Thursday, 5 April 2012

> SENYAP Vol #1.1 Altimet Feat Bro Framestone

HOlla Peeps,

Pernah dengar senyap? Senyap bukan lah seperti senyap ketika berada di dalam perpustakaan atau pun senyap mendengar mereka berkata-kata, ia adalah singkatan kepada "Social Enforcement For National Youth Awareness Program" yang bertujuan memberikan kesedaran IT dan merapatkan jurang antara blogger dan Kementerian.

Sebelum ini   Kementerian Belia dan Sukan telah melaksanakan senyap 1.0 di PWTC dengan kerjasama Institut Penyelidikan dan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM).


Kalini Senyap kembali menyenyapkan keadaan dengan pendekatan berlainan, iaitu dengan membawa 2 individu berpengaruh, ALTIMET (salah seorang dari Malaysian Youth Icon (MY ICON)) dan Bro Framestone (Senyap Blogger).

Kedua-dua ikon ini akan ditemubual diatas pentas yang santai lagi rileks buat pertama kalinya di Menara Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia, Vyrec memperkenalkan My Icon Bean Bag Talk Show.

Ia hanya terbuka kepada 200 blogger sahaja! So 1st 200 come, got serve la. (Tarikh tutup penyertaan pula pada 9 April 2012).


Maklumat lanjut di - http://vyrec.com/senyap-vol-1-1-altimet-feat-bro-framestone/

*Sekarang permasalahan korang boleh hubungi broframestone di facebook https://www.facebook.com/framestone atau twitter https://twitter.com/#!/broframestone dengan hastag #Projek100Bloggers
Apa tunggu lagi? Join jom! Dan Jumpa korang di sana!!! *echo* disana!! disana! disana!~


-zuan-
p.s : 

35 comments:

  1. jumpa zuan kat sana!




    tipu jer.

    ReplyDelete
  2. zuan tak join ke? hehehehe~ akak tak sure la nk join ke tak.....tp mcm dah cukup org je.sbb dia kan limit 200 org

    ReplyDelete
  3. mmg 2 tokoh yg hebat... :)

    ReplyDelete
  4. wah... semoga zuan terpilih nanti, good luck yer!

    ReplyDelete
  5. sounds so interesting..zuan nanti ikut serta juga ke? them both memang superb orangnya.

    ReplyDelete
  6. Kenapa mesti kat sanaaaaaa >.< haih haih haih haih haih haih.

    SENYAP. haha. ingat tajuk tadi ada kaitan BERSIH :D

    #tak pernah dengar pon pasai senyap tu ekceli, bagus gak belia nahh

    ReplyDelete
  7. oh. hari keje.

    ko pegi la.pastu siapkan report untuk kitorang.

    ReplyDelete
  8. mcm best,tapi ada traininglah pulok.sobsob

    ReplyDelete
  9. 11 apr tu dah ada plan lain~ errrr

    ReplyDelete
  10. owh broframestone pun ada gak ker?..makin femes bro kita nih..

    ReplyDelete
  11. ko nye turn jadi cam framestone bila lak???hoho

    ReplyDelete
  12. ala...confirm xley join...hope meriah bangat...huhuhu

    ReplyDelete
  13. hebat la blogger bro framestone tuh...mcm2 event dapat jemputan...murah rezeki beliau...

    ReplyDelete
  14. hee...da heboh da pasal SENYAP ni...hee..

    > ko g ke zuan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat la beb, haritu full ngan kelas

      Delete
    2. oh..yeke..tu la..event tu weekdays pulak kan..ingatkan ko pergi..hee..

      P.S - aq dpt tahu pasal Yousof tu pun minggu lepas..cerita sebenar tak tahu la..kena contact dgn dia la..harap cepat2 la dia pulih...

      Delete
  15. hahahaha.. xleh pegi. ade event la zuan.. bile la nk jumpe ngan zuan kan.. ehehehee

    ReplyDelete
  16. alamak terliur plak tgk mekdi hehe takde kaitan plak komen ni...

    ReplyDelete
  17. nak pergi dgn siapa? hmm hmm -__-

    ReplyDelete
  18. Akak dah register... adik g jugak ker??? kalau pergi InsyaAllah boleh jumpa.. ;)

    ReplyDelete
  19. dya dah register dah..haha

    ReplyDelete
  20. kan best kalo d cni dpt jgk sy join huhu
    zuan x join?

    ReplyDelete
  21. zuan...9 pm - 10 pm??

    1 jam jer?

    ReplyDelete
  22. I nak pegi sbb serious dekat tp waktu tu dah beli tiket balik Penang..so x dptlah huhuhuh

    ReplyDelete
  23. tutup dah pun..untung la sape dpt pegi

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...