau berjalan-jalan, tetapi menunaikan kewajipan iaitu salah satu daripada rukun Islam :) (schedule entry aku untuk hari ni) 

53 comments:

  1. smoga dpt pergi.. :)

    sy hrp dpt bwa org tua sy pg sni..huhu

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah... ada rezeki saya bulan 5 neh saya sampai dulu :)

    ReplyDelete
  3. teringin nk pergi jugak

    ReplyDelete
  4. teringin nak pegi.

    tp bg mak ayah lepas dulu.

    may u will go there soon,insyaAllah :)

    ReplyDelete
  5. woot2. kepinginn jugaa.

    sile bawak adek sweeet pigi mekah.
    hehe

    ReplyDelete
  6. insyaallah dapat pg

    ReplyDelete
  7. insyaallah dapat pg

    ReplyDelete
  8. semoga kite sume dapat pergi ke sana..
    insya Allah..
    kalau aku ade dwet berjuta-juta, dah lame aku bawak 1 family besar aku yang kurang berkemampuan gi sane..

    ReplyDelete
  9. insyaallah ada rezeki dapat la pergi masa muda kan. =)

    ReplyDelete
  10. Kumpul duit. Insya Allah adalah peluang tu :)

    ReplyDelete
  11. Moga cita2 tercapai. Ingin juga ke sana pada usia muda, dalam lingkungan 30-an. Kalau dpt g ngn isteri lagi best hehe

    ReplyDelete
  12. subhanallah, sgt cantik !
    insyaallah, pasti ada peluang nnt :)

    ReplyDelete
  13. cantiknya master plan dia ! :O

    ReplyDelete
  14. budak2 indon muda2 dah kesana...jeles!

    ReplyDelete
  15. jika diizinkan Allah... amin...

    ReplyDelete
  16. cantikkan Rumah Allah dilihat dari atas. lihat depan-depan lagi sebak.huhuhuhuhu. insyaAllah mohon doa moga2 dipanggil Allah

    ReplyDelete
  17. insyallah...moga dipermudahkan...=)

    ReplyDelete
  18. Insya Allah...setiap umat Islam inginkan ke sana...

    ReplyDelete
  19. insyallah akan sampai juga satu hari nanti..

    ReplyDelete
  20. same goes to me...:')it must be so much fun bila dapat tunaikan haji pada usia yang muda, right :) you can be there sooner zuan!!! insha-Allah...it's a wonderful place ever!

    ReplyDelete
  21. i wish i will be there.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  22. Subhanallah.. rindu nak pegi sana lagi ;'(

    ReplyDelete
  23. isnyaAllah akan smpi nt..

    ReplyDelete
  24. aku pon teringin nak pegi .. dun worry , insyaAllah one day , kite bole jugak pegi.. hehe ;)

    ReplyDelete
  25. Ya Allah, sama la kita Wan..saya pun mmg teringin sgt nak pergi..

    ReplyDelete
  26. Subhanallah.. Cantiknya.. Sesungguhnya di bumi ada dua tanah yg suci iaitu madinah al munawarah dan makkah mukarramah yang mana al masih dajal pun tidak mampu telus ke dalam kedua-duanya.. Dan dijadikan kedua2nya untuk muslim dan muslim itu adalah kita semua.. Hopefuly smeday akan sampai jugak ke sni.. :)

    ReplyDelete
  27. subahanallah .. cantiknye :)

    :: insya-ALLAH, kita dapat jejakkan kaki kita kat sana :)

    p/s : kumpul duit dulu .. kekeke :D

    ReplyDelete
  28. Maha suci Allah... betapa indahnya (",)

    ReplyDelete
  29. semoga kita semua terpilih menjadi tetamu Allah ke sana. :')

    ReplyDelete
  30. teringin rasanya nak pergi sini taw zuan..hopefully satu hari nanti mampu menjejakkan kaki ke sini..Amiinn~ In Sha Allah..

    tapi..sedih bila ada org yg berkemampuan lebih utamakan pergi melancong ke tempat lain dari pegi sini dgn alasan tak smpai seru lagi..lawak rasanya..huhu

    org kata..kalau dah penah pegi sini..mesti rasa rindu nak pergi lagi..

    ReplyDelete
  31. sungguh cantik pemandangan ini...

    ReplyDelete
  32. memang sungguh indah pemandangan ni..teringin nak ke sana satu hari nanti..:D

    ReplyDelete
  33. insy'allah.. pegi same2 jom :D

    ReplyDelete
  34. nak pegi jugak..ade rezeki sampai la kita ;)

    ReplyDelete
  35. subhanallah~...mmg cntik..
    moge kite sumer dpt gi ye.. ^_^

    ReplyDelete
  36. da rezeki insyaAllah akan sampai gak ke sana :)

    ReplyDelete
  37. Orang kata...kalau kita pasang niat nak pi Haji...insyaallah Allah permudahkan..hehe

    ReplyDelete
  38. Aku sokong azham.semuanya bermula dr niat. Untung la sapa yg blajar kat saudi.seng,nak pegi.mcm blogger HJ.

    ReplyDelete
  39. cantiknyaa..subhanAllah..:)

    moga dapat berkunjung ke sn 1 hari nti..amin...

    ^____________^

    ReplyDelete
  40. suha pun. teringin pergi dengan mak ayah and famili semua. semoga berkesempatan dan diberikan rezeki pergi oleh Allah. amin. :)

    ReplyDelete
  41. semoga kita akan menjadi tetamu Allah jua nanti..

    Story terbaru blog kami...
    masalah kereta lembab tak ada pickup

    ReplyDelete
  42. the greatest place on earth. waiting for mommy to go here together.

    ReplyDelete
  43. subhanallah..cntik sgt! semoga kita sempat menunaikannya :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...