Friday, 30 September 2011

Tangan Kanan dan Kiri

HOlla Peeps,

#justgoogleit

Tangan Kanan : Oi aku berpeluh ni..
Tangan Kiri : Kau ingat kau sorang je ke? Aku dari tadi dok menaip je..
Tangan Kanan : Kau ingat kau sorang je ke? Aku dari tadi tolong boss garu kepala..
Tangan Kiri : Kau ingat kau sorang je ke? Kita kan tangan, so work together, we become more useful..

Boss : Woi buat keje! Jap gi suap aku makan pulak..

Kiri dan Kanan : Baik boss..


-zuan-
p.s : malam ni aku kering idea, so nak bw sat..mayb sebab kelas full sangat kot.. 

71 comments:

  1. hihi.. entri spontan ke ni? nice.
    bersyukur dan sayangilah tangan kita.banyak manfaatnya:)

    ReplyDelete
  2. apa yang penting????

    kerjasama :-)

    ReplyDelete
  3. Hehe,,pocket suka. Sejenak terasa ada makna disebalik mee,

    ReplyDelete
  4. gegedik nmpk boss ko tu nk suh suap2...heee

    ReplyDelete
  5. ari2 pon saya kering idea..ha ha ha..

    ReplyDelete
  6. entry ni buat sndiri ea ?? kreatif nye awk !!

    ReplyDelete
  7. tak mo gaduh2 ye tangan kanan n kiri..
    dua2 penting utk bos dia..hehehe..(^__^)

    ReplyDelete
  8. simple entry tp bermakna...:)

    ReplyDelete
  9. tangan kiri,kanan dtg menaip sini..heee

    ReplyDelete
  10. Aku perasan hashtag #justgoogleit
    Ni gerenti pengaruh budak dua orang tu kan? Hahahahah!

    ReplyDelete
  11. takde idea ape,,ni kira ok gakla,,hehe,,tangan yg berbakti,,niceee

    ReplyDelete
  12. macam pelihara kucing pulak dengar dialog tu.. keh3..

    ReplyDelete
  13. sebelah dah terluka tu..p..berdoalah hmm

    ReplyDelete
  14. dua2 ada kepentingannya...
    apa yang penting..KERJASAMA..hee~

    ReplyDelete
  15. tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima..pe kaitan aku pon tak taw..huhu

    ReplyDelete
  16. huish, tangan kiri pun kena suap makan ke..hehe

    ReplyDelete
  17. hehe comel jer tgn kanan dan tgn kiri.. kalau buat jd katon mesti comel!

    ReplyDelete
  18. patot tgn kanan gua gatal gatal je. duit raye mane?

    ReplyDelete
  19. for me,
    entry ni agak simple. tp bole kaitkan dengan byk maksud.
    -bersyukur
    -menghargai
    -tolong menolong
    n etc.
    nice!

    ReplyDelete
  20. suatu hari kelak kedua-dua tangan itu akan berkata-kata ttg apa yg tuannya lakukan..

    insaf..

    ReplyDelete
  21. Haha.. Dua2 tgn sekali ker nak suap boss nya makan? hahaa...

    ReplyDelete
  22. kanan dan kiri cuba berlari,*eh lagu ni kan, kehkeh

    ReplyDelete
  23. suap bos guna tangan kiri?.

    suap macm mana tu?

    hehehe

    ReplyDelete
  24. but the truth is, i used my left handed more than the right side..eheehe

    still, it doesnt mean that i dont like my right hand..im very grateful that both my hands can be used..especially in typing.. :)

    ReplyDelete
  25. satgi nak salam akd nikah tangan kanan jgn berebut dgn tgn kiri plak tau :P





    cik ana.

    ReplyDelete
  26. tangan kiri tangan kanan..kaki kiri kaki kanan...heheeee

    ReplyDelete
  27. makan pun pakai tangan kiri ke? ngee..

    ReplyDelete
  28. Shesshh, tgn boleh berkata2 ;D

    ReplyDelete
  29. adoi, kurang peka pulak.. sori guys, tgn kanan tuk makan, tgn kiri tuk minum... leh? hehe (",)

    ReplyDelete
  30. ko me*****p guna tgn kiri ke kanan? haha..

