Wednesday, 16 November 2011

> I Won Free Pass Again

HOlla Peeps,




Last time aku dapat premiere screening, cerita Transformers 3! Pastu aku dah malas nak join mana-mana contest sampai la minggu lepas ketika hati aku berbunga-bunga, aku mencuba nasib untuk premiere screening Twilight Saga: Breaking Dawn : Part 1, dengan ayat di bawah :


what are words if you dont mean it right? 


Dan petang tadi,


#ClickToEnlarge


Wuhuu, nampaknya ayat aku berjaya memikat nuffnang tuk bagi free pass untuk premiere screening movie ni (Alhamdulillah, bertambah la achievement aku dalam dunia blog).. Tapi tak semua good news can be a good news kan? The bad news is, aku tak boleh nak pergi tengok cerita (Tayangan 23 Nov ni) ni sebab aku kat Arau right now (takkan nak balik KL semata-mata nak tengok movie kan?), so aku pass tiket ni kepada penulis blog "Let The Blog Do The Talking, Aight!", Hanie Dew. So it turn to be a good news to Hanie Dew.. hehe enjoy the movie sis.. (",)


-zuan-
p.s : so next time kalau aku ada menang pape lagi, dan tak mampu nak attend, insyaAllah aku pass la kat sesape readers/bloggers blog aku yang bernasib baik ye..hehe 

52 comments:

  1. hahahahha..kene maintain dlm top chat top commentors ni. hhiiyyaaaahhhhhh.... fighting hanie_dew!!!!!..

    thank you saiazuan!.hehehe..jue tak layan citer ni jadi die mungkin tak jeles. huahahahahha

    ReplyDelete
  2. untungla dpt tiket free. ye dak?heeee

    ReplyDelete
  3. hehehe..best la,ayat tu memang jiwang :)

    ReplyDelete
  4. tahniah zuan.

    ayat mahal tu, sebab tu boleh menang. hehe. :)

    ReplyDelete
  5. bunga2 la ko..huhu.. taniah2..

    pasni kalo menang duit, ko tak nak boleh bg aku ;)

    ReplyDelete
  6. Oh.Sungguh puitis sekali.Romantik gila kalau cakap depan-depan.Aww.So sweet.tahniah eh Zuan =)

    ReplyDelete
  7. saya rasa macam tak berapa nak malu untuk minta tiket akan datang.hehhe

    ReplyDelete
  8. tak menahan .

    okay . nak jugak tengok movie tu nanti :))

    ReplyDelete
  9. haha..bagus bagi lah kan dekat sape yg dekat..duduk arau diam2 ye :D

    ReplyDelete
  10. wooo.baik gila kau dengan nuffnang.
    hehehe.
    aku tak pernah dapat apa apa dari nuffnang selain income tu.
    btw, kreatif dan romantik ayat tu.
    hehhe.

    ReplyDelete
  11. kalo la ayat tu awk bg kt kte...hehehe
    bestla dpt tgk wayang free
    untungla....

    ReplyDelete
  12. panjang benar =.=''

    btw.. aku tak penah tgk cita ni ..

    tak faham =.=''

    ReplyDelete
  13. your words very cool, zuan. and sis hanie must be so happy to receive the free ticket of yours too. hihi ^^ gonna watch this film later!!

    ReplyDelete
  14. huwaaaaaaaaaaaaaa
    untuk la kak hanie+jue
    heeeee

    tgk nye punye iklan cm besh jugaklah
    tapi x tawla kan
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. ayat kau mantop.perghh.

    bestnya weyh,

    ReplyDelete
  16. Belum pernah nerai lagi nak join premiere screening.. Macam best jer...

    ReplyDelete
  17. what a sweet words(^___^)..patutlah nuffnang pun terpikat..untunglah dpt tiket free..sy tak pernah dpt mcm tue dri nuffnang..

    ReplyDelete
  18. hehehe....ingatkan boleh jumpa Zuan kt screening nanti? hehehehe

    ReplyDelete
  19. perghhh..dasyat zuan hehe ^_^

    ReplyDelete
  20. style sungguh tulisan kamu...patutla mng...:)

    ReplyDelete
  21. tak bagii aku punggg..hhahaaahaa

    ReplyDelete
  22. saya pun dapat gak!!!! huk3!!! jumpe nanti!

    ReplyDelete
  23. ayat dia...pergghhh...patut la nuffnang terpikat...heee~

    ReplyDelete
  24. wowww ayat zuan nak mengancam je.hahaha.

    ReplyDelete
  25. wahh untonggg laaa.jelseh nihhhhhhhh

    ReplyDelete
  26. untung la...nk jugak~
    ngeh2,....

    ReplyDelete
  27. fuiyooohh.

    bestnyeee.

    nnt nk tgok :D

    ReplyDelete
  28. ptut la bole mng, ayat mmg power ! :D
    congrate ya~

    ReplyDelete
  29. asal sy join memang tak pena dapat,tu pasal malas join mana2 contest n walaupun dari nuffnang skali..hehee

    ReplyDelete
  30. ayat mmg menarik hati hihi...

    ReplyDelete
  31. pehh..ayat power..memang layak sungguh untuk dapat.

    ReplyDelete
  32. perghh ayattt,,,berapa ramai dah yg cair ni???hehehe

    ReplyDelete
  33. wohooooo....zuan,ayt jiwang, terror...^^

    ReplyDelete
  34. eh, same la saye menang gak..mmg wajib pegi cz curve sblh umah je

    ReplyDelete
  35. Hadiah kan senyuman :-) hehe. I love the words u utter. Im not ok my friend. Im in the worst situation ever.

    ReplyDelete
  36. I o/station on that day so i'm not leaving any comment at nuff... wish they avoid premiere screening on wednesday. huhu....

    ReplyDelete
  37. tiket slalu pada hari keerja... tu yg susah nak pegi tu kan

    ReplyDelete
  38. Ayat....perghhhhh...hahhahaha

    Untung kak hanie! Woot woot!

    ReplyDelete
  39. zuan, cane nk memang tiket ?? tak pernah try pun. any tips ?? :D

    ReplyDelete
  40. pssstt...pastikan dkna orang yang bertuah :)

    ReplyDelete
  41. e@curve? apakahh. lima minit saja dari rumah ku... huhuhuh

    ReplyDelete
  42. wah...untung hanie..hehehe..jeles lak ase..hahaha...cair ayt tuuu..

    ReplyDelete
  43. hehee bagi kat sy la tiket tu...;D

    ReplyDelete
  44. untung la hanie. e.. macam mne cek?

    ReplyDelete
  45. Bertuah la kau bro.. Tapi lagi bertuah Hanie sebab dia yang dapat nonton movie tu.. ;D

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...