Wednesday, 11 April 2012

> On Tribute : Do You Know Them? Miss Them?

HOlla Peeps,

Masih ingat watak Exia dan Dynames dari komik ATWR? Ia adalah titik permulaan dimana aku mula serius blogging..


atwr invasion plan
Ketika pengambaran ATWR #7 : Invasion Plan 

Aku ada berhajat nak sambung siri ke 7 ATWR. Story dah ada! But sad to say, aku kehilangan Exia! Exia telah di 'rogol' oleh individu yang masih misteri identitinya ketika aku tiada di rumah. Apabila aku pulang rumah je, tengok semua anggota badannya dah habis terburai. Banyak joint penting dah hilang. Kerosakkan teruk sehingga aku tak sanggup nak tunjuk kat korang apa jadi kat Exia.. Sobss~ R.I.P Exia..

Berikut adalah koleksi Comic : After Tea With Robot (ATWR) yang sempat aku siapkan:



-zuan-
p.s : mungkinkah lepas ni aku akan kembali berkarya dalam dunia komik dan robot? 

48 comments:

  1. aku kenal blog kau dari komik ni lah! rinduu woahhh!

    ReplyDelete
  2. sapa yang kejam sangat tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boni yang kijam.. kau kijam.. kijaaaaaaammmmm

      Delete
  3. ye ye aku ingat kembali,buat lagi lagi,pls :)

    ReplyDelete
  4. Rase cm pnh bace slh satu nye

    ReplyDelete
  5. rasanya masa zaman ATWR tu aq belum kenal blog ko lagi zuan...dari mana ye aq kenal blog ko..tak ingat...adehh...

    > apa kata ko teruskan je...(^^,)

    ReplyDelete
  6. rogol? masyaAllah..huhu

    buat model baru.. ^^

    ReplyDelete
  7. truskan berkarya.....
    nti boleh kumpul, buat komik, jual...
    dpt duit sampingan
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. i knowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww themmm :)
    siannya kena rape hikhik

    ReplyDelete
  9. sygnye dh rosak..
    org misteri tu nk tgk model lain plak kowt..huhu

    ReplyDelete
  10. wahh dy ade bobot arr...

    ReplyDelete
  11. mesti kucing tuhhhh. hahaha.

    a'ah,, buat la lagi -.-''

    ReplyDelete
  12. saper laaa yang memburaikannya.. hehehee

    ReplyDelete
  13. Ishhhh apa la salahnya exia sehingga diperlakukn sebegitew skali huhuhu

    ReplyDelete
  14. teruskan! haha! sebab aku baca.

    ReplyDelete
  15. wow.. dulu buat komik rupanyaaa

    x pernah taw pon..

    menarik2

    nak sambung baca komik ;)

    ReplyDelete
  16. aikk..rogol?? bahaya ni zuan..cepat2 bt report..ngeeeeee :D

    ReplyDelete
  17. ingat2 lupe..hahahah

    ReplyDelete
  18. tah kenapa ye, aku ada terfeeling cam tgk real steel lak time bc entri kau ni

    ReplyDelete
  19. woww.. pasal robot mmg tak tau ape pun.. tau robocop jer.. ;p

    ReplyDelete
  20. err maknanya aku baru kenal blog ni lah.aku tak pernah pulak baca komik2 tu.

    ReplyDelete
  21. err kesian robot kau terajai.. cepat cari sape yg pesalah tu. :P

    ReplyDelete
  22. waah teruja tgk. lelaki dan robot mmg xdapat dipisahkan. hehhee

    ReplyDelete
  23. komik zuan sempoi ! suka :)

    ReplyDelete
  24. dah rosak? beli baru la bro :-)

    ReplyDelete
  25. Bro, aku nak kumpul balik koleksi patung robot Keroro Gunso.. Boleh intro kedai mana yang msh jual robot keroro tak?

    ReplyDelete
  26. jgn berhajat aje bro...buat! gogogogo!hehehehe

    ReplyDelete
  27. Wah x sangka adik akak ni ade bakat tersembunyi... Teruskan usaha.. Jgn putus asa...

    ReplyDelete
  28. lama tak tengok komik gundam ni, hehe XD

    ReplyDelete
  29. looking forward for that zuan! :)

    ReplyDelete
  30. ehhh minat jugakkk.. best!tp gundam dh x layan sgt skg cz xckp mase..eehee

    ReplyDelete
  31. Gundammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

    ReplyDelete
  32. Gundammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

    ReplyDelete
  33. amboi minat lagi! haha :P

    ReplyDelete
  34. ohhh..zuan stat blogging psl bnda tu ehh..xtau pulak hehe
    so bila nk continue? nk tau jgk :)

    ReplyDelete
  35. ATWR eeemmm bagus gak tu kalau ada koleksi boleh lah kongsi pic kat kita orang

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    nissan ad resort y10

    ReplyDelete
  36. perghhh...sapa la yang kejam sangat gi rogol tu.memang tak patut.ish3

    ReplyDelete
  37. keep it up~!! huhuhu... impress.

    ReplyDelete
  38. alamak exia dh x der ker..huhu

    ReplyDelete
  39. oh,akak x sempat dgn cerita versi komik ni..menarik..nnt ada masa akak jenguk2 ya~ =)

    ReplyDelete
  40. teruskan berkarya bro...:)

    ReplyDelete
  41. Yuppp. Dkna kenal blog zuan pon sebab komik tu ;-)

    ReplyDelete
  42. kaaannn....lama ko tak update pasal diorang ni. dah nak dekat raya balik since last siries.

    ReplyDelete
  43. perghh panggil CSI.../sayang kot

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...