Wednesday, 2 May 2012

Koleksi Komik Gempak Starz: Zint

HOlla Peeps,

Koleksi Novel Grafik Gempak Starz : Zint


-zuan-
p.s : dah ada rumah sendiri nanti, rasanya nak ada satu bilik khas untuk koleksi komik dan toys aku...ada masa lapang, nak teruskan hobi membuat diorama dan papercraft hehe 

30 comments:

  1. Novel grafik pertama yang aku beli : Under 18 from Zint. memang best giler! suke sgt budak 3 org yg nakal tu!

    ReplyDelete
  2. aku da lama betul tak layan komik ni..pernah jugak baca under 18 dulu..tapi tak habis baca...ahakss~

    ReplyDelete
  3. niat nak ada 1 bilik utk komik and toys tu memang best, semoga cepat2 dimakbulkan.

    btw , pandai jage buku naa.
    setengah org laki, campak sana campak sini.

    k bye, hehe.

    ReplyDelete
  4. rajen aih beli komik ehh. hehe

    ReplyDelete
  5. saya suka baca komik tapi x suka beli..means suke pinjam dr kawan je..selamat duit..haha =p

    idea nk wat 1 blik khas tu mmg terbaik..nnt bila tua2 leh tgk2 balik hobi waktu zaman muda =p

    ReplyDelete
  6. oke .. hobi kite same .. minat karya zint .. dan ade satu set under18 .. dan komik2 zint yg lain .. cume skrg ni jd malas dah nak carik komik zint lg .. huhu .. zint the best !

    ReplyDelete
  7. wah ! ....
    memang minta karya zint ni
    boleh pinjam ? hehe

    ReplyDelete
  8. waaaaaaa. zuan. nak pinjam~~~~

    ReplyDelete
  9. saya plk nak kumpul novel.buat satu bilik bacaan then dlm tu penuh dgn buku :)

    ReplyDelete
  10. Banyaknya ! Buat koleksi lagi..
    Terbaik... :D

    ReplyDelete
  11. high five.Saya pun ada semua koleksi Zint.Selagi ada komik gempak star akan disapu sebaik mungkin.Penuh dah rak dengan komik.Tapi itu la bila member pinjam ada yang tak gheti bagi balik.Dah jadi harta sendiri. :)

    ReplyDelete
  12. kenapa lelaki suka baca komik??? dkna tak suka!! :(

    ReplyDelete
  13. Lama dah tak baca komik... Dulu aku koleksi komik dragon ball ngn Jengking Merah..

    ReplyDelete
  14. wahhhh peminat komik tegar ni

    ReplyDelete
  15. Banyaknya koleksi... Minat sungguh ni..

    ReplyDelete
  16. wahh kemain... nie mesti mengunung dah collection nieee

    ReplyDelete
  17. wahhh zuan minat komik zint ehhh :)

    ReplyDelete
  18. hoi lame x layan komik ni.. tapi x pernahbeli pon.. dulu kat asrama pnjam org punya jer...

    ReplyDelete
  19. den suko baco surat khabar jer...hehe

    ReplyDelete
  20. dulu suka gak kumpul komik2 gempak ni..tp entah mana skrg

    ReplyDelete
  21. dh lama x bc mjlah gempak ni..huhu

    ReplyDelete
  22. fuiyo! memang komik & zuan sgt serasi tu... klu ada yg pinjam xpulang, pasti kena kejar org tu kan. hehe...

    ReplyDelete
  23. wah..minat komik jugak ko ni

    ReplyDelete
  24. bila baca tajuk yg abg zuan post tiba-tiba je rasa sebak. efa ada sorang kawan yg ssssuuuuuukaaaaaaaaaa sangat dengan karya zint. dia pun pernah buat komik sendiri tp efa tak sempat baca sebab efa terlalu ikut perasaan bencikan lelaki. akhirnya hubungan kawan terputus macam tu.

    #apa aku mengarut ni.haha. tapi kan efa pun suka giler ngan komik almost 100 jugak komik efa sekarang..ngeee~

    ReplyDelete
  25. rumah kita ada bilik komik. bilik abg sebenarnya haha tapi byk gila komik. paling disayangi is dragon ball!

    ReplyDelete
  26. hahaha..aku pun ada banyak koleksi novel grafik sampai dah tak tau nak letak mana. tapi novel grafik aku yg cute cute jew..hehehe..zint ni pun komik dia best tp aku adalah fan kaoru (^. ^)

    ReplyDelete
  27. SHUT UP!

    Banyak gila hahahahaha!

    Gosh, I had a boring child/teenagehood...tak da kumpul apa2 yang gangster pon hahahhaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...