Friday, 20 April 2012

> Homecoming | Makluman GA

Salam Jumaat,

Alhamdulillah, minggu penuh suka duka untuk aku sekali lagi hampir melabuhkan tirai.. Well, it is Student's Life..



Orange orange (alright) insyaAllah malam ni aku akan berangkat pulang ke kampung halaman untuk mid sem break for a week bersama classmate aku.. Doakan selamat perjalanan balik kami :)




Doa Naik Kenderaan :
"Segala puji bagi Allah yang telah memudahkan kenderaan ini untuk kami sedangkan kami sebelum ini tidak berdaya menguasainya, dan sesungguhnya kepada Tuhan kamilah, kami akan kembali"

Amin..

Sumber Doa : DOA-DOA PILIHAN


*Makluman kepadam top komentator yang aku mentioned akan dapat GA, insyaAllah nextweek proses penghantaran akan dilakukan.. Err makluman kepada #5 Mr.Clive#6 Adylia Qarissa dan #8 KiD. Korang bila nak PM aku address korang la? :P


-zuan-
p.s : happy weekend peeps! ada plan roger la ye (",)

83 comments:

  1. Zuan. Take care yea. Enjoy your life. Pasni ready tuk final lak.

    Oppsss!! Lupa laaaa. Ngn sepantas kilat pm ;-)

    ReplyDelete
  2. Eh! Cantik gambar bunga. Pakai camera baru yea. Ouchhh! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! ada kamera baru?

      Delete
    2. kid bolehla mrk zuan amekan gambar kamo ;-)

      Delete
    3. skali dengan video leh? hehehe

      Delete
  3. have a save trip back to kampung halaman!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat kembali juga...

      Delete
    2. kenapa kid yg reply ni. mana boleh, kalah la nk jdi top komentar hikhikhikhikhikhik

      Delete
    3. sebab tuan punya blog quota berokband dah abis.. hehehee

      Delete
  4. Replies
    1. cuti2 balik rumah.. hehehee

      Delete
  5. Replies
    1. sambung cuti pun boleh tu.. hehehee

      Delete
  6. Replies
    1. cuti seminggu yang dimanfaatkan..

      Delete
  7. selamat balik ke kmpung..hehe :)

    #krim slm kt org kmpung.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa khabar orang kampung.. lama sudah tak berjumpa..

      Delete
  8. Selamat ber-journey dan semoga selamat sampai:)

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd pemenang GA tuh...:)

    ReplyDelete
  10. anyonyo ,,bestnya mereka .. hehe

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti Zuan! aku dapat merasai excitednya bercuti. hukhuk. nikmat tak terkata.

    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu.. enjoy the holidayssss

      Delete
  12. selamat bercuti....
    jangan nakal2.
    kat kg tu jangan jadi malas lak..tolong lah mak bapak ape yg patut..=P

    ReplyDelete
  13. geng uitm cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,yeayyyyy *tetiba*

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut laaa adik iparku pun cuti.. hohoho

      Delete
  14. selamat bercuti & have a safe journey.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat bercuti zuan..dan selamat sampai ke destinasi...:D

    ReplyDelete
  16. hepi cuti cutian dgn berjayanya!
    p/s: salu org klu time cuti berat badan naik ho...

    ReplyDelete
  17. selamat balik ke kpg yerrr.. baik2 tuu..

    ReplyDelete
  18. Eh,,, aku nk pm akunye alamat sekali boleh ?? ahaaa :p

    haaa, selamat balek~

    ReplyDelete
  19. selamat balik bercuti zuan! ^^

    ReplyDelete
  20. selamat bercutiiiiiiiiiiiiii!!

    keep keep hoorayyy.
    ehh.

    ReplyDelete
  21. Selamat bercuti dan take care.. Semoga setiap perjalanan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  22. MOga selamat semuanya dik.. take care..

    KID nak wakilkan akak kot terima hadiah tu.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea lah nurul... *wink*

      Delete
  23. da sampai, tegur lah ye...selamat bercuti rehat :)

    ReplyDelete
  24. wah dgn kawan lg

    hope will be alrite zuan

    bawak la oleh kt kami2 ni hah hehe

    ReplyDelete
  25. ehemm...cantek pix.. huhu.

    dah start sem break dah. best la. jeles. (>.<)

    aku dapat by hand kan. kan. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak by hand gak.. hehhee

      Delete
  26. salam, pcl terjah dari blog Bro..

    ReplyDelete
  27. balik cuti, jeles di sini.
    ekeke :D
    selamat bercuti, zuan.

    ReplyDelete
  28. selamat jalan bro, biar lambat asal selamat!

    ReplyDelete
  29. weee..syoknya dpt cuti...
    slmt bercuti..ho yeah =)

    bestnya top2 komentator tu dpt..hukhuk

    ReplyDelete
  30. bestnya dah cuti! wuwuwuuwuwuwu.

    Selamat bercuti zuan! :)

    ReplyDelete
  31. selamat bercuti bro...

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. bro jebeng otai tak cuti ke?

      Delete
    2. kene keje aa bro..huhu

      Delete
  33. kita pon cuti....tapi...keje bnyk...adoiii...hepi oliday zuan =)

    ReplyDelete
  34. selamat pulang bro..:)

    ReplyDelete
  35. hepy holiday!! aku sambung sampai ari cuti labour day tuh.. hehehe
    lame tak jengah blog ko zuan..
    akan aku manfaatkan cuti mid sem ni untuk blogwalking!
    hoooyehhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. humang aih,... lama nya sambung cuti..

      Delete
  36. ehem3...dah lme tak singgah sini......
    pape pon selamat bercuty laa kite hehehe ^^

    ReplyDelete
  37. hye zuan!!!!!!!!!!!! bile i daa stat online balik! wajib la singgah belog u dulu! :) da ade GA! majU!

    ReplyDelete
  38. slamat bercuti..
    manfaat cuti mid tu bebaik eh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakar motivasi has spoken!hahah XD

      Delete
  39. gila kid ni....komen kemain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka suki je cakap kid giler.. hahahahaa

      Delete
  40. selamat bercuti. semoga selamat sampai rumah dan pulang kampus. :)

    ReplyDelete
  41. selamat berehat selama seminggu, :)

    ReplyDelete
  42. kampung halaman ko katne bro?
    enjoyla cuti ni nanti.while u still can!kehkehkehhhh

    anyway,aku tulis aje la alamt sini boleh?
    3-11-6,Vista Angkasa, Bukit Kerinchi, 59200,Kuala Lumpur.

    ha,sapa nak dtg,sila sila!hahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... jap lagi aku sampai.. hik3

      Delete
    2. haha akhirnya dpaat gak alamat ko..haha

      Delete
    3. eh.. bila masa aku kasi? hahahaa

      Delete
  43. weh.. datang putrajaya semalam tak bagitau.. hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah dah bagitau awal2 an..huhu

      Delete
    2. oooo.. dah bagitau yea?? hahahahaa

      Delete
  44. address aku, ko xmo ker?

    :P

    ReplyDelete
  45. selamat pergi dan kembali ya zuan..cuti2 tu bljr yeaa :)

    ReplyDelete
  46. adik kak sha pun tgh cuti dari UITM shah alam sekarang.... hv fun ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik my sha pun sama.. hehehee

      Delete
  47. oh aku cuti besok haha
    #sbb dah miss entry ni smpi ko pon dah blk arau smula, aku xtau nak komen ape haha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...