Sunday, 29 April 2012

> My Nestle Incredible Story

HOlla Peeps,

Setiap orang di Malaysia, pasti sukakannya, tak kira kanak-kanak, dewasa mahupun yang sudah tua. Setiap mereka pasti ada detik-detik manis ketika bersamanya.. Nestle, 100 Tahun Di Sisimu~!!!



Everyone has their memorable incredible stories, do you?


I got 2 different story from 2 of my fav drink of all time, Nescafe and Milo!


#1 Milo! Always Boost Me! (Korang tahu khasiat Milo?)
Me : "Umi, I feel out of energy.."
Umi : "Drink that Milo!"
Me : "Okay.... *drinking* WOAHHH FEEL ENERGIZED!!! Thanks UMI!!!!!"

#2 My Best Friend When I Wanna Stay Awake

Click to enlarge


And I combine this 2 drink into one video.. Special one to everyone who loves Nestle :)

enjoy the video, My Nestle Incredible Story


video



-zuan-
p.s : kebelakangan ni banyak entry aku bersaiz pendek..hahaha cuti sudah habis balik arau~ 

42 comments:

  1. wahh kreatif lah zuan ni!!!!
    kak sha ade tgk 30secs video zuan utk 2012 olympic gak...mmg best lah !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak, just gunakan sedikit ruang untuk berkarya :)

      Delete
  2. aku malas doh nak menulis sekarang. dah lah astro free!!!! nak bace je sekarang. heheheehehehehe!

    ReplyDelete
  3. saya pulak suka neslo tarik ais..hehehe..nescafe+milo lepastuetarik dua tiga kali sampai buih2 dan letak ice..pergh..mmg sedapp..:D

    ReplyDelete
  4. wahhh .. gud luck !!! hehe

    ReplyDelete
  5. nestle always remind me of nescafe.
    the word milo never came out :D

    hey hey!!
    moga menang :)

    ReplyDelete
  6. Nescafe and Milo reminds me Neslo.. Dua2 buat aku migrain.. haha..

    ReplyDelete
  7. nestle mmg dekat dihati kita...dari kecik lagi dah guna produk nestle..

    ReplyDelete
  8. Suke dedua

    bersaiz pndek pon best zuan

    ReplyDelete
  9. dh lama jugak eh pki nestle..sdar x sdar jer..

    ReplyDelete
  10. muke mcm budak2 yg tgh demam tgh minum milo. kakakakak

    ReplyDelete
  11. milo milo anda jadi sihat dan kuat.. Good luck dik.. :-)

    ReplyDelete
  12. haha rajin gile kau kan buat video..

    ReplyDelete
  13. Milo superbb!!!

    anyway ,goodluck ya :)

    ReplyDelete
  14. milo, nes..my peberet hihi

    amboi pandai berlakon huhu..

    gud luck!

    ReplyDelete
  15. sedapnya milo ais..hehe

    gudluck :)

    ReplyDelete
  16. waa... terbaik...
    aku suka aku suka...

    ReplyDelete
  17. Perlu ke aku wish good luck.. Macam contest je entry ni hehehe..

    ReplyDelete
  18. haha. all the best!!

    tau dahh tau dahhh. ni contest le niiii kan kan kan ?

    ReplyDelete
  19. were there when tgh xde duit,,,sedih...happy...bengang...hoho...part of my life dah lama! good luck bro!

    ReplyDelete
  20. dkna suka minum NESLO setiap pagi sebelum wat keje ;)

    ReplyDelete
  21. suka Milo tp namee ada tekanan darah rendah. takleh minum. sedih kan ? wuuuuu. haha. kelakar video tu. semalam lg namee dha tgk tp tak sempat nk komen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm rugi namee tak dapat minum milo...hmm

      thanks :)

      Delete
  22. mom, where's my milo? oh nescafe haha

    ReplyDelete
  23. hihihihi..baru tgk video.
    "oo! nescafe"..hehehe..nescafe white coffee je tu..

    good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tau2 je white coffee..hehe nestle pn ada kluarkan white coffee juga :)

      Delete
  24. terbaikk.. gudluckkkkk!! ^__^

    ReplyDelete
  25. hee..milo dan nescafe...dua2 aku suka tapi lagi suka milo la...haha~

    > all te best zuan..

    P.S - mcm takde air je dlm cawan tu...heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mcm mana ko tau xde air ni? :P

      Delete
    2. haha...aq boleh tahu la..cawan tu nampak kosong je...kalau drama ke aq boleh tahu dalam cawan tu ada air ke tak...tapi selalunya mmg takde air...mcm dlm video ni haha~

      Delete
  26. wahhh..terbaeklah zuan :)
    nestle mmg byk bg kenangan kt kita kan

    ReplyDelete
  27. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

    ReplyDelete
  28. minum milo anda jadi sehat dan kuat..!!

    ReplyDelete
  29. mom..where my milo..
    haa there....
    hahaha...kiut seyh! :D

    ReplyDelete
  30. milo. minuman feveret aku! hik

    ReplyDelete
  31. ira suka miloooooooooooo!heee

    ira xleh tgk la video tu zuan..line lembapp..:)

    anyway good luck!

    ReplyDelete
  32. saya suspek dalam cawan tak ada air kan kan kan?

    ReplyDelete
  33. hehehehe

    nestle!


    saya suke blisssssss

    err..cm x de kene mgena
    hihihihi

    ReplyDelete
  34. milo itu peberet eyka kot! ;D

    ReplyDelete
  35. siap bedio! mantap!!

    suka susu tepung nestle utk budak2.. giler sedapp.. masa sy umo setahun dah start minum.. mahal giler susu tepung nestle dulu mak sy ckp.. sy patut buat jugak entri nestle ni haha

    ReplyDelete
  36. Zuan..good luck tau utk video Olimpik tu...I nak join tapi waktu tu tengah sibuk..sedihnya melepas huhuhuhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...