Wednesday, 23 November 2011

> WW : Go Call Her

HOlla Peeps,


#love


-zuan-
p.s : call her now (if you are far away from her), go hug her, kiss her.. tell your mom that you love her.. she's our first love in this world... 

63 comments:

  1. sy rindu ibu sy yg kat mekah tu!!! huhu

    ReplyDelete
  2. sayangi ibu anda setiap hari.. (guna nada iklan vitagen)

    ReplyDelete
  3. mom :) skrg mak dekat dapur tak jauh pn. tggu tahun dpn bru jauh msti sedih.

    ReplyDelete
  4. hari2 jumpa mak, hari2 sayang mak, sampai bila-bila tetap begini...

    ReplyDelete
  5. Kiutnya jari baby tu...

    ReplyDelete
  6. btul2. sapa2 yg still ada mak sila lah call. mcm aku ni dpt kirimkan doa n alfatihah je le.

    ReplyDelete
  7. setiap masa ada dengan mak .
    langsung tak pernah bosan layan karenah beliau :'(

    my mom is the bestEST !!

    ReplyDelete
  8. baru lepas makan masakan mak. hehe.

    ReplyDelete
  9. suruh mama baca blog...
    hehe

    ReplyDelete
  10. selalu kol sampai mak aku pun rimas..haha

    ReplyDelete
  11. minggu ni saya balik. hehe :D

    ReplyDelete
  12. I know...but I pemalu huuhuuhu

    ReplyDelete
  13. alaaa zuan nih.aku dah lah tengah rindu mak kat rumah tuu.

    ReplyDelete
  14. rindu mak aku kat sabah..(T____T)

    ReplyDelete
  15. this is all about love. love will always come towards us :')

    ReplyDelete
  16. *tetiba taching nehh. da lama tak balik kg.home sick.rindu umi.huwaaaa :(

    ReplyDelete
  17. no need to call, im at home for the time being.. :)

    ReplyDelete
  18. nk nangis lak ase...kalau lah dpt buat cmtu kn best :")

    ReplyDelete
  19. sentuhan belaian seorang ibu

    ReplyDelete
  20. Heee....da call dah...

    ReplyDelete
  21. ooo mama..saya mahu kawen...=]

    ReplyDelete
  22. wuuu~ nak balik jumpe makkk..dah la nak banjir dah area umah aku..

    ReplyDelete
  23. Itulah yang sepatutnya....

    ReplyDelete
  24. tecik halus je tgn baby ^_^

    ReplyDelete
  25. hari-hari aku peluk umi aku.....sampai dia kata, ang ni pasaipa... kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  26. skang kat umah, hari2 bleh cakap ngan mak. :p

    ReplyDelete
  27. rindu kat mak :) tiap-tiap hari call

    ReplyDelete
  28. At one time i gaze to my mom's bely while thinkin is it true i realy came from it.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  29. kalau yang duduk jauh dgn ibu tu memang akan terasa rindunya...lagi2 kalau study jauh2...:)

    ReplyDelete
  30. zuan, so true :) i love my mama :)

    ReplyDelete
  31. rindunyooo malaysia :( nok peluk ma abah

    ReplyDelete
  32. sweetnya..

    br dpt blk jumpa my mom smlm..:D

    ReplyDelete
  33. bila dah jauh ni, memang terasa sangat.

    love mak. :]

    ReplyDelete
  34. suka :D

    sayang umie <3 <3 muahhh~~~

    ReplyDelete
  35. Calling caliing calling calling....kesian mak rindu kat anak dia...huhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...