Saturday, 29 October 2011

> Litar Epik!

HOlla Peeps,



Siapa waktu kecik-kecik dulu suka kumpul model kereta Hot Wheels? Hujung minggu je aku akan ke giant untuk beli model kereta terbaru untuk ditambah dalam koleksi aku, dan petang-petang bawak kereta aku, lumba dengan kawan-kawan, tapi sekarang aku tertanya-tanya mana pergi model kereta aku semua??? Hmm.. Dalam kotak kot takpun dah kena humban dalam tong sampah waktu aku pindah dulu?

BTW aku nak share video litar Hot Wheels paling panjang dan epik yang dicipta oleh seorang bapa kepada anaknya.. Layan~




Gempak an? Hoho berapa banyak la duit dia dah habiskan untuk siapkan litar ni untuk anak-anak dia kan?


-zuan-
p.s : harini hari ke2 aku dekat program anak angkat, so ini alah entry auto update untuk petang sabtu..  

46 comments:

  1. interesting hobby!
    dulu kecik2 sekadar tgk my lil bro pomen kete dash dia.. main dlm litar..
    dia pun mcm saiazuan, lik kpg dig store carik koleksi zmn kecik2 dulu..

    ReplyDelete
  2. kasih bapa kepada anak hehe..

    aku suka kumpul koleksi kereta2 yang mini n kiut tuh..tapi duit plak takde hehe..

    ReplyDelete
  3. untung jd anak dia.haha zuan minta kereta hot wheels ke? bkn mahal jgk ke nk beli. sy ske kumpul brg msk2 jek.hahaha

    ReplyDelete
  4. Sayaaa..tpi xwat main pn..wat prhiasan je..huhu..akhrnya dpat kat anak buah..

    ReplyDelete
  5. err...sy xdpt tgok vdeony..the video is no longer available due to bla bla bla..

    anyway, hobi zuan kmpul koleksi kan..awesome..sy nak kmpul duit pun ssh.. :X

    ReplyDelete
  6. xdpt tgk video yunk..not available..pepOwn ct suka tgk kereta tu...berebut ngan sepupu nkv maen..hahaha


    *semOga kamu bergembira di sana :D

    ReplyDelete
  7. hot wheel mmg best..
    kecik2 selalu sgt main benda alah ni.
    skrg da besar so sgt xsesuai plak nk main hot wheel ni sbb dah jadi gadis :)

    ReplyDelete
  8. err adik dila je kumpul benda alah ni .

    menarik pulak tgk nye :))

    ReplyDelete
  9. sukeeee!
    sgt suke
    bukn mase kecik2

    mase skrg baru nk kumpul
    erkk
    hahahaha =]

    ReplyDelete
  10. aq ske kete hotwheel yg leh tkar2 warna tu...coooooolllllll

    ReplyDelete
  11. Abg kte suka kmpul ni dulu :) kte gegirl so tak boleh main. Tgk je --

    ReplyDelete
  12. Naper video tu takleh bukak? Nway, hot wheels aku suka kereta yang tayar besar...

    ReplyDelete
  13. hot wheels!
    pocket pernah layan kejap.
    tp tak pernah sempat kumpul pun.
    grew up :)

    eh! vdo tu tak buleh tgk!!

    ReplyDelete
  14. tak dapat plak nak layan vid tu.line slow ciputt..hampehhh =D

    ReplyDelete
  15. Hot wheels? Fuyoooh ohsem. >w< dulu suka main kete tamia tu. hahaha Tu pun tak taw dah mana letak. (-_-")

    Anyway, xdpt tgk video...kene copyright? >.<

    ReplyDelete
  16. haha..aku xamek port bab2 game laki2 ni.hahaha

    *undur diri.:P

    ReplyDelete
  17. mesti bnyak giler kereta tu kan.

