Monday, 10 October 2011

> Tadaima

HOlla Peeps,

Selepas puas bercuti pada hujung minggu di Langkawi (Yeayyyyy!),
aku kembali menceriakan saiazuan blog!

Lets get connected here and
have a blast weekdays Peeps,
Happy Monday!!!


-zuan-
p.s : yang ada pesan cokelat tu, sorry peeps..Aku tak bawak duit lebih nak belikan tuk korang (pergi bercuti je pun huhu bawak duit ngam-ngam je), next time je la k..? hehe 

75 comments:

  1. nanti upload banyak2 pic kat langkawi...gambar coklat pon jadi la ... :)

    ReplyDelete
  2. bestnya langkawi huhuu..bro jelEs ni XD

    ReplyDelete
  3. wahh bestnye g langkawi..untunglahh.. :D

    ReplyDelete
  4. uwwwaaa!!!

    tak nak kawanlah mcm ni!
    takde dark choc!
    sedih gilaaaa!!!

    ReplyDelete
  5. adeyh2..
    napa tak ajak aku pg??
    hahaha

    ReplyDelete
  6. sudah lama tak ke langkawi cuba story sikit2 apa yg best sekarang ni kat sana...ingat nak holiday ke sana lak...

    ReplyDelete
  7. syok lah dapat jenjalan. nanti buat la entri pasal langkawi. =)

    ReplyDelete
  8. langkawi!! here i come. (in dreaming only) hahahaha.

    mana lagi foto2nya?

    ReplyDelete
  9. awalnye die pergi . org g hujung tahun ni . haha

    ReplyDelete
  10. yeay! zuan da balik!!! :)

    *tepuktepuk tangan seronok*

    ahahaha!

    menunggu entri bercuti kamoo lah! :)

    ReplyDelete
  11. aik..
    pergi la bercuti seminggu.
    baru puas! hehe

    ReplyDelete
  12. haaa mana chocolate saya haaa ! :D

    ReplyDelete
  13. best nyeww..jelez..:p
    huhuhu

    ReplyDelete
  14. x boley jadi ni..nak kene g becuti gak~ jelez.. ;p

    ReplyDelete
  15. syoknyer bercuti...

    len kali mereka pesan cokelat tu minta duit tau!

    ReplyDelete
  16. nak cekelatttt!!!!

    nak cekelatttt!!!!

    nak cekelatttt!!!!

    nak cekelatttt!!!!

    nak cekelatttt!!!!

    nak cekelatttt!!!!

    ReplyDelete
  17. sila upload gambar ya en saiazuan.
    :]

    ReplyDelete
  18. ahaaa... selamat balek...

    say hi to bk, star com, LT, n so on ya abg SB..

    im saying hi to holiday :p

    ReplyDelete
  19. huiyooo..
    lelaki lelaki machos suma :D

    baru lepas turun kapal ker bang? :D
    muahahah

    ReplyDelete
  20. yeah, welcome back zuan!

    ceria sungguh muka org br balik langkawi ni.
    nak tgk pic bercuti. ;)

    ReplyDelete
  21. zuan, wanna ask u something.
    tadaima means ??

    ReplyDelete
  22. len kli kornag kena bank in duit bnyk2 bru aku leh bli choc..huhu ^^

    ReplyDelete
  23. Kejap je pergi bercuti. Puas ke? Hehe.

    Selamat kembali.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  24. Welcome bck beb! Kmain kan bcuti. Best gilos!
    Eh xde coklat?xpe la..xde psan pun hahahahaha

    ReplyDelete
  25. ape barang bank in? aku dwet nak makan pon x de..lagi la nak bank in kat ko..ish3..org kate, nk bg biar ikhlas..

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Saiazuan

    patut sunyi ajer....

