Thursday, 1 September 2011

> Warisan

HOlla Peeps,


http://ms.wikipedia.org/wiki/Fail:Tugu_Negara.jpg

Disini lahirnya sebuah cinta
Yang murni abadi sejati
Disini tersemai cita cita
Bercambah menjadi warisan

( chorus)
Andai ku terbuang tak diterima
Andai aku disingkirkan
Kemana harusku bawakan
Kemana harusku semaikan cinta ini

Betapa
Dibumi ini ku melangkah
Keutara selatan timur dan barat
Ku jejaki

Aku
Bukanlah seorang perwira
Gagah menjunjung senjata
Namun hati rela berjuang 
Walau dengan cara sendiri
Demi cinta ini

( chorus )

Ku ingin kotakan seribu janji
Sepanjang kedewasaan ini
Ku ingin sampaikan pesanan
Aku lah penyambung warisan


Warisan oleh Sudirman


-zuan-
p.s : Thanks to Them, we gain this Freedom, Merdeka! Merdeka! Merdeka!
my smlm raya sehari je di rumah nenek coz my dad dpt call ada kes bunuh.. so the big boss need to work 


20 comments:

  1. slmt merdeka weh..err ta de duet raye utk aku ke doe??

    ReplyDelete
  2. kita pon suke lagu ni,,sudirman

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Merdeka Raya!

    ReplyDelete
  4. salam merdeka bro :)
    semoga kita sama2 pelihara kemerdekaan yg sedia ada ini

    ReplyDelete
  5. selamat hari merdeka malaysia!

    ReplyDelete
  6. merdekakan diri dari rasa 'benci' kepada diri sendiri dan orang lain

    ;D

    ReplyDelete
  7. selamat merdeka rayaaa heee semoga dibulan syawal dan dihari kemerdekaan ni kita menjadi insan y lebih baik dari semalam hee

    ReplyDelete
  8. lagu lucky aku ni..dlu2 klu wat koir inter class, kompem lagu ni menang..terbaikkk!!!

    ReplyDelete
  9. hargailah keamanan yg kita peroleh hari ni..

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut hr kemerdekaan. :)

    :0 kes tu d hri raya ke?

    ReplyDelete
  11. @kayun asza

    yups, kes bunuh di PD.. so he need to work

    ReplyDelete
  12. merdeka raya untuk saiazuan..mohon ampun dan maaf

    ReplyDelete
  13. Slmt myambut hr kemerdekaan =)
    Nama pun komitmen kerja, mmg harus diutamakan. Respek ur dad =)

    ReplyDelete
  14. selamat hari merdeka

    selamat hari raya
    maaf zahir batin
    :-)

    ReplyDelete
  15. merdeka! hehe. lagu ni best kan. :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari merdeka bro! ^^,

    ReplyDelete
  17. harituh koir lagu niee...
    selamat merdeka raya zuann.
    :)

    ReplyDelete
  18. slmt mnymbut hri kmrdekaan hehehe

    ReplyDelete
  19. selamat hari merdeka zuan!

    warisan antara lagu patriotik fav ni huu.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...