Tuesday, 1 May 2012

> Minggu Balas Dendam

HOlla Peeps,

Harini 1 May! Opss maaf, harini takde entry gila untuk 1 May kerna aku tak punya masa untuk memikirkannya yang mana mereka ada bertanya adakah Aku Suka Sex? Jawapannya "entah la" kerna aku belum pernah merasainya dan takut menanggung dosa besar jika melakukannya dan jika kamu fikir seketika Masjid Yang Diperbuat dari kaca dan keluli iaitu Masjid Kristal sangat cantik dipandang dan bila diTanya Pendapat : Ketinggian Menjadi Persoalan? Ramai yang rasakan ia tidak apa, adakah ini bermakna mereka berfikiran terbuka? Pening kan? Well kalau tak pening tak ada la PENINGkatan! Sebab tu la ramai pening kenapa entry tu dapat bilangan komen melebihi 170. Owhhh Ketatnyeeeee~ aweks tu pakai~ Sekali pandang adalah rezeki, dua kali pandang, neraka kata mari. KOrang tau tak yang Movie Review : Lada Land adalah movie review aku yang paling famous? #LOL ia mengalahkan Konspirasi Panas Duit Syiling Siri Ke-3 Malaysia woahh.. Ehh tak tau ke? Alaaa syiling baru yang macam token tu.. Haishh dan komik ATWR edisi #6 Raya Raya dan Raya adalah entry komik aku yang paling brjaya membuatkan ramai membaca komik aku (bahasaku semakin berterabur) dan aku nak bagitau yang Harun Aziz bukan pemenang ABPBH 2012! Alright lepas ni aku mungkin boleh berjinak-jinak dengan entry Tempat Makan Best : Steamboat Embun Dingin Corner kerna SEO untuk itu sangat menjadi untuk blog yang kurang menyegat seperti blog aku ini hehehe ada yang tertanya-tanya adakah aku plan entry ni sebulan awal? Owhh tidak, seorang pelajar tidak mempunyai begitu banyak masa untuk berbuat demikian..

Luffy Cuba Keluar dari Baju Aku

Minggu Pembalasan!!!

Minggu lepas boleh konsider minggu membalas dendam dengan menaip sebanyak nama entry yang termampu selepas boleh dikatakan bulan april adalah permulaan minggu busy untuk aku spend masa blogging..

Student Life is fun!!! 

Assignment adalaha makanan, test adalah minuman, dan projek adalah makan besar.. Dan masa adalah emas..

Addicted to internet!!!

Bila difikirkan, satu hari tu tak senang duduk kalau tak dapat online. LOL it is internet addiction! Get addicted to the internet. Everytime dekat ngan kedai komputer, akan rasa nak kidnap satu ipad n on9. (i hope i have an ipad)

Spend time Cuti with homie, family, and...

Futsal dan futsal, dua game futsal cuti ni. Memang tertunai hajat aku nak main futsal. hehe. And hangout with my homies, lepak ruma spend time with family and celebrating my dad's bday. And not to forget, spend time with her at putrajaya and watch avengers. Seriously berbaloi cuti 1 minggu aku..

Secara jujurnya, aku lebih enjoy cuti pendek! Sebab takkan terlalu buang masa dengan cuti. Cuti pendek, biasanya akan luangkan masa dengan aktiviti-aktiviti best je!

cuti sudah habis bro, and today.. Selamat Hari Pekerja :)



Sebenarnya aku malas berkempen suruh orang vote.. lol


-zuan-
p.s : dah lama tak menulis tanpa susunan dan plot macam ni..lol 

41 comments:

  1. selamat hari cuti belajr... thu tak pe.. cuti yg pendek lebih bermakna bernbanding cuti yg terlalu panjang..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kalau cuti panjang je mesty tak tahu nak buat ape . huhu :)

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti. rehatkan diri ! :D

    ReplyDelete
  4. ~wah mampat entry..hehe
    selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  5. kamu mmg rjin zuan oii..
    mmg guna abis-abisan cuti tu
    anywayz keep it up bro:)

    ReplyDelete
  6. manfaatkan cuti anda..selamat hari buruh he3..

    ReplyDelete
  7. sehari selepas hari buruh, nk hadiah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zuan, kak dhiya punya birthday kah ??

      Delete
  8. wah!! ni nbetul2 nak balas dendam ni.hahaha

    ReplyDelete
  9. aq da tak mampu nak taip entri banyak2 macam dulu2...haha...

    > cuti terlampau lama pun bosan sebenarnya...masa belajar dulu aq mmg lagi prefer cuti pendek je...cuti panjang tak tahu nak buat apa...hee~

    ReplyDelete
  10. nampaknya cuti ade lagi Bro..

