Wednesday, 29 February 2012

> Daddy Cool

HOlla Peeps,



-zuan-
p.s : apa Abah aku tengah buat? Dapatkan jawapannya petang nanti.. (",) 

76 comments:

  1. daddy coolll...

    menjawab persoalan zuan pasa mostsms.com(free sms) - secure la kot. member akak dah pakai bertahun2....dia foreigner . keje di malaysia dah 5thn kot...dari negara india. akak tahu dr dia. dia gelak sbb akak org malaysia tak tahu pasal most sms tu. huhu~ skrang akak dah kurang topup sbb duk guna most sms tu je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure ek? hmm menarik-menarik sebab dia free kan :D

      Delete
    2. ape most sms tu? nak tahu jugak.. ;)

      Delete
    3. ia pasal penggunaan sms free kat http://www.mostsms.com/ huhu free je.. best kan? :D

      Delete
  2. daddy cool! tak pakaibaju kan :D

    heheehe
    tengah dok wat fountain utk ikan koi!!
    paip atas tu adalah 'inlet'
    kaki duduk punya baik tu adalah tpt 'pond' nyer!!

    pergh!! nanti ko nak mancing tak yah gi jejauh bro!!
    bela haruan dalam tu, sodap gak casting tuu:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu pocket, my abah tak pakai baju..hehe so kena la patch kan baju tu untuk dia..hehe

      bela ikan haruan? hehe tak best.. nak tau ikan apa? tunggu petang ni :D

      Delete
  3. smart giler baju abah kau! hahaha

    mungkin kah inche abah tengah mengukir tau wat curve kat kolam ikan koi tuh..

    ReplyDelete
  4. wah....encik abah tengah betulkan fountain kolam ikan kew?rajinnye babah....anak abah wt pe plak? hehehe...

    ReplyDelete
  5. Tgh buat kolam ikan ke ni bro? hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya angle ni memudahkn orang teka la.. huhu

      Delete
  6. fuyyoo buat kolam ikan tu,hehe

    ReplyDelete
  7. Cool la daddy.. Mesti dia buat sesuatu yg unik

    ReplyDelete
  8. nk buat kolam ikan ler tuhhh.nk bseni2 sket kt kolam tuh.bg meriah ;)

    ReplyDelete
  9. Ikan koi pasti gembira... haha..

    ReplyDelete
  10. bhahaha abah ekau tengah mengukir ke jang? alahai kretip sungguh!

    ReplyDelete
  11. buat air terjun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    kan?

    kan?

    kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha angle ni memudahakn orang untuk teka la.. adeh...dah tak surprise...huhu

      Delete
  12. err tu pakai baju ke zuan edit? o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. edit edit edit.. huhu betul2 my abah tak pakai baju.. :P

      Delete
  13. kantoi ah abah tak pakai baju !! hahaha

    wat kolam ikan le ni kannn

    ReplyDelete
  14. fuyooo...

    seni tu... :))

    hiasan tuk air pancut?

    ReplyDelete
  15. tengan buat ukiran untuk paip kan...entah..hehehehehe

    ReplyDelete
  16. buat kolam ikan kowt..n seni2 untuk mencantikkan ianya lagi..hahaha eh btw zuan duk sban ea? ktne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dok dekat smban, tp lebih tepatnya senawang la, kat blakang giant, taman ixora

      Delete
  17. Assalamualaikum Saiazuan

    lawa baju daddy cool

    ReplyDelete
  18. hehehe,, sweet baju tuh!

    ReplyDelete
  19. cool la daddy awk zuan :)

    tggu jwpnnya hehe

    ReplyDelete
  20. pandai nye buat sndiri? vavavava

    ReplyDelete
  21. baju edit terbalik. Hehe!

    ReplyDelete
  22. yeayyy really cool! apo lagi jang p la tolong...akekkekeke

    ReplyDelete
  23. Abah buat rumah kura2 ke? :)

    ReplyDelete
  24. tengah decorate tu.haha..seni

    ReplyDelete
  25. aku tau dia buat apa tp aku nak jwb lain dr yg lain
    "daddy tgh buat ukiran pada batu buat tuam kat badan aku"
    a'ha! cool x hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahkssss jawapan lain dari lain! itu yang aku mahukan..hehehe

      tapi kenapa prlu tuam kat badan ko?

      Delete
  26. daddy..daddy cool..ngeee..g le tolong abah toh ha..cian dye..weee

    ReplyDelete
  27. your daddy cool is doing landscape for fishpond ke? aaa, so smart person he's!

    ReplyDelete
  28. mcm semifero bt kolam air pancut..huhu...pandai abah awk ye..

    ReplyDelete
  29. nak buat kolam ikan kew?

    ReplyDelete
  30. Wah daddy dia buat kolam ikan lah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yups, nak tengok datang la umah :D

      Delete
  31. wahhh....untong lah...cool sokmo!!

    ReplyDelete
  32. tolong daddy uh..tamaw mls2

    ReplyDelete
  33. Sculpture untuk kolam ikan.....kahkahkah xD

    ReplyDelete
  34. abah apesal baju cam terbalik tu abah HEHE

    ReplyDelete
  35. tengah buat kolam ikan kan? btw, ur daddy cool.. HAHA

    ReplyDelete
  36. comelnya abah. hehe. pandia zuan edit.nampak melekat je kat badan abah hehe

    ReplyDelete
  37. macam ukir something je tu kan kan kan

    ReplyDelete
  38. hehe..dh bca entry kt atas tu...
    so dh tau jawapannya..hehe

    ReplyDelete
  39. tau dahh. air terjun untuk ikan koi. hahaha.

    ReplyDelete
  40. buat kolam ikan itu kah ?_?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro kita damai aja...
      Agan klik blog agan, ane gak bakal ikut...tapi sebaliknya kalo ane punya blog agan juga jgn ikut. ok..deal gak?
      jadi kita sportif gmana? contoh nya di blog ini ane kagak pasang link....

      Delete
    2. ok, setuju..
      kita cari makan sendiri2..
      wkwkkkkk

      Delete
  41. Aku nampak tajuk kat atas jd aku tau abah ko nak wat kolam mini kan.kan.hahahaha

    ReplyDelete
  42. eyhh dpt tgk sini.. kene pegi older post jugak ahhaha
    wahhh!! suprise lah ni.. kreafif! beli jer tanah simen blh buat sendiri..haha

    ReplyDelete
  43. aq baru nak teka..da tahu pulak jawapannya...haha~

    ReplyDelete
  44. Aku tengok entry ni selepas entry jawapan dah kuar hahaha..

    ReplyDelete
  45. another not so wordless wednesday

    ReplyDelete
  46. ala ada ikan koi..senang sgt kah2 :p

    ReplyDelete
  47. bertuah sapa yang masih punyai 'ábah'...dah 12 tahun dkna tak panggil nama 'abah'..ya Allah...rindunya kat arwah :(

    ReplyDelete
  48. pakcik nengok ape tu...hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...