Thursday, 26 April 2012

> Mont Blanc for Me! Thanks CP Global Intertrade

HOlla Peeps,

Remember this entry? Alhamdulillah, aku terpilih sebagai pemenang contest yang dianjurkan tu.. Thanks for the support peeps.. Jom usya gift yang aku dapat tu;






Seriously, it is one cool bag! Thank you CP GLOBAL INTERTRADE!!! (",)


Alhamdulillah, ini semua hasil usaha dan rezeki dari kalian semua juga :)


-zuan-
p.s : harini dah hari rabu, ada beberapa hari lagi nak spend sebelum kembali ke UiTM.. 

45 comments:

  1. congratz zuan.untung la

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung laaa kalo kasi aku..

      Delete
    2. hahahaha tu tak utong tu..hahaha

      Delete
  2. wahh! congrats zuan... cantik beg tu.. :)

    ReplyDelete
  3. congrate..untglah...lawa tu begnya

    ReplyDelete
  4. smart beg nih...tahniah bro

    ReplyDelete
  5. wahhh...caya la zuan...smart la beg ni..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam smart tag laaa pulok

      Delete
  6. ya Allah. bagggg!! mai kat aku weyhhh! hahaha


    congratz btw!

    ReplyDelete
  7. pergh...lawa bro..tahniah2

    ReplyDelete
  8. perghh...terbaik...perfume mont blanc pun best...hehe

    ReplyDelete
  9. smart la beg tu zuan....murah rezeki zuan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. smart.. smart tv.. thanks mont blanc

      Delete
    2. hehe bergaya aku pasni..hehehehe

      Delete
  10. Wah.. Handsome bergaya lah lepas ni.. Tahniah dik.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... saya mmg hensem

      Delete
    2. ehemmm... sis siezuka mentioned aku la..hahaha

      Delete
  11. tahniah.... usaha tangga kejeyaan kan...hehehe

    ReplyDelete
  12. congrtas..smart la beg!

    ReplyDelete
  13. tahniah. sharing is caring kan? haha

    ReplyDelete
  14. congrate!! lawa...terbekenan lak ;p

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.congrats!..dari awal lagi aku tau ko bole menang. *mata ke atas tangan ke bahu.hahahah* << gurau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... nak buat skali

      Delete
    2. hahahahaha..balas balik komen ko kat print screen lipice tu. weeekkk..

      Delete
  16. wahhhh congratz zuan..bestnya dpt hadiah hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah... terima kasih kerana nak hadiahkan untuk aku.. hehehee

    ReplyDelete
  18. mmg ptot menang...macho sungguh entry tu...tahniah ye :)

    ReplyDelete
  19. design simple..tp nice.. :)

    tahniah bro..

    ReplyDelete
  20. wah untungla untungla
    aku ngan hanie mmg dah agak ko akn menang weh
    so pe lg, sila potong and share wt ur sista here
    HAHA

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...