    ReplyDelete
  11. yes yes! aku cuti dua bulan, ya Allah cakap kau, kalau la aku tak kerja, siyesly confirmly aku pening tak tau nk buat apa kat rumah -.-''

    malam ja idea baru nk datang. haha.

    ReplyDelete
  12. wo wowowowowo!! with her? ahhah syabas.. haha..

    april hari bulan sy utk rilek2.. dah habis april, masok bulan mei ni start sy bz dgn sem baru.. uwaa so kurang update.. tak kot hahaha

    ReplyDelete
  13. cuti2..masa untuk tido..:)

    ReplyDelete
  14. 1 mei <-- hari CK kembali berblogging :D

    ReplyDelete
  15. Student life , enjoy la dn nikmatila hari hari sebagai studnt .. Soon u will gonna miss it.. Btw, slmt hari buruh kuli batak macm saya hohoho... Sehari je pun cuti after all hahaha

    ReplyDelete
  16. kidnapkan ipad utk saya satu ye

    ngeh3

    ReplyDelete
  17. Sy rase zuan kene buat perenggan

    percbaan y baik

    *penah teringin tp xpnh berjaye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe harini kan satu haribulan..kan blog ni biasanya menulis entry tanpa plot mcm ni.. :)

      Delete
  18. yang cuti seminggu tu spend time kat alamanda..hikhikhikk ;p

    selamat hari buruh dan selamat kembali ke sekolah buat zuan :)

    ReplyDelete
  19. setuju!!! cuti pendek lebih busy dari cuti panjang yg mati kutu tu~

    ReplyDelete
  20. wahhh .. blas dendam nmpk ,hehe ,..
    go chaiyok2 ..

    ReplyDelete
  21. teknik promosi yang bijak.. happy holiday semua

    ReplyDelete
  22. ganbatte ne dan happy holidays!

    ReplyDelete
  23. kita ada lagi cuti sebulan lagi,aduh :D

    ReplyDelete
  24. the student life keep busy always to us. it's not just you! hehe we're the same..internet MANIA! hahaha

    ReplyDelete
  25. lu mmg terer la bro buat entry insert tajuk2 entry camtu..hehe..guwa pon perfer cuti pendek je..sbb guwa jns x reti gak kalo cuti pjg2 nih =P








    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. kreatif la bro..segan wa sama orang bijak pndai ni^^

    #outing jom^^

    ReplyDelete
  27. mantap selalu entri! eh! best cuti..? huu. mine macam tak cuti lah! ==' bz aje!

    ReplyDelete
  28. selamat hari pekerja!!!ko leh consider pekerja ke???hahaha...moga terpilih la blogger of the year tu. :)

    ReplyDelete
  29. selamat hari pekerja =)

    untungla kn dpt dating ngn dia kt putrajaya..hehe
    pape pun sbgai student mst x lepas punya hal2 bz cmni..mmg addicted sgt kn nk on9..same like me!hehe

    ReplyDelete
  30. yehah. banyak xtvt zuan time cuti and zuan nampak so happy. thats good. :)

    ReplyDelete
  31. zuan masukk digi wwwow award ke?? awat xhabaq? hehee..nk vote ^_^

    ReplyDelete
  32. Selamat bercuti.. tapi rasanya hari ni adik dah habis cuti kan.. ;)

    ReplyDelete
  33. bestnya bc entry ni digabung2 dr entri2 lepas hehe

    betul tu, cuti pendek lg bagus sebab diisi dgn baik sbb terhad. banding cuti pjg sampai x tau nk buat apa, kan?

    ReplyDelete
  34. suka suka suka... tp sekarang ni selamat cuti belajar. aduh, tinggal sebulan lagi nak masuk sem baru.

    ReplyDelete
  35. memang mambalas dendam la die kuarkan entry entry hot aje.

    student life biasa la. kang ko dah keje mesti cakap "eee...rindu plak zaman study dulu". komitment lagi besar dah keje nanti so enjou student life sekrg.

    well, internet skrg mudah di akses di mana mana sahaja skrg janji ada iPad @ smart phone dan yg paling penting battery cukup. hahahhaa...

    sempat lagi tu listkan ektiviti die. hihihiihi.

    kitrg pun malas nak kempen.yg join sume hebak hebak belaka. huhuhu

    ReplyDelete
  36. Zuan...sudilah terima ipad ni hahaha....

    Student life mmg best tapi penat! tak banyak masa nak blogging...sedih sangat huuhuhuhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...