Tuesday, 21 February 2012

> X-Change Project | Happy 5 Nuffnang

HOlla Peeps,

Dua Entry Dikepilkan di Dalam Satu Entry.. 



**********




1st of all, aku nak ucapkan trima kasih kepada yang membaca dan menyokong entry X-Change Project yang aku, jue n hanie usahakan dan publish pada ahad yang lepas. Pada yang berminat untuk bertukar entry dengan aku, rasanya lebih mudah kalau PM di Facebook berbanding email, sebab FB pun ada function attach file di Message mereka, so lebih senang hantar menggunakan FB plus FB message pun dah macam chat box, so everything comes easy.

BTW, kepada atuk, rozeeta rashidsuha dan madammondoq nanti kita discuss kat FB untuk exchange entry ni ye (",) Tak semestinya X-Change Entry ini dilakukan pada hari ahad sahaja.

Pada yang salah faham tu, X-Change Entry ni bukanlah untuk up-kan trafik. Ia adalah satu projek menukar entry antara blogger secara suka-suka. Secara tak langsung, menambah kenalan dan merapatkn hubungan antara blogger yang X-Change Entry tu. Untuk lebih faham mengenai projek ini, boleh ke sini.


**********




Pasti ramai yang alert Nuffnang Is Turning 5!! Aku nak join party yang diadakan tapi ada 2 halangan menyebabkan aku tak dapat untuk join! So peluang untuk berjumpa blogger hebat seperti RM, HZ, YZ dan banyak lagi terlepas, sobssss~ Sebab pertama is aku tiada transport untuk ke Neverland Club, tempat dimana event itu dijalankan. Sebab ke 2 adalah masalah kewangan, seperti yang sedia maklum, budak UiTM dah nak start naik belajar balik pada 5/3 depan, jadi banyak duit untuk digunakan..

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG!!! Mayb next year i'll join in.. So please jangan merajuk ngan i sampai tak bagi BE untuk bulan ni..hehehe (",)


-zuan-
p.s : bila nak balik U, masalah insomnia pun datang menggangu.. sekarang ni kul 5am bru aku boleh tido.. adoi~ for now, all i need is ignore all my problems an continue blogging.. 

72 comments:

  1. sy pn tak mmpu..kna naik flight bru smpi..huhu

    HB nuffnang..^^

    insomnia? huhuu....

    ReplyDelete
  2. la..budak uitm rupanya...

    samalah.. tak boleh tido malam skerg..duk ajdi musang jer..

    majulah duit untuk belajar...

    ReplyDelete
  3. tips senang tido malam,, sebelum na tido tu, try gam mate ddn gam gajah,, so lame 2 nati tertido lah, gerrr~ :)

    ReplyDelete
  4. mane entry ghost rider? hurm

    ReplyDelete
  5. haha project korang tu macam best.. tapi otak aku agak kering time sabtu ahad ni.. haha

    ReplyDelete
  6. Aku tinggal selangkah nak join kauorang punya projek ni Zuan.. Bagus, boleh tukar angin, rapatkan hubungan..


    Dah 5 tahun dah ek. Kalau baby dah pandai menyanyi dah. heheh

    ReplyDelete
  7. blogging bley melupakan masalah,kan~ =) lagi2 dgn adanya kwn2 yg sentiasa menyokong & bg semangat~ ^^

    ReplyDelete
  8. haha , sama lah , transport xda . then kite wet pon xda , hehe ..
    wahh , cm best ja berkenalan sesama blogger kan .. nak join , huhu

    ReplyDelete
  9. Hepi besday Nuffnang!

    ReplyDelete
  10. hepy besday nuff..bestnye masuk sem lmbat..huhu..xaci ni..hehe..^^

    ReplyDelete
  11. oooo...saya pun ingat mula2 exchange project ni hari ahad je~ hehee

    ReplyDelete
  12. Aku baru nak baca pasal projek tu.

    Laaa, baru 5 tahun ke nuffnang ni?

