Sunday, 6 November 2011

> Buncit Itu Sexy

HOlla Peeps,


Nampaknya aku dah melalui proses membuncitkan diri! Ops secara tak sengaja sebenarnya, waktu program anak angkat haritu (tunggu schedule update pukul 8 pagi esok (isnin) mengenai OPKIM yang aku sertai pada minggu lepas) Yeah before this kan :

"awat hang ni dok makin kurus?
"omak ekau tak bagi ekau makan ke jang?"
"Karanē kē li'ē paryāpta nahīṁ khātē mātā'ōṁ?" (ibu tak bagi cukup makan ke? dalam hindi)
Adoi, kadar metabolisma dalam badan aku yang tinggi sangat menyebabkan aku kurus sebelum ni (betul tak Dhiya Fariza?), now disebabkan aku dok makan je selepas di tegur kurus sangat...


#bukantoophat

"u dah buncit la.."

Ouch~ respon +ve or -ve yang aku dapat ni? #LOL pape pun BUNCIT ITU SEXY!!!


-zuan-
p.s : how's ur raya qurban? ada tengok lembu kena sembelih? 

51 comments:

  1. Menternak lemak ni bukan susah sangatkan?.....makan dan tidur = buncit....:)

    ReplyDelete
  2. hahaha buncit tu sexy... kalau badan cekeding je nampak pelik pulak.

    ReplyDelete
  3. badan besar takpe bro,,buncit tu dah seksi sangat,hehehe

    ReplyDelete
  4. aik..u bukan cekeding je ke?? pasaipa boleh jd buncit pulak? hohohoh

    ReplyDelete
  5. buncit itu seksi<--byk kali gak dgr term nih..hehehe
    raya korban yang agak havoc =)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. hoh? tak seksi pon. hahahha..pasni panggil zuan boncet..hihihihi

    ReplyDelete
  7. Haa.. Itulah.. Berhenti makan sebelum kenyang.. haha..

    ReplyDelete
  8. ko kena start makan daging :)
    then angkat berat sikit beb!!
    sure machooooo!!!

    ReplyDelete
  9. buncit itu sexy? haha. zuan buncit, zuan sexy la kesimpulannya ni? haha.

    ReplyDelete
  10. u sda buncit? haha :D
    lepas raya. makn daging & daging msti lagi buncit.

    bak kte u, buncit itu sexy ! but beware eh bcoz boroi itu seksa ! ;)

    ReplyDelete
  11. namee tinggi 165cm and berat namee 45kg. so im quite skinny lah. bukan takmau makan tp sbb metabolic rate sgt tinggi. makan apa pun x jd lemak. hehe. buncit itu mmg sexy :D

    ReplyDelete
  12. ayah aku lg sekci tau. wiwit

    ReplyDelete
  13. ooo patutlah pompuan perut buncit suka pakai ketat sampai nampak buncit tuh. sexy rupanya. huhu

    ReplyDelete
  14. ok la kurus..tp jgn kurus sgt..haha aku dah 4 tahun org ckap aku kurus..penat dh mkan..tak naik2 jugak..
    SELAMAT HARU RAYA JUGAK

    ReplyDelete
  15. kurus salah,buncit pun salah...
    hehehe

    ReplyDelete
  16. hey...buncit tu mmg seksi!

    tanda bahagia...

    tgklah perut orang kaya2 hahaha

    ReplyDelete
  17. salam aidiladha to u too bro... aku pon ngh masalak gitu..hehe

    ReplyDelete
  18. makaihh!! maintain please....

    ReplyDelete
  19. peluh sejuk aku bila aku da post entry bru,, tertngok ko nyer entry sme tajuk ngn aku zuan,,, =___+ maaf yer,,, (serius x prasan)

    ReplyDelete
  20. seksi ke? erk!hahaha btw slmt ari rye haji zuan :)

    ReplyDelete
  21. makan sebelum tdr mmg boleh buat perut boncit..kena rajin bersenam utk kempiskn perut..:p

    ReplyDelete
  22. yeah sokong buncit tu sexy..haha

    ReplyDelete
  23. ohh!! sexy betul tu!!! so true!!!


    btw zuan, tau tak, kalu tak buncit tu bahaya! :)

    ReplyDelete
  24. hahaa .. buncit itu bahagia

    ReplyDelete
  25. buncit itu x seksi selagi awak x bkahwin ye. hahaha

    ReplyDelete
  26. Tak payah beli bantal extra, selamat hari raya. ;p

    ReplyDelete
  27. buncit itu mmg seksi hehee....

    ReplyDelete
  28. org kurus pun blh buncit la *terasa

    nk buncit sng,nak naik berat pyh :D

    ReplyDelete
  29. aku nak buncit.
    susah nak buncit.
    hehhe.

    ReplyDelete
  30. alah..x de la obvious sgt pon kan?hehehe..

    aku taknak buncit..tp buncit slalu mendampingi aku..hah, camne tuh?

    ReplyDelete
  31. metabolism sy jga tggi..ehehe

    muncit itu seksi?auwwww

    ReplyDelete
  32. Dear Zuan...

    Seksi lah sgt...
    Jgn naik bnyk sgt okay?
    From what I observed, u kategori lelaki sederhana rendah.
    So, berhati-hati dgn physical figure.

    p/s: pilih GF yg chumil2 okay... =D

    ReplyDelete
  33. buncit itu asset ? haha

    ReplyDelete
  34. Kalau kurus sangat dan perut buncit pun tak menarik jugak.Sedang-sedang itu okay.Tapi tak mengapa buncit tu lambang kemewahan.lala

    ReplyDelete
  35. yang mana better?
    buncit ka?
    haha

    ReplyDelete
  36. apepon sy xnk buncittt..huhuhuhu

    ReplyDelete
  37. kakakaka
    kalo pompuan yg buncit, sexy lagi ke?
    kikiki

    ReplyDelete
  38. salam aidiladha =)

    buncit itu sexy? maybe..hik3

    ReplyDelete
  39. hahaha buncit mmg sexy tp kalo terlebih pun bahaya gak dek

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum

    laki buncit xstyle la.kurua kering baru style

    ReplyDelete
  41. sila slim semula.. jangan biar pandangan mata terhenti di perut bila mahu melihat kaki.. :P

    ReplyDelete
  42. haha CORRECT tapi lelaki kena jaga badan at the age of 22 and above sebab waktu ni korang akan mengalami fasa buncit, kalau tak exercise or sti up, habislah, belum kawen dah buncit, belum tunggu bini masak lagi.

    ReplyDelete
  43. sexy ke? alaaa...malu la....hihi

    ReplyDelete
  44. hahahaa..rata2 orang yang dah kawen pasti membuncit :)

    ReplyDelete
  45. haha. asal tuan punya badan tak kisah orang cakap apa pun okay je. :)

    ReplyDelete
  46. Hahahaa...nak kurus salah, nak gemuk sikit salah...acane? lol

    Raya Qurban...balik kampung...huhuu

    ReplyDelete
  47. alahai kalu gemuk tue seksi......biar ler dop seksi pong.huaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  48. nak naik berat badan,
    pergi la build up muscle... hehe XD

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...