Sunday, 8 April 2012

> ABPBH 2012 : And The Winner Goes To...

HOlla Peeps,

ABPH 2012 : And The Winner Goes To

Semua orang berdebar-debar dan ternanti-nati siapa pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian tahun ini kan? Well the writer of this blog already know the winner!!!


Host : Pemenang ABPBH 25 jatuh kepada.................
ZUAN! 


The Crowd : 

ehhh Zuan? 

Sapa tu??

BOoOoOoOooooooooo~

Undi Hantu ek?

Tak kenal Tak kenal!!!


Host : Tahniah kepada pemenang, sila Sampaikan Satu dua Kata,


ABPH 2012 : And The Winner Goes To


WTFish??!!!!


Ini entry mencapap~ #LOL xD



Moral Of The Entry : Jangan la mintak orang vote kita secara paksa or push push suruh vote, tak ikhlas vote tu masuk. Then kalau menang pun, fair ke? Berkat ke apa kita dapat tu? Renung-renungkan dan selamat beramal (",)


lebih 50% takkan baca keseluruhan entry ni dan akan fikir bukan bukan akan penulis blog ni #fakta


-zuan-
p.s : happy weekend, aku harap leh luang lebih masa untuk taip lebih banyak entry dan untuk blogwalking ke blog korang.. 

43 comments:

  1. haha ,, ha betul2 , xleh paksa .. ;D hihi

    ReplyDelete
  2. bakar tv la pasni kalo pemenang tu zuan...haha

    ReplyDelete
  3. perghhh!! ko ke yang menang zuan!
    OMG!
    nak sainnnnn!!!!!

    ReplyDelete
  4. hahaha.. zuan menang! hebat arr.. ^^

    neway, betul..same la..jgn paksa org follow kite..hihi~

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/4/12 09:41

    gampang. hahahahahahahha! aku pun nak buat laa...

    -syafiq ahadin-
    malas nak login. kat library. :)

    ReplyDelete
  6. zuan,,,vote namee plz !! cepat vote namee ! i dont enter any competition that based on vote lagi...haha. malas nak campaign lah. :(

    ReplyDelete
  7. tak kisah punye. janji menang. muahahaha. *gelak jahat*

    happy weekend utk anda juga :))

    ReplyDelete
  8. habis la esok sesak UiTM,
    wartawan pusu2 masuk mintak interview :p

    ReplyDelete
  9. hahaha.. perasan jugak ekau ni eh...

    ReplyDelete
  10. pasal vote tu..para blogger pun byk wat macam tu he3...bila nak memang kontest :)

    ReplyDelete
  11. walamak terbek la. memang saya tak kan vote.hakhakhak :P

    ReplyDelete
  12. artis mane zuan tuuu? ahak3 :P

    ReplyDelete
  13. Why you no vote me brotha? Hahahaha. Aku tak faham pe pe. Noob lagi. :)

    ReplyDelete
  14. kau patut lepaskan tembakan kat penonton.
    pastu jerit.

    "Lu langsi, Lu mati!! "

    hehhehe

    ReplyDelete
  15. cehhhhhhhhhhhhhhhhh. perasang..nasib tak vote zuan.ehhh haha :P

    malas la nak update :P

    ReplyDelete
  16. betul2, ade je yg pkse suruh vote...dh kesian, vote je lah
    huhuhuhu

    anyways, mne dpt snapang tu...kena saman neh :p

    ReplyDelete
  17. perhhh undi kat fb tu yg saket hati tuh.....siap chating pon suh vote...pastu dh vote trus off9....cisss

    ReplyDelete
  18. hahahah bolehhhhlaaa....layan aje laa...@_@

    ReplyDelete
  19. zuan? siapa? hahaha. tu sbb aku tak suka bila masuk prtandingan yg perlukan vote. malas nak campaign! hewhewhew

    ReplyDelete
  20. hahaha terbaik..paksa undi gak..lpas ni ko buat abpbh tuk blogger lak zuan

    ReplyDelete
  21. haha...zuan?
    artis baru ke tu...hee..:D

    ReplyDelete
  22. klo btul2 tadi dah mmg undi dah..

    ReplyDelete
  23. hahahahhahah
    kalau la ade anugerah bloggers utk abp kan
    hehehehee

    ReplyDelete
  24. wahahahaha! serius gelak kot...

    igtkn btul2 dah gtaw sapa mng..hohoo

    btw, aaron mng..hehe

    zuan bole cba nextttt timeeee..ekeke

    ReplyDelete
  25. zuan aziz ke nih? ekekkee ^_^

    ReplyDelete
  26. tak berminat pun tgk ABPH. tgk k-drama lagi best.

    aku lebih prefer pertandingan penilaian oleh juri.

    ReplyDelete
  27. kadang2 nampak mcm paksa, cara nak vote tu. tp sbnrnye tak juga.

    ReplyDelete
  28. haha, ingatkan aaron aziz yang ditulis rupanya ZUAN sendiri.
    pun boleh apa, berjaya dalam skop zuan tersendiri as the top blogger in the making , kann :)

    ReplyDelete
  29. ceh.. ingatkan ada gambor mat haron... huhu..

    ReplyDelete
  30. Uuuuiihhh ganas.. Hehehe.. :-)

    ReplyDelete
  31. yela..kalo vote diri sendiri lagik teruk..hehe

    ReplyDelete
  32. hamboiii...dia pun nak menang jugak..

    ReplyDelete
  33. hahahaaaa... nak jadi retis ke? ;p

    ReplyDelete
  34. Tahniah Zuan...aku redha jer heheheh!

    ReplyDelete
  35. xtengok pun abpbh tu....

    ReplyDelete
  36. haha nak gelak je hahaha.

    ReplyDelete
  37. betul2x..xperlu lah nk pkse org tuk m'undi..hehee

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...