Friday, 11 May 2012

> Everyone Have Their Own Wishlist

HOlla Peeps,

What is my 10 wishlist?





# Nak test Bungee jumping tertinggi di dunia!

Credit picture : World's Best / Highest Bungee Jumping Locations

# Nak beli lappy Alienware yang paling power so aku boleh main Diablo III nanti

http://www.giantbomb.com/pc/60-94/



# Nak masuk gameshow "101 Ways To Leave A Gameshow"



# Nak parking Test Drive Golf GTI kat depan rumah sewa.



# Nak pergi ke Universal Studio bersama kawan semua kawan blog yang lain.

Universal Studios Uniglobe



-----------Alright, pause kejap dekat sini boleh?-----------


Semperna hari yang istimewa ni, aku nak bagi GA!!! Dan GA ni khas untuk pengomen terpantas yang berjaya meneka tajuk entry aku yang mempunyai bilangan komen terbanyak
*klu* kat entry tu, aku hanya balas komen 3 kali je.. dan bilangan komen tu melebihi 150..hehe
Hanya satu pemenang akan dipilih! Pemenang akan dapat topup bernilai RM10 untuk celcom atau maxis atau digi!

Update : Tahniah kepada Norlida Ramli kerana berjaya meneka dengan tepat soalan yang diberikan itu!!! kepada yang lain, cuba lagi..hehe
-----------Goodluck kepada semua (",)-----------


# Nak pergi london tengok Sukan Olimpik!



# Nak update blog ni setiap satu minit.

http://hamiasraff.blogspot.com/2011/08/kenapa-tak-rajin-update-blog.html

# Nak Dean List!




# Nak panjat gunung everest dan jerit kuat kuat "Aku suka gila kat kau la wei".

http://www.makna.org.my/images/everest_pic01.jpg


And,

My most important wish list adalah Jam Tangan. Kenapa? Coz time is 'my Precious' (gaya smeagol).

Credit Picture : Best Luxury and Expensive Watches Brands for Men


Moral of the Entry : Tanpa time, mampukah kita buat apa yang kita hajati? Hargailah masa yang kita ada, bersama keluarga dan orang yang tersayang (",)




-zuan-
p.s : sapa pakai num Celcom UOX? hehe 

63 comments:

  1. hahahh nak try bungee jumping jugakk..awwrr~~

    Happy Birthdayy Zuangg!! haha
    may Allah bless u always :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawe pung nok jump jugok!

      Delete
  2. hehe..btl tu..kalo x hargai masa sume wishlist tu xleh nk tercapai la..huehue...
    erm..nk jd pemenang GA tu! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. i wish laa to.. heheehe

      Delete
  3. hehe nk try lah hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. tajuk entry ngn komen terbyk ialah entry PENINGkatan.
    hehe..btl x?
    selamat hari lahir =)

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAY ZUAN ! (^^,)

    > wahhh...bungee jump..aq pun nak try jugak satu hari nanti..masuk wishlist la...haha~

    > Universal Studio pun teringin nak pergi ni...hee~

    P.S - Haa..aq rasa macam tahu je entri mana ni...entri bertajuk PENINGkatan bertarikh 20 September 2011...komen dalam entri tu : 177 komen..3 komen yang ko balas hanya dari @anon,@arisha dan @dhiya...tepat tak..HAHA~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ezad shared2 hahaha :D

      Delete
    2. terpulang pada zuan la ni decide...sbb ada yg da teka lebih awal beberapa minit ni...

