Tuesday, 24 April 2012

> Done! Time To Pray For Luck

HOlla Peeps,


Finallyyyyyyyyyyyy zuan has come back, to blogging world!!!! (with the rock's style holding a mike)


Well, recently I've been workin on Samsung Global Blogger audition video. Thanks to everyone who help me in completing this video. Just a lil trim after one shoot recording session, and uploading the video *And it took ages for me to upload the video using broadband*


Well, I hope I win a trip to LONDON!!!! (",)


Korang dah submit video korang?


-zuan-
p.s : kepada pemenang GA, sila jangan marah abang posmen kalau tak sampai gift korang ek hehehe 

48 comments:

  1. good luck zuan!
    dapay adiah nanti jangan lupe share ek?
    hehehe

    weh, pi la cari mane2 tempat yang ade wi-fi.. pakai broadband aku takut ko dapat insomnia lak nanti punye dok lame tunggu tak lepas2..
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu hadiahnya satu je.. mcm mana nak share? huhu :P

      Delete
    2. bagi je kat aku

      Delete
    3. share kat blog la maksud aku zuan.. huhu
      ah kid,
      daripade bagi kat ko, baek la die bagi kat aku..
      tak pon kite oo som!

      Delete
  2. all the best zuan...:D

    guna BB nak upload video mmg menguji kesabaran...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeah.. sgt menguji. nak balas komen ni pn lama..haha

      Delete
    2. aku laju je komen dan upload serta donlod.. lalalalaa

      Delete
    3. ofcozzzz.. ni kat opis lagi nih.. hahahhaa

      Delete
  3. LONDON? bestnye!

    smoga berjaya Zuan.

    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pung nak gi london

      Delete
  4. semoga berjaya beb....mano tau rezeki kan...:)

    ReplyDelete
  5. yuhuuu..gud luck brader zuannn ;))

    ReplyDelete
  6. ohooo...good luck dude =)

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaa.... nak join jugak lah!

    ReplyDelete
  8. gud luck to u. menang kasi hadiah cni. hehe

    ReplyDelete
  9. semoga menang..nt dpt pegi london aku nak keychain 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laaa.. nak keychain london mari

      Delete
    2. hehehe boleh2.. doa2kn aku dapat finalist tu :)

      Delete
  10. ni yg gi london olimpic to is it? all the best! if i were there boleh bwk zuan singgah umah my grandma hehe tour guide tak bertauliah jdnya nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha make sure u are at london too..haha

      Delete
  11. Waaah.. Gud luck ok..

    ReplyDelete
  12. xmasuk pn. xkreatif. hehehehe gudluck ya!! ^_^

    ReplyDelete
  13. Wow, I pon nak join tapi x sempat nak rakam video lagi...idea dah ada heheheheheheh

    ReplyDelete
  14. Good luck!!!..nak tgk videooo...

    ReplyDelete
  15. trip to landon >.<


    haha. all the best!!

    ReplyDelete
  16. gud luck ye bro..moga2 ada rezeki untuk anda..amin3

    ReplyDelete
  17. Nanti blh tumpang sebelah kaki ke london yea hihii

    ReplyDelete
  18. Rase xm slh anta komen kt entry zuan

    ReplyDelete
  19. goodluck zuan...ct nk join jugk tp xkreatif cm zuan :)

    ReplyDelete
  20. gudluck bro.nanti dapat gi london,ole2 jangan lupa.hohoho

    ReplyDelete
  21. good luck yer...hope menang la..best tu g london...rasa nak pergi lg...dulu pergi sekejap sngt

    ReplyDelete
  22. wow!! LONDON..

    kalo london weight management bg kat sy k..zuan kan dah kurus..wahahaa

    anyway, all the best!! ^^

    ReplyDelete
  23. peh london tu.. kalo zuan mase tu x dpt pegi, bg sy la kah3

    ReplyDelete
  24. Wish ur luck dik.. G london tu.. ;)

    ReplyDelete
  25. ada harapan menang ni.. :)

    ReplyDelete
  26. DN xreti sungguh nak guna2 video ni. huhu... good luck zuan.. :)

    ReplyDelete
  27. gudluck gudluck gudluck zuan! :) :) :)

    ReplyDelete
  28. wahhhh.wahhhh...
    good luck zuan!!!
    :)

    ReplyDelete
  29. goodluck ! :)
    nak ikut, sponsor sekali yeeee :p

    ReplyDelete
  30. woahh. hope sangat kau berjaya. aminn!

    ReplyDelete
  31. tgk video zuan...nk tergelak bab superpower tuh...hahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...