Friday, 30 September 2011

> Entry Aku Semakin Bosan?

HOlla Peeps,


Aku ditegur oleh salah seorang silent readers ku mengatakan yang entry blog aku semakin bosan.. 

Yeke? 




Hmm lepas ni nak kena duduk depan lappy berjam-jam perah idea yang tak bosan... 


Boss : Tangan kanan dan tangan kiri, bersedia untuk bekerja!!!
Kanan dan Kiri : BAIK BOSS!!!


Thanks For Your Time..

-zuan-
p.s : how's ur friday? Enjoy ur holiday.. Ops pukul 12 nanti special entry for October.. 

37 comments:

  1. hahah rleks ar bro,,,kredit sket kat orang tu,,lepas ni boleh up lagi kan,,heheh :)

    ReplyDelete
  2. hohooo! mane ade! okay je menarik tieha tengok! da la slu update! wohooo! :) ape ape pun, teruskan!

    ReplyDelete
  3. chill :) usaha tgga kejayaan :)

    ReplyDelete
  4. Ntah..aku pun tak tahu apa ayat yang terbaik untuk dikatakan tentang blog ko ni. Tapi apa2 pun, still have room to improve..cuba ko guna ayat2 yang agak luarbiasa dalam blog ko, sebab blog ni main point dier text bukan? (Bab content aku no comment). But at least, blog ko top 10 dalam bookmark aku. ;D

    ReplyDelete
  5. em entry bosan tu macam mana? kalau ikutkan, blog sy sgt lah bosan zuan. yelah, x bosan nk yg macam mana? tanya silent readers tu please ? :D btw, sy suka baca zuan. tak bosan pun.

    ReplyDelete
  6. ayukkk, dah ada yg kritik? huh, saya ni sentiasa bosan, sebab tu xde org kritik... (maksudnya..?)

    ReplyDelete
  7. biasa je..hurmm khabisan idea kew

    ReplyDelete
  8. Bagi saya yg baru jd pmbca stia ni mungkin rasa semua entri kamu bermanfaat,chill, and tak membosankan..

    Tp mungkin silent reader tu dah lma jd pmbca stia, so..

    mungkin kamu mmg perlu sdiakn entri yg lbh gah.. :)

    ReplyDelete
  9. dok depan lappy berejam2 nnt tensi jadinye..kene g kua melihat alam..nnt idea pasti dtg~ ^^

    ReplyDelete
  10. tak pernah bosan pun baca entry kamu..
    ape2 pun anggaplah ia teguran yg membuatkn zuan lebih bersemangat buat blog ye..teruskn blogging, jgn patah semangat..

    ReplyDelete
  11. bg kaklimah ok j..just ayat zuan mcm serious sket..kalo blh bwat ayat yg sempoi n santai sket, lg boom..ehehe :P
    tp, kite pny pemikiran laen2 kan..so, pemikiran kaklimah dgn silent reader tuu xsame :)

    ReplyDelete
  12. aku baca biase jer tkde boring pun.kalu kau nk lebih meriah kau letak lagu raya hehhehehhehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Saiazuan

    Ikhlas...Insyaallah berjaya membuat tak bosan

    Wassalam

    ReplyDelete
  14. selera org masing2 kot... haha klu bosan manakan 1200 org lebih nak follow anda..tak gitu?

    ReplyDelete
  15. sape yg ckp bosan tuh? x bosan pun kite baca.. ntah2 org tu jeles ngn zuan kot ;)

    ReplyDelete
  16. chill! chill chill! masih banyak waktu untuk memperbaiki segalanya. where's ur big spirit? tampilkan cepat :')

    ReplyDelete
  17. normal lah.. dah hari2 update.. hihi..

    ReplyDelete
  18. tangan kanan dan kiri yang setia dengan arahan tuannya. haha

    pencapaian sekarang dah cukup membanggakan. teruskan usaha lagi, zuan! :)

    ReplyDelete
  19. bosan ke? ayu baca okei je. siap gelak2. duk termenung insafi diri. lain org lain pandangan. apa2 pun, kita hidup perlukan usaha untuk lebih berjaya.yeha! go zuan go! :)

    ReplyDelete
  20. nak dengar cakap 1 org ke atau yg ramai2 ini ....cuma kalau boleh pelbagaikan lagi arah tulisan kamu...

    ReplyDelete
  21. trima kasih atas pandangan korang semua.. :D

    i'll chill :)

    ReplyDelete
  22. iyeke. pndapat org lain2 kn. if reader tu ckp mcm tu, juz make up it again. i know u cn do it :D

    ReplyDelete
  23. Aku rasa ok jer entry lam blog ko nie.. Mungkin taste dierang lain kot...

    ReplyDelete
  24. ijah rasa ok je! hihi. takpe sama2 kita keep it up kita punya entry hihi ;)

    ReplyDelete
  25. asyik kene tegur je..haish..anis tnegok okek je entry wan nie..tp tak pelah..teguran yg membina..chaiyok chaiyok..

    ReplyDelete
  26. Mungkin silent reader ko bosan kot sbb corak penulisan ko. Mskd aku, blog ko pnuh info. Ramai maklum ko copy paste utk mgekalkan entry asal tu, kalau kita tlebih edit org kt kita xde idea smpi nak ciplak kan.

    Tp mungkin pe yg dia smpikan, x slh blog tu pnuh info x kira dr mn ko dpt, cuma mungkin dia mharapkan entry tu lebih berbunyi mcm dtg spnuhnya dr ko sndri. Mcm kita buat ulasan ttg sesuatu mgunakan trademark kita sndri. Aku pun xtau camne nak xplain hahaha tkut ko slh fhm lak..kang kita gaduh tarik rambut, dah la rambut aku nipis hahaha

    Tp tu cuma pe aku ckp beb. Bg aku blog ko ok, cuma msh x nmpk lg dr ko yg spnuhnya dlm pnulisan =)

    ReplyDelete
  27. Psst; glad it help. Kita kan geng 'tanpa wayar' =)

    ReplyDelete
  28. Kadang tu ada teguran membina yang kita sendiri tak perasan

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    stesen minyak dan petrol pilihan anda

    ReplyDelete
  29. ek?
    yeke?hohoho..okeh je.. =]
    x pe...tgn kiri dan tgn kanan sokmo bekoje utk cek zuan an2 =p

    ReplyDelete
  30. the silent person wants the real you. you are original, but you kept inside the originality.

    'not just a blog'

    pushing to be so NOT YOU is not good.

    think. review. be you.

    ReplyDelete
  31. ko gi curik otak jue. dia byk idea dlm pala otak dia.hahaha..

    ReplyDelete
  32. (ini entry dulu)

    sekarang tangan tu dah terseliuh hehehe...semoga cepat sembuh....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...