Wednesday, 21 September 2011

> WW : Bila Cikgu Merindui Anak Muridnya..

HOlla Peeps,






-zuan-
p.s : dah 2 tahun aku tinggalkan sekolah tu.. memori bersama diorang masih segar dalam ingatan, denda murid sebab kurang berdisiplin dan tak siap kerja rumah, jaga ujian pertengahan tahun, tanda kertas jawapan ujian, hari sukan sekolah, hari sekolah, dan banyak lagi pengalaman aku dapat dalam masa 2 bulan.. thanks for the memories and awesome experience..... (",)

50 comments:

  1. awak cikgu ke dulu ???? :D serious ? wah seronoknya. kadang2 sy nyesal sebab masuk university, sbb end up saya jadi benci pada course architecture. n terfikir kenapa sy tak masuk maktab je dulu n jd cikgu..lebih seronok deal dengan budak2.

    by the way, i love ur new look blog. dulu selalu cerita pasal comic je kan? :D

    ReplyDelete
  2. waa. assalamualaikymm cikgu ! hehe

    ReplyDelete
  3. wahh!!! bagusnye!! bg kat i ngajar budak2 habis mereka nant. hee...

    ReplyDelete
  4. eh...guru ganti ke??
    ayu dulu guru sandaran .. mmg memori terbaik. walau pun sekejap. rindu nak mengamuk depan budak2.haha :)

    ReplyDelete
  5. cikgu tetap cikgu kan...walaupn dah tak jadi cikgu....

    ReplyDelete
  6. cikgu!
    bila nak balik sini?

    gitu gitu ucapan student kan :D
    pocket dah tak ingat sangat cikgu pocket dulu,
    so kamu! sila bagi student kamu ingat tentang cikgu mereka yang suka main gundam itu:D hahahah

    ReplyDelete
  7. Woah , cikgu la dia, mmg berharga pengalaman dapat ajar anak-anak murid.

    ReplyDelete
  8. weee , mesti rindu kan ! :P

    ReplyDelete
  9. selamat pagi cikgu!!! *pagi pun boleh la kot..
    bestnye jd cikgu.. leh tarik2 tlinga budak.. yeaaaaa

    ReplyDelete
  10. wahhh , best tak jd cikgu ?

    ReplyDelete
  11. mesti budak budak tu pun rasa yang sama. :)

    ajar apa dekat sekolah?

    ReplyDelete
  12. aku amik bidang cikgu :)

    ReplyDelete
  13. Cikgu rupa nyer... haha.. Dulu2 kenangan jadi anak murid mmg best..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum cikgu! :)

    ReplyDelete
  15. eh, cikgu ke dulu?? selamat malam cikgu..hahaha

    ReplyDelete
  16. selamat malam cikgu..!!hehehe

    ReplyDelete
  17. woooo..cikgu. Bila dorang dah besar..dan masih ingat kita..lagi lah terindah. Ini kali pertama sya datang ke blog ini


    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. "Mamat gadget cikgukah?" tanya Ashraf

    ReplyDelete
  19. cikgu....bila nak ajr sy? hehee.. :D

    ank murid awk xkn pnh lupa kat awk..trust me.. :)

    ReplyDelete
  20. apa memori ko yang terindah kat sekolah? hahahah. penah kena rotan tak?

    www.kaio.my

    ReplyDelete
  21. apa memori ko yang terindah kat sekolah? hahahah. penah kena rotan tak?

    www.kaio.my

    ReplyDelete
  22. u la la ...guru rupa2nya....seram...keh3

    ReplyDelete
  23. @namee yups, dlu ckgu, tp ckgu ganti la, bila pk balik memang menyesal ..

    yeah dlu komik, tp now tuka ke new style.. glad u and everyone like my new style.. :D

    ReplyDelete
  24. @fara yeah! best.. jd ckgu ni test kita jadi diri kita, mematangkan kita..

    ReplyDelete
  25. so skang tak jadi cikgu dah??
    ummm msti ramai rindu cikgu zuan ni..ade anak murid tau cikgu ade blog? ekeke

    ReplyDelete
  26. pantasan hati arisha berkata anda seorang cikgu kan..do u still remember our chat about 'cikgu zuan' via twitter once the first time we tweet together?? hikss..what i guess is true..zuan mmg punya bakat menjadi seorang guru and the way u write seem u're a brilliant teacher! salute!! :D

    ReplyDelete
  27. cikgu kecik comel molek... hehhehe...

    p/s: paling takut jd cikgu. sabar ibarat nipis kulit bawang.

    ReplyDelete
  28. baca entri ini before getting to sleep..doakan sy selamat berjaya untuk study pagi besok ya, cikgu!! ;)

    ReplyDelete
  29. hey cikgu,,ttbe ku tringt lak kt ckgu2 skolah dlu..;d

    ReplyDelete
  30. eemmm begitu lahhh cekgu.... jasamu di kenang mendidik anak bangasa...

    aku masih ingat guru-guru lama aku dulu...


    eeemmm thanks cekgu Malaysia

    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kawin

    ReplyDelete
  31. waktu kat skolah la detik pling best~~ ^_^ ingt g gaduh2 dlu,, huuuuuhuu,,,

    ReplyDelete
  32. zuan!!!!!!!! meh sep! tieha pun rindu zaman mengajar dulu.. lebih krg 2tahun gak tgl~ :(

    ReplyDelete
  33. cikgu rupanya..bestlah..dulu kecik2 sy pun cita2 nk jadik cikgu jgak..
    tp tak kesampaian lah..

    ~keja skrg nie ari2 stress sbb asyik kira2 duit jer..

    ReplyDelete
  34. budak2 tu ade blog jugak tak?hehe..

    ReplyDelete
  35. kite dari kije bahagian admin..decide jadi cikgu..~ bersyukur dgn keputusan itu..^^ byk cabarannya tp mmg best..~ =)

    ReplyDelete
  36. nape ko jdi cikgu 2 bulan je. skrg tak jd cikgu ke.

    memori aku masa sekolah dgn cikgu pun sweet sweet sumenye walaupun cikgu tu denda aku sjrg aku dah tak marash kat die lagi.

    ReplyDelete
  37. ehem3..cikgu zuan tuuuu :D

    ReplyDelete
  38. bila mengajar ni adalah kenangan yang terindah...selalu terbayang anak murid yg paling nakal dan baik dalam kelas...

    nanti kampung saya tinggal kenanganje sebab kerajaan nak ambil buat bandar...hu3

    ReplyDelete
  39. betol2..kaklimah dlu penah keje jd guru gnti kejap..mse 2 smpt laa sket2 bemesra dgn bdk2..rindu zaman 2 :)

    ReplyDelete
  40. pekaba cegu zuan !? hehe :)

    ReplyDelete
  41. Oh cikgu ke? Hihihi.. Bru tau.. Pahni jd guru besar lak oke?

    ReplyDelete
  42. pehhh,ko cikgu ye zuan....

    ReplyDelete
  43. gambar kedua tu, cikgu belanja ya?
    happy anak murid dia :)

    ReplyDelete
  44. cikgu saiazuannnnnnn

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...