Tuesday, 3 April 2012

> Top Commentator of March

HOlla Peeps,

Alright, seperti yang di janjikan pada entry lepas,



#1 Hanie Dew 












#5 Mr.Clive







#8 KiD









Kepada yang tersenarai, sila tinggalkan Nama dan Alamat beserta Nombor Phone di Facebook atau Twitter aku ek (kegagalan berbuat demikian menyebabkan anda kehilangan peluang mendapat sesuatu yang mempunyai 'sentimental value' dari penulis blog ini)..
Yang tak tersenarai tu, usaha la lebih mengomen blog ni kalau korang nak tersenarai untuk bulan hadapan..hehehe


-zuan-
p.s : busy dengan literature review recently, so sory kalau tak terbaca entry entry korang semua dalam masa terdekat ni.. 

79 comments:

  1. Yeeyyyyyy!!!! i knew it!!

    By hand bole. (^. ^)..

    bizi jugok kami orang ni. huhu

    ReplyDelete
  2. namee dah tenggelam jauh dah..muahha. nak kejar balik ah !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe namee msti busy bebenar an skarang ni smpai blog zuan pn dah lama tak terjah? hehe

      Delete
  3. waaaaaa ira ada ira ada..kekeke ;p

    ehh ada hadiah ke?laaa sll xda kan..hee

    hihihi..nt ira pm kat fb ;D

    sekian, terima kasih zuan..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ira punya hadiah bagi kat ezad je la...heee~

      Delete
    2. amboi nak dua plak ko ni jat? hahaha

      Delete
    3. haha...saje menyakat ira ni..LOL :D

      Delete
  4. wahhh...nama aq pun ada ni...hee...:D

    > nanti aq PM ko ye zuan kat fb...

    ReplyDelete
  5. Jap terkejut jap terkejut jap terkejut jap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok le tewwww kak dhiya. haha :D

      Delete
    2. hikhikhik ofcourseeeeee!

      Delete
  6. ohh, aku pun tenggelam jugak ni.
    hehehe.
    aku ingat nak buat jugak macam ni.
    tapi macam tak betul je widget aku tuh.

    aku perhatikan sorang ni.
    kejap 18, yang dia komen, sekejap 19.

    ReplyDelete
    Replies
    1. widget ni tak tahu la betul ke tak kan...heee~

      Delete
    2. haha aku rasa klu kira sndri lagi pening.. apatah lagi algorithm yang ada kat widget tu :)

      Delete
    3. haha...aq pun confused dgn widget tu kadang2...haha~

      Delete
  7. hanie megang molek,haha...tahniah zuan :))

    tahniah hanie dan jue jadi pengomen setia di blog zuan :))

    ReplyDelete
  8. macam salah ja counter top komentor hang. hahaha!
    awt nama aku deret dok ceruk2 >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb ko kurang komen.. haha aku hanya gunakan benda free, so bnda free ni tak semestinya akan tepat apa yang di kira, so selepas beberapa kali refresh baru aku decide top10 tu.. :)

      Delete
  9. tengah berusaha ni nk jadi top commentator..hihi

    ReplyDelete
  10. ahai.. banyak para gadis aje yg jadik top commentor ni. hehe..

    ReplyDelete
  11. Wahhh.bestnyaaaa.mst bestt special gift yg dibagi si zuan nih =)

    ReplyDelete
  12. wahhh syok nye .....jd top commentor....

    ReplyDelete
  13. tahniah pada smua top commentor.

    KID tu ada di mana-mana...hebat

    ReplyDelete
  14. untung la diorang dapat hadiah.hoho..tahniah buat sume yang tersenarai

    ReplyDelete
  15. eh eh.. ada hadiah ke? hurrayyy!!!

    ReplyDelete
  16. waaaaaaaaaa...rasa mcm tak pcaya..biarpon makin jatuh tp ttp zuan bg dlm list..trimas yg t`amat! :)

    smoga blog zuan makin suksesssssss..cheah!

    ^^

    thank u.. :)

    ReplyDelete
  17. ishh kalah dengan hanie lagi! haha.

    ReplyDelete
  18. wahhh...hanie memang suka komen orang~

    ReplyDelete
  19. Hehe....Hanie mmg terbaiklah! I really don't know how she does it ;)

    ReplyDelete
  20. wah..dpt adiah?hurm jeles.haha
    eh silap,tahniah2 mreka semua ^^

    ReplyDelete
  21. untunglaa..kalau lappy aku tak buat hal mesti aku salah seorang nye..

    sob sob..sayu terlebih muehehehe

    bdw, congrats!!

    eh zuan, nanti buat camni lagi eh..

