Sunday, 4 September 2011

> Masa Untuk Kembali

HOlla Peeps,

Raya ni gua tak dapat update blog dan blogwalking dengan regularnya.. Brapa hari gua tak update? Rasanya last update hari khamis tengah malam (kira jumaat la ye).. Ye la, sebuk beraya (macam la sebok sangat) sampai tak sempat nak blogging, tapi takpe raya la masa tuk rehat! Ramai tegur aku, rehat la sat, asyik blogging je, ok aku rehat, aku ambek raya sebagai curi rehat..

Ops, minggu depan aku dah kena balik Arau, UiTM memanggil.. 4 bulan aku dok umah kekerasan, nasib baik la ada kawan-kawan kat dunia blog ni yang teman aku hari-hari, Thanks guys!!!




Cerita sikit pengalaman beraya!

Raya 1st mesti la best an? Best!!! Separuh hariku dihabiskan dengan tido!!! HAHAHA!!! Pagi raya g masjid, then makan ketupat rendang lemang dan macam-macam lagi yang boleh naikkan berat badan aku, then ziarah rumah saudara mara dekat melaka, then.. Tido!!! Malam tu balik seremban..

Raya ke2 yang best!!! Seharian di rumah dan blogging menjadi teman aku!!! (Boring giler wei raya ke2)

Raya ke3, reunion! "Get The Inner Peace" beraya dengan kawan rapat aku, pastu macam lucky semacam lak sebab jumpa dengan seorang pakar psycologi! Apa lagi, kena bahan kitorang dengan lawak psyco brader tu, gempak wei cara dia bahan orang, bukan jenis bahan yang makan dalam la, jenis yang sempoi! Dia memang rock!! Then malam karok! "Ape karok raya-raya ni???"

Raya ke4, beraya rumah budak skolah lama, lama wei tak jumpa! Best r, ada yang dah kerja, masih belajar, etc.. Ops, jumpa LOST, pe benda tu? sini kawan wa cerita! Malam tu lak, futsal raya la... dengan kaki aku yang semakin sakit ni, main gak.. gua klu sakit pun penat pun xde nak bising-bising ngan kawan "wei aku sakit kaki la, penat la", ah ngade-ngade je tu, bukan selalu dapat main, so layan je walaupun sakit kan..

Raya ke5! Pergi kenduri kawin rumah kawan, then teman member gua wat shooting video projek dia.. Malam lak open house! Makan satey!!! Then, wa Karok lagi wei!!!

Raya ke6?  Harini la kan?? Hurm aku nak rehat la...





-zuan-
p.s : abis drop trafik blog aku!!! Teruk wei!!! Aku rasa nuff malas nak bagi BE dah pas ni..hahaha 

42 comments:

  1. My traffic pun turun mencanak T_T pasni exam agaknya mahu sifar terus.

    ReplyDelete
  2. same laaa..aku ni pon baru nak naik balik..huhuhu

    ko dpt makan sate zuan? jelez aku seyhhh..gi mn2 x dpt pon makan sate..

    ReplyDelete
  3. gua tak penah tau BE tu pe. noob jugak ke?

    ReplyDelete
  4. trafik dah naik balik slow slow. haha.. sedap kan raya asyik makan je

    ReplyDelete
  5. standard la tu. nama nya pun raya. chill la dulu...

    ReplyDelete
  6. mcm lebih kurang sama je xtvt raya kita tp karok & open house belum lg lh. hee..

    ReplyDelete
  7. haha..kau ok lagi la..aku ni seminggu xonline,,sadis gila trafik bawah doploh..T.T..hahahahaha..slamat BE tgah berlari..tu pon..T.T

    ReplyDelete
  8. haha.. syok berkaraoke ye..

    eh eh.. budak uitm arau ye.. saya pun situ gak.. tp baru abis bln mei..

    ReplyDelete
  9. selamat kembali ke rutin harian yang biasa . hehe

    ReplyDelete
  10. sama laa kite T__T
    mlsnyee nk start study uhuk9!~

    ReplyDelete
  11. selamat kembali ke uitm
    uitm di hati ku haha
    aku pun nak balik shah alam next week

    ReplyDelete
  12. raya sakan ni..

    dah lama tak g karok...bestnya...