    ReplyDelete
  31. adeh! ingtkan rahsia tgn kanan kiri td. baru nak terjah lelama. entri pendek but still nice rupenyer~ :)

    ReplyDelete
  32. yup, dan dgn tangan jugak la kite kene jaga perbuatan kite sbb nanti kat akhirat tangan slh satu anggota yg berkata2 kan :)

    ReplyDelete
  33. hahahah, Zuan sayang tangan kanan ke tangan kiri?

    ReplyDelete
  34. nice hehe kiri dan kanan sama sja..^_^

    ReplyDelete
  35. ya ..mari bekerja sama..

    ReplyDelete
  36. Hahaha this is nice. Simple tp penuh isi. Padat mcm milo fuze

    Ko nak ttido bc entry aku tp smpat hoho? Nak holick ckp, nanti aku buatkan. Hahaha

    ReplyDelete
  37. Wah...kotornya tangan. Mcm entry spontan jer...tp informative sbb menyedarkan Ninie bhw tangan pon bleh bercakap...kih3

    nak jemput join contest Ninie....
    Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

    "Contest: Di Mana Ninie?"

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

    ReplyDelete
  38. terbaik la..ringkas tapi bermakna

    ReplyDelete
  39. sila tepuk tgn~ pap..pap..pap~ ^^

    ReplyDelete
  40. Psst; serius jue ngan hanie top commentor now?wow weeeeee~ tangan di dada, mata ke ats, kaki ke blkg

    Rs mcm br kenal beb!

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum Saiazuan

    pernah ke mereka mogok kpd bosnya...

    Wassalam

    ReplyDelete
  42. kenapa tangan aku tak bole cakap. ok wat entry ni. penghibur jiwa yang lara. tp bukan aku la jiwa yang lara tu.

    top3 komentor? betul ke ni betul ke ni. cepat betul masa berlalu. we are bloggers. we support each other.

    ReplyDelete
  43. best gak entri ni..suke je... :)

    ReplyDelete
  44. haahahaa! boss die kdng2 agak kejam..:P

    ReplyDelete
  45. love ur simple entry ni.. nice lah..

    ReplyDelete
  46. hahaha..tengah bz la tu

    ReplyDelete
  47. tangan selalu menjadi mangsa kerakusan hati...mengikut sahaja apa yg diarahkan...:)

    ReplyDelete
  48. hahahhaahaha
    lawok je
    tap the nice
    due2 sama pntg
    kiri dn kanan

    ReplyDelete
  49. kiri kanan ? kaki masih ada ! hehe

    ReplyDelete
  50. boss tu ko ye zuan,hahahaha...lapaq p makan nuh :)

    ReplyDelete
  51. perlu saling berkerjasama :)

    ReplyDelete
  52. tangan bnyak berjasa..:P

    ReplyDelete
  53. hahaha.. pasni kite g jamban pulak eh

    ReplyDelete
  54. hihihi...sangat2 simbolik!

    ReplyDelete
  55. nice entry,,simple je,,tapi penuh makna :)

    ReplyDelete
  56. without hands, susah segala2nya untuk melakukan sesuatu..hands pun pintar bekerjasama ;)

    ReplyDelete
  57. nasib baik ada dua dua kan ;D

    ReplyDelete
  58. hahaha cute je caption tu hihihi

    ReplyDelete
  59. Tangan kanan dan kiri ada fungsi sendiri.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  60. tangan kanan dan tangan kiri masing2 bekerja untuk kita..tanpa mereka siapalah kita..erkkkk

    ReplyDelete
  61. hape kes gaduh2..dua2 pun penting untuk hidup bersyukur kan hehe..jap2..kelas? student ka cikgu/lecturer?

    ReplyDelete
  62. huuk nice entry.. so sygilah tangan jgn biarkan tgn kene potong

    ReplyDelete
  63. eerrkk.. betol tu.. buat kije ! hahahah !

    ReplyDelete
  64. tangan gatal petanda duit nak masuk.huhu

    ReplyDelete
  65. makan dengan sudu dan garpu..kena guna 2..tangan gak kan...;d

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...