    Wassalam

    ReplyDelete
  27. hahahah, yang mana satu kau ey?

    rasanya yg tgh2 tu kot? heheheh

    ReplyDelete
  28. takde shoutbox so saya komen kat sini je lah ye. hehe. thanks letak dalam bloglist! terharu nih. haha. =D

    ReplyDelete
  29. wahhh..best la ko kan g Langkawi...aq da lama tak g sana ni..:D

    ReplyDelete
  30. where's my chocolates? :-/

    ReplyDelete
  31. oh! japanese.
    learn new words.
    tq ;)

    btw, its oke. paham, org pegi b'cuti la katakan ^^

    ReplyDelete
  32. uwh,,takpelah bro,,coklat muak laa,,heheh

    ReplyDelete
  33. untunglah~

    nak coklat sikit :P

    ReplyDelete
  34. ingatkan adalah coklat yang hang bawak balik.haha.Upload la banyak2 masa kau pergi trip hari tu eh. :)

    ReplyDelete
  35. wahh..nk ikot... hehe...

    ReplyDelete
  36. kedekot x bwk coklat..

    thx letak dlm bloglist. dah letak juga kamu punya :)

    ReplyDelete
  37. btw thx letak kt bloglist.. ur in "karya2 kesukaan syabab".... hehe

    ReplyDelete
  38. pergghhhhh memang syok ko dapat holiday kat langkawi... pasni mesti kamu akan ceritakan kat kita semua yerr

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    wiper silikon dan wiper kereta biasa

    ReplyDelete
  39. wehooo bestnya pi langkawi :D

    ReplyDelete
  40. itu foto dimana sob??? negara apakah??hehe

    ReplyDelete
  41. nak tgk pics lain la zuan..

    ReplyDelete
  42. dari bazir masa join mlm tu baik makan kepsi ke mekdi ke.

    ReplyDelete
  43. jepun gitu.... :)

    welcome back! :D

    ReplyDelete
  44. hohoo langkawi,, pernah g skali,, tu pun di support,, kah33

    ReplyDelete
  45. gua takde bloglist ar beb...

    tapi gua slalu melawat blog lu

    mamat gadget...muahaha

    ;D

    ReplyDelete
  46. ai: belog ceq masuk bloglist saiazuan blogspot??.....tengkiuuuu

    ReplyDelete
  47. kim salam kat budak pakai baju putuh.. yg ada janggut tu.. yg duk tengah2 tu.. heheh~~


    ^^

    ReplyDelete
  48. nk jgk cekla..nk jgk..wuwuwuwu T_T

    ReplyDelete
  49. bestla pegi bercuti :)
    btw,thanks,dah letak dlm bloglist jugak :)

    ReplyDelete
  50. kekekek
    yelaaaaa
    duet tak de ke duet dh telan sume
    hahaahhaa
    x pelahh
    kamu!
    maceh ye..say dh masukkan belog ini dlm bloglist mimi juge =]

    ReplyDelete
  51. nak coklat jugak!!...teheeee

    ReplyDelete
  52. wahhhh...SB beli tak coklat tuk shida :)

    p/s: tq shida pun letak SB dalm bloglist :)

    ReplyDelete
  53. Waahh! gi langkawi. !!
    bawak balik patung burung helang tak?
    *rolling eyes*

    ReplyDelete
  54. Bestnya nnti story... Dh lm teringn nk g langkawi

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum

    bestnya bercuti di langkawi

    ReplyDelete
  56. Sampai hati tinggalkan aku....huwaaaaaa Q___Q

    #untunglah dapat pi langkawi... Hahaaaa... xD

    ReplyDelete
  57. Sampai hati tinggalkan aku....huwaaaaaa Q___Q

    #untunglah dapat pi langkawi... Hahaaaa... xD

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum......

    Mummy dah datang.....
    samalah kita..mummy pun baru balik dari Langkawi.Kursus selama 5 hari. Pergi 1 beg balik 4 beg.. hu..hu..hu...

    ReplyDelete
  59. x dpt coklat...sob...sob...sob... sdey ;(

    ReplyDelete
  60. bos ca ya nun alif. besala. dia prefer office wear can office suit tu. byk la kan duit aku nak beli byk2. aku pakai je baju kurung. muahahahaha

    ReplyDelete
  61. wow naik yard kew? syokk

    ReplyDelete
  62. hoihh..akuh cuti tigabolan pun tak berjalan ke mane2 lagik..-_-'

    ReplyDelete
  63. wahhhh langkawi!
    mane OLE2 nih?? :(




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  64. wuhuuu. ke mana plak destinasi seterusnya? haha

    ReplyDelete
  65. which one u zuan??
    alahai, bestnyaa holidayy!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...