Wednesday, 7 September 2011

> Tukar Header lagi??

HOlla Peeps,

Header header hades? Aku dah brapa kali tuka header ni? Haha dan kenapa aku asyik tukar header? Sebab aku suka tuka header! Owh pointless nye jawapan! JOm usya koleksi header aku dari 1st time aku blog smpai harini..

Header aku yang 1st!!! Lama gak aku pakai header ni, dari tahun 2009  time aku mula blogging smpai last year.. then aku tukar header bawah ni 

GUNDAM EXIA!!!! Header ni aku tukar area november tahun lepas, 2010

HAHA time ni aku tengah demam papercraft.. tukar dalam bulan 5 tahun ni

Tema Transformers!!! Header untuk bulan 6-7

Special Ramadhan, header untuk ramadhan! 1st time aku letak tagline blog aku "not just a blog"

Special Hari Raya!! Tapi tak lama aku letak header ni, sebab mood merdeka pun sampai, then aku tukar header bawah

Aku rasa, header ni paling meriah pernah aku buat!!! Special Merdeka!!!

Ada kawan aku tegur yang aku selalu tukar header ikut musim.. Haha aku tak sedar pun tu, hurm, aku rasa macam tu la kot..haha!!! Ops, jangan terkejut, sebab aku dah ada header baru dan akan ditukar isnin depan isyaAllah!!! Mood student life!!!

Rasa-rasa klu ada anugerah blogger paling suka tukar header, aku leh menang tak? hahaha


-zuan-
p.s : mana favorite korang? 

49 comments:

  1. kau ni kreatif la.
    aku dah tak ada idea pasal header ni.

    eh, macam mana ye kau buat logo sebelah url tu?.

    menarik je aku tengok.aku dah buat.tapi sekejap je ok.sekarang ni tak keluar gambar pun.

    ReplyDelete
  2. nak buat header ni wajib kene ade photoshop ke? aku slalu nak wat header tapi tak jumpa saiz yang sesuai dowh

    ReplyDelete
  3. bolehhhh. kaulah pemenangnye

    ReplyDelete
  4. macam mana nak letak kat favicon?

    ReplyDelete
  5. ooo..buatkan header untuk kite gak boleh?

    ReplyDelete
  6. untunglaaaa..haha alya tak save pun header2 lamaa..terlupa! T_________T

    ReplyDelete
  7. Kreatif.. Aku nie la orang yang jarang nak tukar header...

    ReplyDelete
  8. aku suke header kau yg ade katak tu :D

    ReplyDelete
  9. hahahaha ..
    kalau ade anugerah tu boleh menang kau bro :D

    ReplyDelete
  10. haha.. rajin sungguh.. kreatif!

    ReplyDelete
  11. meaw kenal blog zuan dari header yg kedua tu :D

    kretip toi dia ni!

    ReplyDelete
  12. seriously..one word : CREATIF!


    jelez aku..hhaa

    ReplyDelete
  13. suka nye tuka header :D

    ReplyDelete
  14. kreatif2..buat utk aq sekali? haha~ *jokes only

    ReplyDelete
  15. aku bab header malas da nak tukar.. haha

    ReplyDelete
  16. ko memang rajin,
    nak tukar tu satu,
    nak membuatnya tu yang reba.
    ada photoshop memang la mudah :D

    ReplyDelete
  17. no 3 4 5 tu cantik..huhu...selamat hari raya..=]

    ReplyDelete
  18. ikut musim ek.. stylo la bro.. hahaha.. :D

    ReplyDelete
  19. huhu koleksi header..dulu header bro flash lagi..tapi tak suka javascrip p adalah rahsia dia..iklan nuff pun javascrip jugak hmm

    ReplyDelete
  20. aku start knl blog ko mase header yg ke 4 tu..header skang la yg terbaek aku rse..yg ke 3 pon aku berkenan jugak..

    ReplyDelete
  21. saya pun macam awak jugak,selalu tukar header.rasa best je tukar selalu.hehe. nice header la zuan :)

    ReplyDelete
  22. nice header.. very semangat malaysia :)

    ReplyDelete
  23. sure boleh mng pnya.. anugerah blog ank malaysia.. :)

    ReplyDelete
  24. header transformers pilihan saya!!!

    ReplyDelete
  25. aku suke tukar2 wall hahaha

    a little sneak peek at ur character @ my latest entry

    :D

    ReplyDelete
  26. ye. ko memang bole memang. ko tuka la header setiap minggu lagi chances nak menang ada.

    tapi ko kreatif. rugi kalau tak gunakan. teruskan cipta header baru lagi.

    ReplyDelete
  27. orang kratif boleh la buat header dan tukar-tukar selalu.
    tangan seni saya ni, header pun xda. hek

    ReplyDelete
  28. betul betul anak msia..hehehe..cantik cantik..kretip..

    ReplyDelete
  29. wah rjin ko tuka2 header...
    kalo ak da mls nk pkr psl tuh..

    ReplyDelete
  30. haha, pakai header flash la pulak bro XD

    ReplyDelete
  31. seriously i said, zuan mmg mempunyai tgn yg berseni..and u're the creative one!! see, header2 yg u create pun semuanya cantik2 :)

    btw, thanks for creating mine too..ehehe.

    ReplyDelete
  32. perghhhhhhh kretif la^^ aku sungguh takjub lihat header2 kaw^^

    ReplyDelete
  33. wah rajinnya tukar header...tapi best jugak...nampak meriah sebab ikut musim :)

    ReplyDelete
  34. aku suka yg ketiga tu..simple yg comei... :)

    ReplyDelete
  35. lawa ouhh sume header ko , hekhek

    ReplyDelete
  36. kte ske yg tema transformer tu..eh tp yg lain pn ok jgk..ah sng cte suke sume la..hahaha

    ReplyDelete
  37. rajennye buad headerr.
    chemat takde idea lah nak buad macam mana.
    sebab tuh suka stay je guna header macam tuh
    :)

    ReplyDelete
  38. kamu pandai buat header..
    boleh la selalu2 tukar..
    yang tak pandai macam akak ni hah!
    jenuh nak buat..
    berbulan2 baru boleh tukar..
    hehheeh

    ReplyDelete
  39. whoahh.

    suka papercraft punya. tunggu header yang baru pulak . hahaa :) :)

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum,
    suka yang nombor dua Last.

    Selamat hari raya aidilfitri ----> jengah dr 100 penulis

    ReplyDelete
  41. salam.
    eh, zuan. sme la pulak. tukar header ikut musim. m'mndgkan byk musim, so byk header la kn. :D

    btw, sgt t'tarik ngan header katak tu. comel!

    ReplyDelete
  42. rajinnya tukar header..header yg bulan tu sweet :)

    ReplyDelete
  43. mood anak merdeka klu lahhhh lebih ramai yang ada jati diri merdeka alangkah eloknyerrr


    ------Salam Aidilfitri-------
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    lepat pulut vs lonting jawa

    ReplyDelete
  44. pergh, stylo seh header2 ko..

    tabik hormat.. haha~

    ReplyDelete
  45. paling suka header tema Transformer. SMART!!! thats all i can say. <3

    ReplyDelete
  46. tarikh 7/9 tu smart. hari bufday! nak header satu!! tak pandai buat.....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...