Thursday, 10 May 2012

> A happy guy who love to EAT DELICIOUS FOOD

HOlla Peeps,

Ensem : Din makan mana harini?
Din : Hmm mana ek? Tah la, xde idea la beb.. Got one?
Ensem : Ko ada internet kat phone ko?
Din : Ada.. Kenapa?
Ensem : Haaa jom kita carik tempat makan best kat blog ni..


http://hazmanfadzil.com/
Eat - Delicious - Food

Din : Woahhh blog apa ni?
Ensem : Ni blog yang review tempat makan best. Senang cerita, mana area ko nak memang ada dan memang best semua makanan yang dia rekomenkan untuk makan.
Din : Wahh cun! Jom try tempat ni. 




Din : Perhh betul la cakap ko, tempat makan dia rekomen memang sedap!
Ensem : Kan aku dah cakap! Apa lagi, Undi la bro ni tuk DiGi WWWOW Awards : Fav Makan-Makan Expert! Ajak kawan kawan sekali k!
Din : Alright bro!

Hazman Fadzil : A happy guy who love to EAT DELICIOUS FOOD

-zuan-
p.s : dekat semiggu aku menyepi, miss me? hehehe 

34 comments:

  1. Replies
    1. jangan lupa mengundi untuk beliau yaaa

      Delete
  2. terbaik la

    mmg nga lapa da ni

    #miss you (sile muntah zuan)

    ReplyDelete
  3. wahh ada jugak kan blog pasal makanan je.menarik!

    kitorang yg patot tanya,zuan rindu kitorang tak?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. terjah dan undi tau!! =)

      Delete
  5. wahh harus terliur masuk blog tu...

    ReplyDelete
  6. wah nnati nak usha die.. =D

    bab makan ni la yg best =D

    ReplyDelete
  7. haa..p mana lama menghilang??

    jalan2 seminggu carik makan ey? ;p

    ReplyDelete
  8. perut terus b'bunyi ni...:)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. terus terjah dan undi tau yea...

      Delete
  10. kawan ko ke zuan.best jugak review die. panjang berjela hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. jangan lupa jenguk dan mengundi yea

      Delete
  11. aaahhh lama zuan menyepi, sunyi blog sy sbb zuan tak singgah hehe

    blog tu membuka selera nk mkn huhu

    ReplyDelete
  12. Uiiii. review lerrrrr.

    ReplyDelete
  13. jap lagi nak terjah la blog tuh...

    ReplyDelete
  14. waahhh, terus kena undi... hebat lah...caiyo caiyo (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari mari mari mengundi!!

      Delete
  15. Assalamualaikum Zuan

    menyelerakan tu....

    ReplyDelete
  16. hehe promosi menarik. hihi :P

    ReplyDelete
  17. Sudah vote..

    Lama meghilang dik..

    ReplyDelete
  18. nampak sedap. kalau makan ni, sure cacing dalam perut mati terkejut..kekeke

    p/s: rindu la jugak :D

    ReplyDelete
  19. owh msuk contest ni ker..k2..huhu

    ReplyDelete
  20. Gud luck Zuan.. NAnti vote..

    ReplyDelete
  21. hamboiiiii..makan tak ingat dunia ni!!

    ReplyDelete
  22. pergh...terbaik!! hehehe

    ReplyDelete
  23. thank u zuan sbb tagged namee!! :))

    ReplyDelete
  24. besnyer bro tu...makan sodap2 aje :)
    gudluck :D

    ReplyDelete
  25. Oh Zuan cepatlah kembali hehehhe

    ReplyDelete
  26. ohmyyyyyyyy nak balik malaysia !!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...