Thursday, 7 November 2013

Tech Thursday: Sony Xperia Z1

HOlla Peeps,

Dah lama rasanya tak buat Tech Thursday. Kalini mau share mengenai Sony Xperia Z1 sebab tertarik dengan powernya smartphone ni.

Tak dinafikan, den memang suka dengan model dari Sony kerana kekemasan designnya. Den sampai sekarang masih memiliki Xperia Arc dan mana tahu, ada rezeki, boleh switch ke Xperia Z1 hehe :D

Hasil google, jumpa specs Xperia Z1 ini di androidandme

Nampak tak tahap phone ni? Not bad kan?

Dan korang tahu juga keupayaan luarbiasa phone ini, iaitu ia kalis air!

Hasil google, jumpa gambar Xperia Z1 di uji tahap kalis air di thegadgetmasters.com

Pada yang minat gadjet, jangan lupa ke store Sony berdekatan dan usya gadget ohsem ini

Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: ada sesiapa mahu sponser phone in? hehe 


click ads to show your support (",)

4 comments:

  1. sony mmg best! saya pakai live with walkman, kecil tapi power...

    ReplyDelete
  2. smart ni...tp harga pun mesti smart...sony ni kalis rindu (lagu elyana) tak? Ops sori bergurau pagi skejap.

    ReplyDelete
  3. sony punya phone design dia elegan
    n dia punya apps mcm cam sound pun bagus
    kite still pki sony z610i (bkn smartphone) pun mmg tahan sampai skrg
    produk sony mmg byk lasak
    tp z1 ni mahal -_-

    ReplyDelete
  4. tahun depan la angkat satu sony ultra. macam best aja

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...