Friday, 27 April 2012

> Rasa Macam Baru Semalam

HOlla Peeps,


Mr Shy (Ezad), Zuan Macho Macho dan DN


Last jumpa dengan diorang ni bulan Febuari lepas.. Bak kata diorang (DN dan Ezad),


"Rasa macam baru semalam je jumpa kan?"


Hehe yeah, masa begitu cepat berlalu..


Thanks for the treat DN (",)

Jom layan Avengers!


-zuan-
p.s : ada sorang blogger ni, aku dapat jumpa and salam salam je, pastu dia hilang.. lol kena colek alien kot :P
p.s p.s : semalam pen merah pandang aku sekali je! Tak cukup kacak lagi tuk dia pandang dia kali rasanya lol.. 

60 comments:

  1. bila la sy nk jumpa blogger d sana :)

    ReplyDelete
  2. wahhh untunglahkan,ehem nak tshirt zuan pakai tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu nak tshirt? err takde bujet nak buat GA tuk tshirt tu..lalala

      Delete
  3. tahu takpe..kejap je masa berlalu kan....lepas ni bila la dpt lepak2 lagi..huhu~

    ReplyDelete
  4. wah, arisha nanti nak suruh sis DN treat me either! hehe aci tak? :D

    ReplyDelete
  5. untunglaa leh jumpa blogger

    ReplyDelete
  6. wahhhh bestnye dpt jumpe2 pstu makan2...siap ade yg blnje lagi!!! wahhhhhh!!!!!!




    *lame x sggh sini..bz skit latey zuan...
    windu zuan!!!! grrrrr~ =P






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. shhhh, jgn ckp rindu kuat2, t ramai gadis2 jeles..hahaha

      Delete
  7. eh, awk sekali ngan DN ke? maknanye, sye nmpk awk la smlm, tp sye ade kt belakang2...igt nk kejar DN nk tego, tp org pusu2 kuar, tak dapat nk tego dia...kalo dpt tego smlm, msti kita dpt jumpa kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kenal DN ek? oic, huhu nextime ;)

      Delete
  8. bila la kita boleh lepak lepak kan.

    heheh

    ReplyDelete
  9. bestnye dpt tgk movie free. mkn pn org blnje lg..murah rzki ni ;)

    ReplyDelete
  10. nak t-shirt tu jugakkkk!!

    ReplyDelete
  11. smart t-shirt. jumpa DN lagi. weee.. cemana korang bole telepas si azham. hahahhahahahahha..yoyo'o je ngan plan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha entah, hilang dari pandangan dalam sekelip mata..hahahaha

      Delete
    2. haha...sebelum movie start tu ada jumpa...lepas movie tu...fuhh...hilang..tak dpt dikesan..kan zuan..haha~

      Delete
    3. ye ke ye ke. hahaha.

      Delete
  12. apsal DN gemuk dlm gambar ni! sobsob... (xleh terima kenyataan)

    harap boleh jumpa camni lg. kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. minta izin kidnap gambar letak kt blog ye... ^_^

      Delete
    2. Napa Degqnoor nampak lain kat dalam gambar ni??

      Delete
    3. lain dari sudut mana tu? plz jgn ckp DN berisi, sedih dia nanti..hehe

      Delete
  13. ok. kau memang tak duduk diam >.< jeles aku.

    ReplyDelete
  14. kite bile nak jumpa ni Zuan? haha

    ReplyDelete
  15. ade rezki, kita lak jumpe..haha

    *ke zuan xnk???xpelaaa...paham2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. let the time decide.. zuan bukan artis nak kata xnk or xleh jumpa :)

      Delete
  16. Wah semalam g OU yer dik.. akak pun ade g sana semalam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa napa akak tak msj bagitau..huhu

      Delete
    2. Tulah tgk entry ni baru ingat adik g OU.. X pe lain kali kt jumpa..

      Delete
  17. Oh my.Kalau dapat sambung degree kat sana boleh je selalu jumpa Zuan.ahaha. :D

    ReplyDelete
  18. bila kita plak nk jmpa nie? ekekeke =P

    ReplyDelete
  19. Buat gathering lagi! Men bowling, men arcade, karaoke...1 day. fuhhhh

    ReplyDelete
  20. wahhhhh...makan apa tu zuan?burger apa tu? mcd bukan..???

    ReplyDelete
  21. untunglaa dah tengok :/

    Saya nak baju tu.. :p

    ReplyDelete
  22. lepas nie anjur la gathering. boleh join ^^

    ReplyDelete
  23. agaknya bila dapat bergambar ngn zuan nie ey?? ;p

    ReplyDelete
  24. fulamak best r dapat g.. aku x dapat r, jauh!!! lpas cam tu je..

    ReplyDelete
  25. wahh..teringin pulak nk jumpa blogger2 hebat ni..

    ReplyDelete
  26. huwargh!!!!!!!! bestnyer.. aku tak tengok lagi citer ni

    ReplyDelete
  27. untunglah dah tengok.aku tak tengok lagi ni bro.aiyoooo..lambat nya baru leh gi tengok

    ReplyDelete
  28. Best kan the avengers..

    ReplyDelete
  29. nanti nak try ah dapat ticket nuffnang. hehe :)

    ReplyDelete
  30. DN!! manyak rindu ini amoi
    zuan macho?
    #pengsan

    ReplyDelete
  31. kak DN belanja lagi? wwuuwuw. jeleshnyaaa!

    ReplyDelete
  32. mesti burger yg pling besar tu zuan punye kan...he3

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...