Wednesday, 28 September 2011

> WW : Arigatou

HOlla Peeps,



-zuan-
p.s : credit to Jue dan Hanie, penulis blog Let The Blog Do The Talking, Aight!

51 comments:

  1. wow! cantik juga tu.. nice

    ReplyDelete
  2. perghh! ade orang sponsor header ke?

    doitashimashite..hehehe

    ReplyDelete
  3. header baru?
    cun lah zuan~!

    ReplyDelete
  4. envy u so much! :P
    very great header with the great tagline ;)

    btw, could u explain what's mean by not just a blog??

    ReplyDelete
  5. cantik dan kreatif..
    teruskan berblogging ye...=)

    ReplyDelete
  6. nice.

    untunglahh dia kan :)

    ReplyDelete
  7. kau nak tukar header baru ke?

    ReplyDelete
  8. header yg disuggestkan dan di design oleh JUE.. :)

    not just a blog, bkn sekadar blog biasa yang more in personal stuff, but more into information blog.. try to make my own way of blogging.. got it? ;)

    ReplyDelete
  9. meaw suka deduaaaa! huhu...

    ReplyDelete
  10. mantap bro. simple tapi bagus.

    mantap bro. simple tapi bagus.

    ReplyDelete
  11. phew..=.='..termalu pulak. hehehe..wat susah susah je la ko zuan buat wordless entry ni.

    ReplyDelete
  12. Aku segan ko publish header ni *tangan pekup muka, mata tutup rapat haha

    Ksimpulannya, malu la weh! Larikkk

    ReplyDelete
  13. buat header je..mantop hihiiii

    ReplyDelete
  14. huhu hanie dan jue malu..

    ReplyDelete
  15. heheheh...terharu dan tergaru la tu hehehehehe

    ReplyDelete
  16. fofulerrnyerr.. ehehe

    ReplyDelete
  17. preview header baru ke...?
    smart juga ni kalau dijadikan header blog ni...:D

    ReplyDelete
  18. deme berdua ke yg buatkan?
    sgtla comei!

    ReplyDelete
  19. wuuuu~ aku jelous dengan blog kau :(

    ReplyDelete
  20. haishhh.. bile la blog aku nak ade header.. =..="

    ReplyDelete
  21. Malu sbb time aku kasik header tu utk direview oleh hanie, dia kt xckup umphh mcm yg aku wat utk org lain tp aku dah tsend kat ko >_<

    malu giler bila tgk blk *nyorok dlm almari xkuar2

    ReplyDelete
  22. i know :)
    heheeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  23. ikhlas dari Hanie & Jue,
    Douitashimashite (u r welcome)

    ReplyDelete
  24. saiazuan's blog is not just a blog but also very informative :)

    ReplyDelete
  25. Waaaa cantik header! =D

    A'ah, tikus la tu...hahaa xD

    ReplyDelete
  26. cantikla header ni,,nmpak sofisticated,,chewah ayat,,;)

    ReplyDelete
  27. pegi kelas ke. menguap tutup mulut tau. hehehehehe..(^__*)v

    ReplyDelete
  28. jue n hanie suma boleh buat.. mantap giler!! jue n hanie tak yah malu aa haaha..

    ReplyDelete
  29. header yang cantik.. walau hakikat ai tak suka color biru.. ;)


    psstt: terima kasih sebab rajin komen kat blog ai.. ;)

    ReplyDelete
  30. header baru..cantik cantik..:)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...