Saturday, 10 September 2011

> Rambut

HOlla Peeps,

Rambut adalah mahkota setiap lelaki dan perempuan (yang suka freehair). Pelbagai jenis hairstyle yang mempunyai pelbagai nama sekarang ni sampai kita tak ingat ada berapa banyak semuanya..

Dulu kat sekolah aku ni digelar LANDAK sebab mempunyai rambut terpacak dan tajam. Ya rambut aku tidak pernah gagal menarik perhatian guru-guru disekolah, selalu mendapat liputan 'media' mengenai rambut aku, ramai tertanya-tanya macam mana ingin mendapat rambut sebegitu hebat???

hasi googlean

Rambut hebat mesti la pernah dapat penghargaan cikgu bukan? Ya, pernah waktu aku form 2 dulu mendapat penghargaan dari seorang pemotong rambut paling 'hebat' dalam dunia! Ya, dia, memotong rambut ku dengan hebat sekali sehingga aku mendapat banyak 'pujian' dari budak-budak skolah.

"Owh kalau aku dapat jumpa ckgu tu, akan ku pulangkn apa yang dia buat padaku" *dengan nada sinis~


-zuan-
p.s : entryy ni autopost je.. aku kat arau time ni rasanya.. so akan kurang bw untuk beberapa ketika..  

35 comments:

  1. haha..padan muke kau :D

    ReplyDelete
  2. Haha. Dulun selalu jugak buat style pacak-pacak ni. Pakai tencho. Haha

    ReplyDelete
  3. gua kalo lalu tetibe bau tencho je mesti gua cakap,



    bau taik apekah ini?

    ReplyDelete
  4. hak3.. bdndam seyh..
    xbek lorhh. dia kn ckgu...

    ReplyDelete
  5. Botak paling senang.. haha...

    ReplyDelete
  6. sekben paling menang! haha

    ReplyDelete
  7. form 2... kalau tak cikgu amran mesti cikgu azhar

    ReplyDelete
  8. ahahaha..persis rambut landak..abang arisha yg sorang lagi tu pun rambut bercacak2 jugak -,-
    eyh, gmbr google tu menarik la..wkwkw.

    ReplyDelete
  9. hahhaa.mesti dlu kene potong dgn ckgu disiplin nih...ciannnn

    ReplyDelete
  10. kekalkan style skrng ye? i likeeee ^_^

    ReplyDelete
  11. Msti kona botakkan ni hihihi
    Kenangan time skolah beb, sapa takde hoho

    ReplyDelete
  12. ko ade gmbo time dpt perhargaan dr cikgu ko tu x?haha

    ReplyDelete
  13. cikgu tu nak asah bakat smentra tnggu pencen..lepaih pencen bole bukak kedai gunting rmbut.. heheh

    ReplyDelete
  14. muahahahahaha! nakal jugak ye ko ni zuan,hahaha

    ReplyDelete
  15. budak nakal dulu ni...hehe :)

    ReplyDelete
  16. pasti anda sadis tak terkira time tu kan haha

    ReplyDelete
  17. rambut becacak kelasss

    ReplyDelete
  18. rambut aku tak leh pacak.
    orang cakap macam rambut orang keje pejabat.hhahaha

    ReplyDelete
  19. mesti kene gondol kan ? ? ? hehehehe...

    ReplyDelete
  20. hahahaha kellassss kau jah rambut gitu :D

    ReplyDelete
  21. btul tu,
    kalau kamu nak gi buat,
    ajak pocket gi skali,
    lepas kita usahakan cikgu kamu,
    kita gi usaha kan cikgu pocket lak.

    tapi kalau seperti gambar tu sekali rambut kamu, memang patut la kena potong beb, kan ker kelas ada height limit, tak lepas tuu!!

    ReplyDelete
  22. zuan landak hahaha. lelaki mesti tak pernah lari dari insiden kena potong rambut by cikgu :D

    ReplyDelete
  23. mesti ensem lepas kene potong kan..kakakak..:p

    ReplyDelete
  24. rambot super saiya baru best!

    ReplyDelete
  25. kalau rambut bieber, skolah larang tak?? ermmmm

    ReplyDelete
  26. kenangan tu.. pasti susah nak dilupakan. haha~

    kite pun pernah juga kena denda sb langgar peraturan sekolah - dispiln pakaian la.

    haha~ rasa lucu bila igt balik..

    ReplyDelete
  27. budak lelaki confirm ada kenangan pasal rambut time sekolah hehe..

    masa zmn study dulu..student lelaki la paling bengang if ada spot cek rambut..hahhh siap ada botak sebelah hehe

    ReplyDelete
  28. cett!! skunk ko bela la rmbut pnjg mana pon kan,.haha

    ReplyDelete
  29. haha. ingat lagi dulu kt skola ade geng yg wat rambot landak. then kene potong. minggu depan nye tros dorang perli cikgu tu balik. satu geng buat rambot botak. haha

    ReplyDelete
  30. hek elehh.. dulu abg botak la kirenye?

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...