Sunday, 23 October 2011

> 2 Minggu Yang Akan Datang

HOlla Peeps,

Bila dah tau minggu depan bakal busy, mesti la kena siapkan dalam draft banyak-banyak untuk schedule update.. Sekurang-kurangnya 14 entry (untuk 2 minggu) perlu disiapkan di dalam schedule supaya tak bersawang blog yang dibuat..

Tu la situasi yang aku alami sekarang.. Not complicated, just a lil busy, busy with test, assignment, program anak angkat (akan diceritakan di blog mengenai kehappeningannya nanti)..


So that's it, Happy Sunday everyone (",)


-zuan-
p.s : so far aku dah backup 1 week punya update.. satu minggu lagi kena siapkan harini or esok so takde la kelang-kabut sangat nanti.. 

51 comments:

  1. dasyatnye dah siap kan entri for the 2 weeks..tak mampu den... :p

    ReplyDelete
  2. zuan, u sgt rjin mehh.
    oh, lupa. adrenalin kn?
    HAHA!

    psst! lg 2 hari i balik. yehaa! 1 week hols.
    oh, hepi sunday too & enjoy ur actvt ya :D

    ReplyDelete
  3. Hik3 =D
    rajin benau siapkan entry awal2..walau busy xsempat nak publish entry..hik3 =)
    blogger yg pandai manage masa nie:)

    ReplyDelete
  4. peerrghhhh sgt2 terbek r lu bro... tabik sama lu...hmmm entri2 tuk cover 2minggu nie mesti entri2 yg menarik...xsabo den nk nunggu... bahase aku gune pon da xbetoi da.. XD

    ReplyDelete
  5. wahhh, berdedikasinye ko zuan..malu plak aku ngan diri sendiri..

    ReplyDelete
  6. bagus la zuan nie...

    sediakan payung sebelum panas...heheeeee

    ReplyDelete
  7. waa...siyes betul dengan dunia blog nie..xpew..CK sok0ng dari tepi hehehe

    ReplyDelete
  8. Hebatnyeww, hehe. Blog kte brhabuk dh takde mse nk update :P

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Saiazuan

    hebatttttt
    saya, n3 hari ini pun tak buat2 lagi...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. wahhh...bagus la ko da ready entri awal2..hee~

    takde la berhabuk nanti blog lama kena tinggal...

    ReplyDelete
  11. ko la blogger yang sangat berdisiplin dan berdedikasi dan series dan banyak idea....

    ReplyDelete
  12. wah...nak berjalan jauh ke ni? huhuhu

    ReplyDelete
  13. Wahhhhhhhhhhhhh dasyat ..mesti banyak idea ni :). Best2 ..take care bro :)

    ReplyDelete
  14. ehehee,,kirim salam kluarga angkat nnt.. :)

    ReplyDelete
  15. dasyat gila la kua zuan.Idea mana kauu dapat ni? haha.

    ReplyDelete
  16. hoyeaaaahhh
    tersgtla ajen kamu nihh
    gud2..
    pencinta belog betoiiii ni
    kekek


    thumbs up..cite bes2 taw
    hahahaha..



    bizi bebo pakcik ni ye.. =p

    ReplyDelete
  17. Moge Happy..n chaiyok2 dlm menjalankan semue urusan..(^____^)..

    ReplyDelete
  18. rajinkan diri update,bukan malas sperti sy bro..heheee gila kentang seh^^

    slmt hujung minggu

    ReplyDelete
  19. banyak btol idea..mmg rajin dan serius berblog..

    ReplyDelete
  20. mak aih..bz gilo.prog anak angkat mesti best.

    ReplyDelete
  21. terbaik..nak cari mod blogging balik..mana hilang entah kemana.

    ReplyDelete
  22. banyakya idea nk update 2 minggu punya stock . bak sikit. aha, namee nk update rse kering idea tp paksa diri update.

    ReplyDelete
  23. Waaa.. Banyak tol entry dalam draft.. Rajin betul.. hehe.. Nway, admire sebab dapat buat draft banyak2 untuk entry baru nanti.. Aku nie maseh merangkak nak buat draft entry baru...

    ReplyDelete
  24. This is the real thing people, blogger tegar namanya:D

    ReplyDelete
  25. eyh eyh eyhh.. malu nyerrrrr.. blog ni ruperr nyerrr.. ngeeeeeeeeee.. sory2.. terlepas pandang dekat profile.. hee :D :D

    ReplyDelete
  26. pehhh..rjin gle wat draft....

    ReplyDelete
  27. mesti banyak idea ni,hehe :)

    ReplyDelete
  28. dah macam assignmnt je gamaknye..hihi :)

    ReplyDelete
  29. mak eaih... rajin sungguh la~

    ReplyDelete
  30. bijak2..hehe...kamu memang rajin seyh...tabik2

    ReplyDelete
  31. mmg bergeliga lah otak tue.. kita nie, tinggal blog bersarang je.. :P

    ReplyDelete
  32. rajin gila ko bro..hehhe...kalau aku dah tentu tinggalkan ia wat sementara waktu hehe

    ReplyDelete
  33. plan yg baik! tapi tunaikan taw...
    jgn tanam tepi tepi bibr je..hihi

    ReplyDelete
  34. perghh.buzy kalah PM lah gamaknya? kehkehkeh

    ReplyDelete
  35. gile ah..nak buat 1 entri pun payah. tabik la!

    ReplyDelete
  36. fuiyo rajinnya! akanku baca semua 14 entri tu. haha. all d best for ur tests! =)

    ReplyDelete
  37. wahh, bagusnya, anak siapa rajin niih? hehe. banyaknya idea dia smpai budget untuk 2 minggu terus..hehe

    ReplyDelete
  38. Busy sudah zuzu...hahahahah XD goodluck utk everything!!!!! ganbatte!!!! Fight-o-oh!

    ReplyDelete
  39. we're in the same club of being very very busy

    ReplyDelete
  40. komited dengan kerjaa. baguslahh.

    program anak angkat?? macam best jee :)

    ReplyDelete
  41. perghhh. hebat giler. dian punye selalu bersawang je. fuhhh fuhhh ;p

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...