    ReplyDelete
  22. dapat hapeeeeeeee tuhhhhh?
    (tanak tgk belog belog list tuh buat2 xnmpk)
    lalala

    ReplyDelete
  23. kak hanie sape boleh lawan huhu..masuk jugak dlm list. ade hadiah ye..tq ^^

    ReplyDelete
  24. #Untunglah kan saizuan?? hihi..:D

    ReplyDelete
  25. wahhhh.. shida masih jauhhh hehee..xpe2 xkejar top commntator tp kejar entri setiap hari zuan publish hehee ^_^

    ReplyDelete
  26. untungla..hihi.. one day eh zuan..hihi..siswi dpt.. :P

    ReplyDelete
  27. xpala x tersenarai..yg penting suka singgah sini baca blog zuan :)

    ReplyDelete
  28. Whoaaa... HEBAT sungguh laaa... ramai betul pengomen tegar kat blog nie yea....

    ReplyDelete
  29. aku takde pun. silent reader tak dikira ke? HAHAHA. takpe2, nnt aku nk komen byk2 demi nak dptkan adiah tu. *niat ikhlas la kira ni ye* hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha niat tu tak leh nak ukur pada widget.. so tak tau la..hehe

      Delete
  30. tahniah pada semua pemenang...bulan depan ada lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada rezeki, insyaAllah ada la kot.. :)

      Delete
  31. Awak punya and shiema punya top commenter lebih kurang sama. follow you (:

    ReplyDelete
  32. Aku skrg nie sungguh bizi giler.. Bulan nie aku akan cuba.. :D

    ReplyDelete
  33. arghh.. ruginye... kalau aku tahu top comenttor dpt hadiah. setiap entri yang ang kuarkan pasti takkan miss.. ;D semangat tak?

    ReplyDelete
  34. next month kena target terpilih

    ReplyDelete
  35. kalau tak komen salu, tp salu lawat blog nie cmne? hehehe

    ReplyDelete
  36. KID mesti ade... hehehehe

    GOOD luck dik.. teruskan dengan entry2 yg best.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dia ada di mana2, thanks kak, harap ada lebih masa nak spend for blogging

      Delete
  37. tahniah utk mereka semuo...:)

    ReplyDelete
  38. ala...xde dlm list la..

    ReplyDelete
  39. eh!! dkna dah on off singgah sini tapi masih ditangga teratas..yabedabedddduuuuu....

    tak silap, dkna pernah kasi no fon kat fb...cuba cek blk inbox :p

    ReplyDelete
  40. alahai tak tersenarai lah pulak kekekekeke

    ReplyDelete
  41. erk tak tersenarai lagi

    ReplyDelete
  42. i'm not in the list. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe slalu diorng ni siap tolong balas komen lagi :)

      Delete
  43. readers setia XD

    untunglah ada.. heheh

    ReplyDelete
  44. alamakkkkk kak sha kan selalu kalah bila tang top commentator ni...wakakakkak

    anyway tahniah buat semua yg dpt goodies tu...ahhh jeles....hihi

    ReplyDelete
  45. haha aku ni jarang komen2 sbb xtau nak komen ape.. heee :P

    ReplyDelete
  46. ohhh....ada yg tirah kenal ada yg xkenal...bleh la berkenalan nie...hehe

    ReplyDelete
  47. nampak benar sy dah lama tak berkunjung ke mari...huhu..sudha jauh ketinggalan nampaknya ..perlu kembali smeula..huhu..

    ReplyDelete
  48. and suddenly komentar berlumba haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehek tu la, adeh kekangan masa nak melayan korang komen

      Delete
  49. wuu wuu blog kita tak senarai .
    haa lepas nie selalu lah nak komen blog nie ahaha

    ReplyDelete
  50. that's a long way down here just to comment =.=

    ReplyDelete
  51. Untungla

    erm bilalah nk dpt adiah ni

    ReplyDelete
  52. Baik hati sungguh tuan blog nih..aku tak tegar sgt he3....

    ReplyDelete
  53. untungnyer dorg...tahniah sume...ct pon msih berusaha neh...hehehehe

    ReplyDelete
  54. keep it up to all commentators...to Zuan keep on blogging

    ReplyDelete
  55. aku pon terkapai-kapai gak ni hah ngan blog sendiri.. sobsobsob

    ReplyDelete
  56. wah!! tahniah kepada yang terpilih.hehe

    ReplyDelete
  57. wahhh...aku ada kat sini laaa!...kehekheke

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...