      P.S - aq teka siap bagi detail ni zuan...HAHA~

      Delete
  6. hahhaa tak dak harapan lah ezad dah jumpa ekkekee :P
    tahniah2 wish awai2 hehehe..Ezad..share tau ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...share2...tapi dapat ke? haha~

      Delete
    2. entah tgu jawapan zuan jelahh hehee :D

      Delete
  7. peh..kalu btul ar nk ajk para blogger Universal studio..aku nk join sama..haaha..dan jg g tgk sukan olimpik kt london.hehe
    btw, klu akpun nk jam jg coz memg perlu dihargai sgt..
    dpt dekan stiap sem pun nak sgt.hehee

    ReplyDelete
  8. pergh.. universal studio.. best tuuu

    ReplyDelete
  9. yeayyyy..like last statement! hhahhaha good luck :)

    ReplyDelete
  10. masjid yang diperbuat daripada kaca dan keluli: masjid kristal. adakah ini jawapannya??

    wishlist aku nak kawin.hahaha

    ReplyDelete
  11. Saya pun nak try bungee jumping sebab nak atasi rasa gayat saya yang melampau lampau ni. Pheww phewww :)

    ReplyDelete
  12. perhhhh ... tak terkata ..

    ReplyDelete
  13. Hepi Besday bro! Semoga hajatmu tercapai.. Waa... Ok2.. Nanti aku cuba join...

    ReplyDelete
  14. semoga hajat tercapai..
    sy pki maxis je, x pki celcom..hehehe

    ReplyDelete
  15. epi besday zuan....moga murah rezeki n berjaya n bahagia hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  16. semoga semua hajat zuan tercapai....yang "Nak masuk gameshow "101 Ways To Leave A Gameshow" betul2 nak ke? hehe..

    ReplyDelete
  17. hepi besday..awat pilih golf gti..huhu

    ReplyDelete
  18. HAPPY BIRTHDAY!!

    wishlist kita sm la nk g USS hehehe

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. saya teringin nak merasai pengalaman Bunge Jumpy tu... mesti memukau.. salam hari kelahiran bro

    ReplyDelete
  21. selamat hari jadi zuan...
    aku pnh la rasa teringin nk bungee jumping tu time tgk cite mandy moore dlu tah apeke tajuknya. tapi bab panjat panjat gunung ni simpang la aku segan. eceehh..hehe..
    kau tak rasa teringin ke nak membelanja aku gi US tu?aku tunggu je ni dgn penuh kesabaran yang jitu. haha..

    oleh itu saya akhiri komen ini dgn ucapan: selamat selamat selamat hari jadi..... (melodi sila feeling ala ala ahmad jais punya lagu selamat hari raya ye)

    ReplyDelete
  22. Bungee jumping??? oh gayat.ko tak gayat ke.
    aku dah merasa nak TSi.kekekekke..
    USS..aku nak pegi hujung tahun ni.yey!.
    Dean list patut nya perlu setiap sem. hahahahhaa..
    hujan lebat pun tak tahan sejuk nak pegi gubung everest.pegi gunung kinabalu dulu...hihihihihi..

    Wish you a glorious birthday.semoga dimakbulkan segala doa dan dinyatakan segala impian.berjaya dalam apa jua usaha dan ikhtiar.

    ReplyDelete
  23. 1.nak beli galaxy note
    2.nak g shopping atas 1k bawah 5k
    3.nak g coti di uss.sama lah ngan dik non..

    3 cukuplah dulu.hikhik

    ReplyDelete
  24. Dapat try Bungee jumping tertinggi kat Malaysia pun aku dah cukup TERUJA dah. Serius! ;D


    Kalau dapat pergitengok sukan olimpik aku paling teruja nak tengok 100meter dia. Pasti berdesup!

    Abang aku ada bagi satu jam yang ada komponen² micro macam tu.. Tapi sayang sampai sekarang tak jumpa kedai yang boleh repair jam tu.


    Very happy birthday Zuan.. Semoga lebih sukses insyaAllah.

    ReplyDelete
  25. wishlist? efa cuma inginkan kawan yg menghargai kwan je.. :)

    ReplyDelete
  26. amboih wishlist semua demand habisss haa.

    ReplyDelete
  27. Hepi Befdei Abe Zuang. Kalo mu nak hadiah, mu e-mail akaun number mu kat kawe.

