Wednesday, 23 November 2011

> WW : Go Call Her

HOlla Peeps,


#love


-zuan-
p.s : call her now (if you are far away from her), go hug her, kiss her.. tell your mom that you love her.. she's our first love in this world... 

63 comments:

  1. sy rindu ibu sy yg kat mekah tu!!! huhu

    ReplyDelete
  2. sayangi ibu anda setiap hari.. (guna nada iklan vitagen)

    ReplyDelete
  3. mom :) skrg mak dekat dapur tak jauh pn. tggu tahun dpn bru jauh msti sedih.

    ReplyDelete
  4. hari2 jumpa mak, hari2 sayang mak, sampai bila-bila tetap begini...

    ReplyDelete
  5. Kiutnya jari baby tu...

    ReplyDelete
  6. btul2. sapa2 yg still ada mak sila lah call. mcm aku ni dpt kirimkan doa n alfatihah je le.

    ReplyDelete
  7. setiap masa ada dengan mak .
    langsung tak pernah bosan layan karenah beliau :'(

    my mom is the bestEST !!

    ReplyDelete
  8. baru lepas makan masakan mak. hehe.

    ReplyDelete
  9. i love Cik Mama..hehehe

    ReplyDelete
  10. suruh mama baca blog...
    hehe

    ReplyDelete
  11. selalu kol sampai mak aku pun rimas..haha

    ReplyDelete
  12. minggu ni saya balik. hehe :D

    ReplyDelete
  13. I know...but I pemalu huuhuuhu

    ReplyDelete
  14. alaaa zuan nih.aku dah lah tengah rindu mak kat rumah tuu.

    ReplyDelete
  15. rindu mak aku kat sabah..(T____T)

    ReplyDelete
  16. this is all about love. love will always come towards us :')

    ReplyDelete
  17. *tetiba taching nehh. da lama tak balik kg.home sick.rindu umi.huwaaaa :(

    ReplyDelete
  18. no need to call, im at home for the time being.. :)

    ReplyDelete
  19. nk nangis lak ase...kalau lah dpt buat cmtu kn best :")

    ReplyDelete
  20. sentuhan belaian seorang ibu

    ReplyDelete
  21. Heee....da call dah...

    ReplyDelete
  22. ooo mama..saya mahu kawen...=]

    ReplyDelete
  23. wuuu~ nak balik jumpe makkk..dah la nak banjir dah area umah aku..

    ReplyDelete
  24. Itulah yang sepatutnya....

    ReplyDelete
  25. tecik halus je tgn baby ^_^

    ReplyDelete
  26. hari-hari aku peluk umi aku.....sampai dia kata, ang ni pasaipa... kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  27. skang kat umah, hari2 bleh cakap ngan mak. :p

    ReplyDelete
  28. rindu kat mak :) tiap-tiap hari call

    ReplyDelete
  29. At one time i gaze to my mom's bely while thinkin is it true i realy came from it.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  30. kalau yang duduk jauh dgn ibu tu memang akan terasa rindunya...lagi2 kalau study jauh2...:)

    ReplyDelete
  31. zuan, so true :) i love my mama :)

    ReplyDelete
  32. sweetnye :)

    ReplyDelete
  33. rindunyooo malaysia :( nok peluk ma abah

    ReplyDelete
  34. sweetnya..

    br dpt blk jumpa my mom smlm..:D

    ReplyDelete
  35. bila dah jauh ni, memang terasa sangat.

    love mak. :]

    ReplyDelete
  36. suka :D

    sayang umie <3 <3 muahhh~~~

    ReplyDelete
  37. Calling caliing calling calling....kesian mak rindu kat anak dia...huhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...