    ReplyDelete
  13. wah pejam celik pejam celik dah nak abiskan cuti! =)

    #glad that xchange project tu bjln lancar so far. biar perlahan tp berhasil later =)

    #HB Nuffnang!! wah buat kat neverlands..ade member kt situ mmg sesuai buat happening party..aku x pnah lg jejak kaki ke situ

    ReplyDelete
  14. heppy birthday jugak.. ala sian kat adik x dpt join.. x pe lain kali ade lagi.. ;)

    ReplyDelete
  15. haha,,minta2 nuffnang kasi be time bufday dia nanti..haha

    ReplyDelete
  16. dh la krus dh,tmbah krus la klau dpt pnyakit susah tdor.. heheh..

    tapernah ambik thu tntg nuffnag,blom smpai wktu asenye.. hihi anyway hb nuffnag..

    p/s: err.. nmpk sgt ke kbudak2kan? (-_-)

    ReplyDelete
  17. oh...aq nak join x-change project tu..tapi masih mencari2 idea untuk entri yg sesuai...haha..

    HB Nuffnang...!! Neverland Club...tak pernah sampai sana...kang sesat pulak nak mencarinya..hee!

    ReplyDelete
  18. gelak aku baca koemn Yousof,kalau baby dah pandai nyanyi.terrer baby yousof tu, hahaha..

    HB Nuffnang. happening giler buat kat situ.

    x-change project ni harapnya tak menimbulkan salah faham yang mendalam .hehehe.. apa la aku tulis ni.

    ReplyDelete
  19. oh bru bace project ni kat blog ezad..hehe

    ReplyDelete
  20. syoknya masuk sem lewat

    ReplyDelete
  21. aku pun rasa macam nak join party nuffnang tu tapi fikir2 jauh so memang lupakan je la niat
    hehehehe

    ReplyDelete
  22. xpa zuan.. nnti befday siswi..siswi buat parti besar2..hihi.. zuan mai la..hoho..

    #btw..slmt sambung belajar even lambat lg.. :)

    ReplyDelete
  23. I'm not going too, air tickets too exp :(

    ReplyDelete
  24. mude lg nuff nie rupenye.. hehe

    ReplyDelete
  25. orait nanti apa2 contact kat fb.

    nuffnang boleh masuk tadika dah. hehe.

    sama la kita. selalu around that time jugak tidur.

    ReplyDelete
  26. xdapat join jugak party tuh sobs.. xdek transport..
    btw. cam best je xchange project tu

    ReplyDelete
  27. hehe happy 5th NUFFNANG! as long as x-change project was going as well as possible, you might be happy, right? :)

    ReplyDelete
  28. dah lame napnang ni rupenye ek..

    ko ni banyak sangat berpikir zuan.. tu yang ak leh tido tu..

    before tido bace buku sejarah, kompem cepat je ko lena.. err, kalau ko suke sejarah, tips ni memang tak jalan laa..

    ReplyDelete
  29. alamak.. tertinggal t lak..
    hah, letak t ni kat ayat yang ko rase pelik tu ek..

    ReplyDelete
  30. ish korang ni memang rajin betol lah
    hehehe

    ReplyDelete
  31. ;p..zuan!

    aikk lambat tdo ea..berangan la tu..huu

    ReplyDelete
  32. waaa..plan terbaik erk.. (",)..hehe..

    ReplyDelete
  33. salam kenal...

    cam best jer project tu...

    folower ke 1718 neh...

    ReplyDelete
  34. hebat..
    hepi besday yek nuffnang..

    gotcha same time kot ngan panggilan hangit..
    x pasti la pulak.. :(

    ReplyDelete
  35. mmg banyak manfaatnya jika d praktikkan... (",)

    ReplyDelete
  36. huh! perkara biasa imsonia ni bila masok U.. jd tak normal pulak.. jerawat tumbuh sana sini sbb stress.. kuikuikui

    huhu jeles kat sana mcm2 event ada..

    ReplyDelete
  37. owh, zuan bdk uitm mane? hehe.. >_<

    sy pun xmampu nk gi event tue~...

    moge project korg tue meletop ye!! ^_^

    ReplyDelete
  38. pun tak dapat join.... huhu!

    btw, insomnia kau teruk... hehe!

