Monday, 23 April 2012

> Ready Set GO!

HOlla Peeps,

Isnin kembali lagi,
Dan isini harini ini adalah hari isnin yang ke 17 untuk tahun ini...


zuan give away
Akhirnya dapat juga aku send GA yang telah berkurun aku delay
kepada top komentator, sila tunggu abang posmen bermula hari esok ya hehe


-zuan-
p.s : Hari ke3 aku bercuti.. Masih tak henti henti aktiviti aku.. Harini banyak juga kerja nak kena buat.. 

53 comments:

  1. Ada GA lebih ? lama dah tak sampai surat nama aku weyh XD

    ReplyDelete
  2. selamat beraktivitas, zuan!! :) juga jangan lupa beristirahat...

    ReplyDelete
  3. untunglah sape dpt~

    hehe

    ReplyDelete
  4. hehehehehe! nak juga nanti. heheheheeh! tapi sekarang bese bace blog, tak komen. huuuu~~~

    ReplyDelete
  5. apalah agaknya dalam tu ye...hari2 aq tunggu abg posmen ni...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu ko special ckt, aku bagi by hand kat OU t..hehe

      Delete
    2. haha...ok2...baru nak tunggu abg posmen depan rumah tiap2 hari ni..ahakkss~

      Delete
    3. thankz tu zuan...hee...

      > excited sgt nak tahu apa gift tu..:D

      Delete
    4. Tak aci la zuan yang hantar ;-)

      Delete
  6. Replies
    1. ehhh bukan! sesaja bagi sbb ada rezeki sikit :)

      Delete
  7. tahniah pada top kommentator

    ReplyDelete
  8. cuti2 tdo la Zuan. hehe.

    ReplyDelete
  9. sapa yang bertuah dapat 2... tahniah kepada kommentator

    ReplyDelete
  10. nama akak ader x??? TETIBA jer ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada rezeki nanti, insyaAllah la kak :)

      Delete
  11. Wah untunglah..hadiah apekah agak2nya ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ek agaknye nurul hadiah zuan tu...tp akak tk dpt pon :(

      Delete
    2. heheh tanya la mereka yang bertuah tu, apa hadiahnya..hehe

      Delete
  12. Wahh...ada hadiah rupanya..

    Eh, dah isnin yang ke-17 ke.??

    Tak sedar..pantasnya masa berlalu...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  14. best nye sape yg mnag 2....

    ReplyDelete
  15. wow!! congrats yang bertuah tu..

    ReplyDelete
  16. bro,jgn lupa antar ke puchong k..hehee

    ReplyDelete
  17. eh tu semua bukan utk ai ke ?

    ReplyDelete
  18. ala...xsempat..tahniah pd semua top comenttor :D

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. antar ke egypt patutnya nih XD

      Delete
  20. nanti pas ni usahakan GA zuan plak. hoyeah! azam ni! azam!

    ReplyDelete
  21. untung la dpt cuti... T___T

    sick of studying,,haha

    ReplyDelete
  22. diorang dapat ape tuh? aah best lah kan dapat cuti.huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. bestnya sapa dpt hadiah GA tu...nk jgk hehe

    ReplyDelete
  24. kak sha tak dpt lah ye GA tu sbb jarang komen di sini? hehehehehe

    ReplyDelete
  25. wah ada GA...saya ada ker? hehhee

    ReplyDelete
  26. tahniah buat pemenang... bestnyaaa...

    ReplyDelete
  27. Utungla siapa yg dapat hehe...

    ReplyDelete
  28. harap lepas ni saya dapat pulak. heheeheh

    ReplyDelete
  29. Untunglaaa...hhehehee....this month aku turun takhta.

    ReplyDelete
  30. Hehe...selamat kembali Zuan!

    Nanti insyaallah kedudukan blog aku berubah ke SB: I HAD MET THEM tak? hehehehhee

    ReplyDelete
  31. mmg kompem lepas ni komen byk2.. :)

    ReplyDelete
  32. fuiyoo.. zuan yg buat semua tu? rajinnye... :D

    ReplyDelete
  33. kompom den tak tersenarai..
    huaaaaaaaa~~ (buat2 tak frust)

    ReplyDelete
  34. eei, best siot dpt hadiah dr kau. tahniah lah siapa yg dapat.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...