Sunday, 11 September 2011

> Adoi

HOlla Peeps,



"Nak banjir balik ke ni?" fuhhh~ 2 hari kat araustralia ni dok hujan je.. risau lak aku kang banjir lagi kat arau ni.. Suhu sejuk dingin je, so mata memang berat la kan.. Perghhh ngantok wo time aku taip entry ni.. Mood study dah datang dah ni, tapi the only problem rite now is, aku tak tau jadual kelas!!! #LOL

-zuan-
p.s : duit duit duit, nuffnang, bila mau bagi new buffered earning? hehe 

30 comments:

  1. budak uitm perlis ghopenye... perlis dah banjir dalam berita tadi..

    ReplyDelete
  2. tak payah nak ARAUSSIE sangatt

    ReplyDelete
  3. abih laaa..
    sila angkat tv n desktop tu ke tahap yang lebih tinggi dari lantai :D
    memang banjir dah bai :D


    heheh, tangkap gambo banji bebanyak beb!! yang ada awek mandi lg besh ^^

    ReplyDelete
  4. hohoho mandi ujan untunglaaa ~ haha ;p

    ReplyDelete
  5. tatau jadual ponteng jew..hehe but nasib baik kangar belum banjir..beseri ade part yng bnjir..baru balik dr beseri..
    hurm kes budak meniggal kne hempap pokok pon baru je td kan...bala2

    ReplyDelete
  6. sekarang ni dah musim hujan bro.
    flight aku pon dah banyak kali dah cancel.
    tidur tidur dan tidur adalah jalan yang terbaik.

    ReplyDelete
  7. kat klntn pun sentiasa hujan waktu petang..angin kencang plak tu..:( tak syioook sangat klo slalu hujan..

    btw, selamat berkuliah zuan and take care!

    ReplyDelete
  8. eyhhh kau kat arau ke??? wahahahaha kos apa??

    ReplyDelete
  9. haha, time hujan memang best untuk tidur..

    ReplyDelete
  10. haha.. ok la tu dari banjir time exam kan..

    ReplyDelete
  11. seharian x mandi kot.. haha sejuk pya pasal.. :D relax la.. kuliah start rabu nie :D

    ReplyDelete
  12. share skit mood stdy ko kt ak.. hahaha

    ReplyDelete
  13. Belajar, belajar n belajar...

    ReplyDelete
  14. Belajar, belajar n belajar...

    ReplyDelete
  15. haha!

    tahniah dpt arau.. untunglaa masuk time hujan XD

    jadual.. ?

    minggu 1st part3 degree kosong..
    nextweek baru on kelas, tu pun lect skip2 agknya.. ahaaa

    *others degree student said

    ReplyDelete
  16. banjirlah banjir banjir haha gurau2. belajar lah belajar! :D

    ReplyDelete
  17. araustralia tu..haha..kalo tak baca betul2 pasti ingat australia betul..haha

    ReplyDelete
  18. aku pun bengong jap ko kata kat perlis jap kata kat aussie. rupa araussie. cet.

    xde jadual macane ko nak fullfill mood study ko. =.='

    ReplyDelete
  19. HAK9!~ tdo jep laa...xyh g klas :P

    ReplyDelete
  20. australia ea..haha.

    tidur jela kejap..kalau study pun xmasuk punyeeee.ahaaks

    ReplyDelete
  21. araustralia ye pakkkkk,haha :P
    syok weyh,ley berenang berenang di muara,haha

    ReplyDelete
  22. araustralia eh...
    lau kampus lendu jd london..

    alasan x nak g klas eh sbb 2 xtau jadual klas..

    ReplyDelete
  23. hoho nnt tnggu NT dkt uitm arau eh...16 november nie

    ReplyDelete
  24. araustralia..??? gelemer okey..hahahaha


    hehehe..nak be?? rajin hantor tiket kat nuffnang...hehehe..eka dah try,berjaya

    ReplyDelete
  25. Tak kesah kita ada kat mana sekali pun janji kita study sungguh-sungguh demi cita-cita dan bina masa deoan yang cerah...yay!!! =)

    ReplyDelete
  26. kalo bnjir, smbung cuti ke? hohhoo

    ReplyDelete
  27. smgt nk bljr time ujan ye.
    bole caye ke ni?

    ReplyDelete
  28. ko kan anak kesayngan nuffnang tuh,.aku ni anak tiri je,.=p

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...