    ReplyDelete
  28. USS antara keinginan akak jugak.. ;)

    Akak tag adik..

    http://www.siezuka.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  29. insyaAllah zuan. mesti dapat capai semua tu.. :))

    ReplyDelete
  30. HB zuan! semoga tercapai semua tuh ok. yg GTI tu nanti. boleh bawak aku round2. hahaha!

    owh ya btw. UOX ? still ada ka ? ~_~

    ReplyDelete
  31. update blog selang seminit

    gila ah...

    ReplyDelete
  32. Selamt hari lahir awk...moga semua wishlist awk tcapai yea..

    ReplyDelete
  33. semoga tercapai semuanya! aminn

    update blog setiap satu minit tu agak rare! hahahha!

    ReplyDelete
  34. wishlist zuam mmg superb!
    gudluck ya.

    btw, hepi belated birthday.

    ReplyDelete
  35. i like bungee jumping.. ;)

    ReplyDelete
  36. bungee jumping...hmmm...cuak weh nak cubo...huhu

    ReplyDelete
  37. happy birthday fren...amboi wishlist semua hebat2!!.

    ReplyDelete
  38. weyhhh kemana zuan mhilang dr twitter nih???

    sama jugak nak main bungee jumping.. nak hilangkan stress

    ReplyDelete
  39. wahhh! semoga berjaya mendapatkan semua wishlist tu. yang penting usaha untuk mendapatkannya. caiyok! :)

    ReplyDelete
  40. moga tercapai la sume wishlist ko tu bro.hohoho..gudluck

    ReplyDelete
  41. heheheeh banyaknyer wishlist......moga berjaya capai semua tu heheh

    ReplyDelete
  42. wow, what a great wishlist! are there any other wishlist? sometimes i wished money grew on trees hiks...

    ReplyDelete
  43. semoga tercapai hasrat tu yee

    ReplyDelete
  44. hari jadi minggu lepas kan? ada baca blog hanie&jue. tak silap dorang yang habaq time ur bday. tapi tak sempat nak jengah sini~ bus woo.. happy belated bday ya. nak teka tak dapat sebab ada orang yg teka dulu-dulu tu~ heheehe

    ReplyDelete
  45. Belated Happy birthday Zuan.Moga semua wishlist Zuan termakbul hendaknya.Since saya deactivated facebook dan busy bekerja sekarang jadi ta k sempat nak wish birthday Namee and Zuan on time.So sad. :(

    ReplyDelete
  46. happy bday bro..dahsyat2 semua whislist lu

    ReplyDelete
  47. mule2 je da menakutkan

    tinggi?

    waaaa xske ketinggian

    ReplyDelete
  48. kamu prnh pergi bungee jumping ke??nk lg tinggi plak tu, mesti xpuas..ct gayat, mesti pengsan...hahaha

    ReplyDelete
  49. Selamat Hari Lahir Zuan...sungguh senyap sekarang...memang fokus gila-gila kat final ni! Good luck! Semoga tercapai cita-cita Zuan okay!

    ReplyDelete
  50. zuan...byknyerrrrrrrrr wishlist! hohoho..
    smoga tcapai hajat.. ^^

    ReplyDelete
  51. mana la budak ni.internet xde lagi ke?

    ReplyDelete
  52. HAPPY BELATED BIRTHDAY ZUAN :)
    sorry la lmbt wish..baru tau dr blog jue & hanie hehe

    May Allah bless always..wish all your dreams come true !!

    ReplyDelete
  53. befday zuan sme dgn ari guru?? hikhik. epi belated befday zuan.. :)

    ReplyDelete
  54. Happy Birthday...

    yg no1 tu, kita pn tingin jugak nak buat...tp xtau la dpt peluang ke tak utk cuba... :)

    ReplyDelete
  55. tahniah norlida...untung dpt topup...hehehe

    ReplyDelete
  56. ala i know the answer. amazing list you got here!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...