    ReplyDelete
  18. tnjukkan la koleksi ko kt blog nih hehehehe

    ReplyDelete
  19. yang tiruan banyak..puas hati ori la

    ReplyDelete
  20. a'ah tul ckp pocket vedio uh xleh bukak... huhu..btw time kecik2 aku layan tamiya jer... siap update g setiap kali dorg wat tournament kt mines....hehe

    ReplyDelete
  21. ayah aku suka gak kumpul benda2 camni.

    ReplyDelete
  22. this video is not available.

    sempoi kumpul kereta hot wheels ni banyak2. =)

    ReplyDelete
  23. mmg hobi u kn, ske kumpul2 bnda cmni. interesting. tp kne pndai jga. :)

    ReplyDelete
  24. jiran aku gila main mende ni dulu hingga mengganggu waktu tidur aku.. ewahh..kau program anak angkat kat mane?

    ReplyDelete
  25. video tu x boleh bukak ..

    btw my bro suka bnde2 mcm tu jgk .hehe

    ReplyDelete
  26. x layan sangat hot wheels ni :)

    ReplyDelete
  27. sygnya kalo koleksi ilang~

    ReplyDelete
  28. nameesuka gila hot wheels!!! nnti namee tunjuk zuan koleksi namee !! :D tibe2 rse nk cari dalam store balik!!:D

    ReplyDelete
  29. Mama you dah buang lah tuh, nak belikan set yang baru pulak so that you boleh sambung hobby lama, hihi.

    Macam seronok je program you kan Zuan? (:

    ReplyDelete
  30. sama la.. suka kumpul.. pastu buang..
    haha

    ReplyDelete
  31. haha.. dulu aku pun asyik2 kumpul benda ni... jadi sama cam ko arr.. hilang ke mana ntah.. haha!

    ReplyDelete
  32. mane ye sume kereta tu skrg... dh kena buang gak rasanya. hukhuk... :(

    ReplyDelete
  33. hee...video tu tak boleh buka la pulak...

    nak start kumpul balik tu memang sakit la kan...heee~

    ReplyDelete
  34. this is so fun!! :D many boys like to play and collect these ;)
    hobi yang menarik, so why not kekalkan hobi ini sampai bila2? hihi..

    ReplyDelete
  35. ahhh, paham perasaan tertanya2 bila brg terkumpul tetiba ilang. mine was some collections of barbie doll. then, lepas pindah rumah hilang. taktau dlm kotak mana dah. haha

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Saiazuan

    masa kecik2 dulu..tarik daun pinang...jadikan kereta...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  37. adik bongsu aku mmg collector tegar kete hot wheels nih..ada berpuluh2 gak dah dlm kotak..kalo anak sedara aku balik je,habeh die sepahkan smue..aku yg kene kutip balik..fuhhh :P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  38. peh macm mne nak buat tuuuu

    ReplyDelete
  39. video tak boleh tengok,sobsob.

    itu mainan ,masa kecik selalu main cilok abang punya, sekarang minat jugak suka tengok kereta-kereta yang ohsemm

    ReplyDelete
  40. dak laki memang gila kumpul bnde2 mcm nie..klu kumpul ank patung pelik plakk huhuu ^^,

    ReplyDelete
  41. x boleh tgk la video..

    emm mesti dpt keluarga angkat kan..bestnye..

    ReplyDelete
  42. Zaman Dulu hot wheel ni kira mahal nak beli... kalau nangis air mata darah pun ayah aku tak mau belikan...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

    ReplyDelete
  43. Lelaki dgn hot wheels memang tak boleh dipisahkan. Abg dhiya yg nak kahwin tu pun kumpul lagi -.-

    ReplyDelete
  44. ala tak bole tgh video tu.

    adik aku pun gila men hot wheels ni. aku tukang kemas lepas dia main. ciss!!!!..

    sudah ku sampaikan salam mu kepadanya. dia kat hosptal tgh ambk drah lagi.

    ReplyDelete
  45. video tak dapat nak tengok. tapi baca komen semua cakap interesting.

    mesti banyak koleksi kan. suha dulu ada jugak niat nak main tapi tak pernah dapat pun. selalu dapat mainan masak masak je :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...