SB Achievement

HOlla Peeps,

I had experienced lots of thing in blogging, got lots of knowledge from others and Alhamdulillah being rewarded with several achievement in blogging's world! 

"Wahai Tuhanku, ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmatmu yang engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku, dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai; dan jadikanlah sifat-sifat kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku. Sesungguhnya aku bertaubat kepadamu, dan sesungguhnya aku dari orang-orang Islam (yang tunduk patuh kepadamu)" (Al-Ahqaf : 15)

Here's my achievement in blogging's world ;


Nuffnang : 


Others :


Traffic (last updated 13/2/2012):

#nuffnang

Rank (last updated 30/04/2012): 

#Alexa


Page Rank (last updated 14/11/2011):

#PR




Contact Me @ Facebook  or @ Twitter or @ Google+ 
If You Wanna Have A Business With Me
or

Photobucket

Put Ads At My Blog


-zuan-
p.s : will be updated from time to time.. 

39 comments:

  1. wow.hebatnya..kitorg tak penah receive pa pe lagi.hhuuhuhu..malas nak join nuffnang je even tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe rajin2 kan la diri ya.. ada rezeki ada la something :D

      Delete
    2. hebatlah zuan nih..!! terbaik derr!!!

      Delete
  2. wahh. lepas ni mesti lagi banyak achievements punya lahh!

    ReplyDelete
  3. tahniah,,semoga lebih sukses

    ReplyDelete
  4. Wow dpt ticket tgok twillight tue..bestnye..selamat maju jaya ye dgn blog=)

    ReplyDelete
  5. zuan,juz one word for you...


    COOL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. *pakai cermin mata* hehe i know i'm cool..hehehe B)

      Delete
  6. wohh..
    hehe nuff sy ade bape sen je -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe zuan punya pun tak banyak mana :D

      Delete
  7. hebat!nuff saya tak dpt byk pon sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe zuan pun tak banyak, just invitation je yang dapat, jadi la kan :D

      Delete
  8. waaa.... bestnye zuan ^_^... 2012 ni.. moga lebih byk dpt reward. hehe

    ReplyDelete
  9. weewitt leh belanja kite lah ceni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe nak belanja pakai apa? Earning belum banyak lagi :)

      Delete
  10. hebat la zuan ni.....bg tips sikit kat akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. err mana hebat pun akak, biasa-biasa je... :D
      just kena rajin je :)

      Delete
  11. gi tengok wayang selalu.. aku tak leh nak wayang sangat.. balik lambat.. hehehee

    ReplyDelete
  12. tu diaaaa..tahniah la :)

    ReplyDelete
  13. gempak..alexa tu top. namee jauh..hehe. tahniah zuannn ! :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...