    ReplyDelete
  13. takpe lepas ni boleh naikkan trafik balik...biasalah masa raya semua orang pun mood bercuti...hehe

    ReplyDelete
  14. dtg lagi!!

    wah, g karok. nyanyi lagu merdeka ke lagu raya? hik3~!

    ReplyDelete
  15. lorh? tak raya rupanya...

    tapi, i pun jalan2 ala kadar jer. nak balik shah alam dah ni! =.="

    ReplyDelete
  16. aku raya petama dan kedua jer y meriah masuk ketiga aku memeriahkn diri sendiri dengan zzzzzzz ahhahaha

    ReplyDelete
  17. Loh. Bole pulak bosan hihi. Siap zz ngan karok lg tu

    Pasni bole la eksais blk stlh mkn ngan byknye time raya =)

    ReplyDelete
  18. i xblogging semenjak puasa.
    saje nak beribadat.
    heh.
    :P

    ReplyDelete
  19. saya raya taun ni tak byk jalan..cti smnggu ja..huhu

    ReplyDelete
  20. ooo
    dok uitm arau ke..
    heee..selamat kembali ye..hihihi
    ayooo...conok tol beraye ye..
    sudi mai page sy ye
    camat ari aye!

    ReplyDelete
  21. wah beraya sakan!hehehe

    ReplyDelete
  22. Oh, budak Uitm Arau,... member gua byk kt sana hahahaha

    ReplyDelete
  23. biasa r bro ..
    raya2 gini traffik down r.. haha
    tp pasni naik balik kot..ramai dah yg kmbali bekerja dan sekolah hehe

    ReplyDelete
  24. raya kekadang memang nak lepak ngan kengkawan, lama baru.. masa tu la balik nak berjumpak pon..
    skali family dilupakan daaa...

    kena syarah dimalam raya kedua :(
    huuhuuu

    ReplyDelete
  25. samela kite...mkn dan mkn lg...smpai mls nk update belog..hoho

    ReplyDelete
  26. ringkas tepat dan padat pengalaman raye nye :D

    ReplyDelete
  27. haha, aku pon dah nak balik study XD

    traffik aku pon jatuh. habislah income innity :P

    ReplyDelete
  28. hoho uitm arau rpenya...udah2 la cuti..smbng stdy lak..huhu

    ReplyDelete
  29. bermacam gak aktvt di sepanjang raya ni eh. haha

    ReplyDelete
  30. samalah!!tak update blog pun sibuk beraya.hahahahaah

    ReplyDelete
  31. minggu depan 11hb
    perggggg...x sabar dan dlm masa yg sama seram

    ReplyDelete
  32. biasa lahhhh semua orang sebuk beraya.....

    lepas ni naik lah balikkk

    so semua dah naik cuti pas ni

    ------Salam Aidilfitri-------
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    burasak vs lepat loi

    ReplyDelete
  33. woitt!!header baruuu!!smart seyhhh!!huhu

    ReplyDelete
  34. haha

    tak tahan yang raya first tuh. tidur?? hee.

    :)

    ReplyDelete
  35. hehehe..trafik ambe dop naik2..selamat beraya..letih takper..bukan selalu dapat raya..hehehe

    ReplyDelete
  36. aslmualaikum..CK dtg nk raya!!!
    biase la tu..my blog p0n amik cuti raya..hehehe

    ReplyDelete
  37. ramai yg kata raya tahun ni xbest~ saya no komen sbb best juga dpt jumpa membe yg belajar kt endon. dah lama kot xjmpe.

    sama la. trafik down gile. sob

    ReplyDelete
  38. traffic ke maffic ke takdo den kisah do..haha..cuti raya seminggu so cuti belog seminggu jugak..kesianlah belog ditinggal2 kan..wee~

    ReplyDelete
  39. traffic ke maffic ke takdo den kisah do..haha..cuti raya seminggu so cuti belog seminggu jugak..kesianlah belog ditinggal2 kan..wee~

    ReplyDelete
  40. im kamenggggggggggggggg,hahaha! sakan gak dia ni beraya,cheese cake toi,haha

    ReplyDelete
  41. wah kemain bz lagi ko tem raya eh.

    lelaki dengan bola / futsal dan sewaktu dengan nya memang tak dapay dipisahkan kan?

    even kalau penat ke sakit kaki ke, nampak padang / court futsal tu terus sembuh. full energy.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...