    ReplyDelete
  39. macam best jer, nnt ada masa aku join, and happy birthday to nuffnang too...

    p/s : template dengan header cantik beb!

    ReplyDelete
  40. wah,kalo join party tu ley jmpe ngn blogger2 faymes la eh?
    imsonia?masa kt u,kte pnah tak tidur langsung 1 hari...tak boleh nak lelap.

    ReplyDelete
  41. hepi beday zuan.
    eh silap.
    hepi beday nuff.
    :P

    ReplyDelete
  42. DN masih blur pasal exchange project ni. gagaga.... :(

    next time ada rezeki boleh pegi. xmo sedih2 ye... ;)

    ReplyDelete
  43. ehehe.baru baca komen pasal shoping.nak reply ni *tersipu malu rasa besalah*

    ko gila shopping jugak. ok. naseb tak ajak ko masa gathering tu.hahahahahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  44. aku pun tak tau nak gi tak besday party tu. huhuhu

    ReplyDelete
  45. bila masok kuliah balik, kdg2 ada mslh nk tdoq malam tp siang nyenyak plak tdoq (myself). hohoho.

    ReplyDelete
  46. Asal la duit pinjaman masuk lmbat sangat T__T

    ReplyDelete
  47. xchange project kamu dpt sambutan ya. congrate ya ! insomnia? jgn pk terlalu byk, zuan :)

    btw, hepi birthday nuff.

    ReplyDelete
  48. hepi bday to nuffnang.nak gak join tapi jauh lak rasa.hahaha

    ReplyDelete
  49. x aci org dah mula kelas hehe..zuan nak tukar entri ngan zuan..tp nk tulis ape tatau

    ReplyDelete
  50. happy birthday nuffnag :)eh ada insomnia rupanya

    ReplyDelete
  51. huhuhuhu cool! happy birthday nuffnang ;)

    ReplyDelete
  52. nuffnang nak buat party..todiaaaa~


    ko jage kesihatan bebaik zuan..
    nk masuk sem baru dah kan??






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  53. bagos jugak kan ? boleh kenal blogger blogger yang laen . merapat kan sillaturrahim =)

    entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

    ReplyDelete
  54. mybe next time, ade lah rezeki awk utk dtg parti nuffnang tue.,.dah nak mula kulaih ye? study rajin2 ye..good luck! =)

    ReplyDelete
  55. wooo, aku baru nak usha x change korang.


    HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  56. ahad ni mcm2 event nk pergi,smpi tak tahu mana satu nak pilih...

    #nak be juga.heheheee

    ReplyDelete
  57. Projek X-change tu macam best tapi takut tak sempat pula nak buat entri yang best-best. Karang naya pula orang nak exchange dengan kita tu. Haih. Hahaha.

    P/s: Konklusinya jangan tidur lambat lagi. Bawa-bawalah tidur awal. Hahaha

    ReplyDelete
  58. sejak letak innity dekat blog, nuffnang dah jadi anak angkat. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  59. mcm2 slot buat...
    meriahkan lagi dunia blog..
    untung la ade masa ber blog.hehe

    ReplyDelete
  60. *Pasal phishing tu ada lagi ke Zuan? Aku mana tau nak handle benda² macam tu. Macam mana ek?

    ReplyDelete
  61. alololo... sedihnya.. eh.. baguslah tak tido malam.. boleh buat entry manyak2... ngee3...

    ReplyDelete
  62. kalau shida pun belum ready nk bergaul dgn mereka hahaa ^_^

    BE pun xmau shida huhu...

    ReplyDelete
  63. wan, memang kena selalu join aktiviti nuffnang ke baru boleh dapat kerap BE semua ? hehe. namee pun salu dapat BE tak konsisten pun. kdang2 dpt satu je. kadag ada time dpt banyak. tak faham betul. hehe. tp takpelah, takmau tamak. hehe

    ReplyDelete
  64. ada baca pasal xchange nie kt blog jue n hanie

    ReplyDelete
  65. mampu baca je ni. tak tau nak komen specifically apa hehehehehehehehe sorry zuan.

    ReplyDelete
  66. walaupon terlambat...heppy belated nirthday to nuffnang :)

    xchange tu cmne fungsinye

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...