Thursday, 3 May 2012

> Tech Thursday : Angry Bird Space

HOlla Peeps,

Lama tak berkabaran dengan Tech Thursday dari Zuan, dan kalini nak bercerita mengenai game paling hangat di muka bumi ini buat masa ini. 

Terbaru dari Rovio, Angry Bird Space! Telah dilancarkan pada 22 March lepas dan mendapat sambutan hangat dengan bilangan download melebihi 50 juta dalam 35 hari!!! 

Download Free Demo untuk PC di sini > http://download.angrybirds.com/#ABP

Kelainan dalam Angry Bird Space ini adalah, diperkenalkan Zero Graviti yang mana lebih mencabar logik akal fikiran dan memperkenalkan watak Ice Bird.
Ia mempunyai lebih 60 level untuk dimainkan



Rating Selepas Bermain Versi Demo Di Laptop : 8/10 (Disebabkan angry bird, aku nak dapatkan Samsung mobile dan download full version kerna dikatakan bermain di telefon bimbit lebih cool!)


-zuan-
p.s : jangan salahkan aku kalau korang punya kerja tak siap disebabkan ketagihan dengan game ini..hehehe 

43 comments:

  1. Ade full version pnye tp smpi level bpe tah..dah x lepas2 mls nk main haha..tp best la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. full version smpai lv 60.. pandai2 la dapatkan crack dia.. :)

      Delete
    2. best la. kalau android sentiasa update level. best best best

      Delete
  2. supersonic commentator from shakiddo.com

    ReplyDelete
  3. uwaaaaa....lama tak layan angry bird.kalau jumpa si dia baru dpt main by phone. akak tkde iphone or samsung galaxy note or android pekebenda ntah....main kat laptop mmg tkleh dah, sbb laptop office ni dah makin lembab...huk huk...boss tahu mesti mengamuk

    ReplyDelete
  4. best laaaaa angry bird!!! hehhee

    ReplyDelete
  5. haha...aq pernah layan angry bird dulu sampai satu kerja pun tak buat....bahaya2...haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha game paling bahaya dalam dunia.. xD

      Delete
    2. haha..tahu takpe...kalau tak lepas satu2 stage tu...aq pulak yang angry...haha~

      Delete
  6. -.-''

    habis la malam2 aku kalau cam ni. haha. adei, angry bird space eh.

    full version tuk pc takde ke zuan ? XD

    ReplyDelete
  7. wow,serius best...
    for sure ketagih punye..hehe

    ReplyDelete
  8. kalau aku start tekan start game tu memang sampai habis battery la hp aku. pastu sambung main kat hp hubby aku. wakakakakaka.. ketagih beb. tp angry bird space ni mmg lagi best

    ReplyDelete
  9. ala nak dgr cerita pasal kamera baru.

    ReplyDelete
  10. cuma sy sorg je kot yg xpnh men gem ni...

    ReplyDelete
  11. Nak try kesemua game tu nanti.. haha..

    ReplyDelete
  12. anak buah saya punya la gila dgn game ni...
    smpai suro mkn pun xnk..
    tu bru umo 3 tahun..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dak2 klu da dpt main game ni xingt dunia..siap dorg lagi pandai dari kite...

      Delete
  13. knapa aku x minat game angry bird ni? pelik jugaks... tak tau la ape besh games ni melainkan tarik lastik tu

    ReplyDelete
  14. xpernah main game angry bird ni. kuno kan! hihi..

    ReplyDelete
  15. DAH DONLOD FULL VERSION PUNYA. HEHEHE

    eh tercapslock pulak.
    malas nak taip balik :P

    ReplyDelete
  16. dah nak abis dah game ni,,nmpak cam senang tapi ssh gek

    ReplyDelete
  17. hahaa..kat hp shida mcm2 version ade hehee ^_^ jom maen...

    ReplyDelete
  18. Waah.. Aku baru tau geng burung marah ni dah main area angkasa..


    Nak try jugak la nanti! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..yousof pasni ko kene naik space ship la ngan burung marah ni.

      Delete
  19. ni version ke brapa dh ni? yg version 1st pun x abes main lg hehe

    ReplyDelete
  20. ada gak akak ter"usha" game ni..ai, x leh layan...x study lerr nanti...huhu

    ReplyDelete
  21. tengok macam bestttt je...

    ReplyDelete
  22. reply dr entry blog akak

    kedai makan tu dekat ngn ampangan kalau tk silap...zuan duk area mana?

    ReplyDelete
  23. nmpak cam seronok .. kena cuba !

    ReplyDelete
  24. Yang ade tu pun x habis main lagi.. ni nak version yg baru.. hehehehee..

    X up to date betul lah akak ni.. ;)

    ReplyDelete
  25. apa yg best pasal angry bird ea?

    ReplyDelete
  26. best3..tp sakit hati nak main..haha
    tp skarang maen plant vs zombie..opsss :p

    ReplyDelete
  27. dah lama dkna tak main angry bird..makin susah permainan nie zuan kan..

    jadi kesimpulannya, tak yah main :0

    ReplyDelete
  28. ketagih juga main game ni.. :)

    ReplyDelete
  29. Totally love it! Thanks, dude for the download link that you provided there. Totally amazed and totally awesome! lol XD

    ReplyDelete
  30. dah lama tak main game angry birds ni.yang lama pon tak habis2 lagi.hahaha

    ReplyDelete
  31. dah lamo tak main game angry bird nih...

    ReplyDelete
  32. huuu
    bila kan masa daku menjadddiiii penggemo main game ni
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  33. hubby baru download guna ipad semalam.ralit gak main

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...