Thursday, 9 June 2011

> Kembali Ketagih

HOlla Bloggers,

Akibat kebosanan yang melanda diri, aq mengambil keputusan yang bakal menyusahkan hidup aq untuk beberapa hari.. Arghh!!!! kenapa??? Kenapa aq.. kenapa????

Aq akan menyusahkan orang sekitar aq...
Aq akan terlupa akan kewajipan..
Aq akan lalai di dalam dunia dia..

Tolong!!!
Tolong aq!!!!
Aq tak tau nk buat mcm mana dah ni!!!!



Tolong bagitau aq macam mana nak stop main game Angry Bird!!! 



“Lemme tell ya, these ain’t no ordinary finches we’re talkin’ about. These here are the Angry Birds, the ones that’s gonna kick you in the ‘nads. And they’re the ones on your side. They must be from Galapadapados, or sumptin’.” – Col. Angus, Bird Expert.

-zuan-
p.s aq slalu compete ngan sowang kwn aq ni.. and still competing.. hehe
sape dah tgk KL Gangster ngan Super 8??? Amacam review korang?  bak sini nk tengok..hehe

15 comments:

  1. Angry Bird memang terbaik...best2! :D

    tak tau jugak cara nak stop so tak payah stop la...hahaha

    ReplyDelete
  2. sama kes dgn mimie la .. hahaha

    ReplyDelete
  3. ok,addicted dgn angry bird ni jgk..benci gler tgk ba**2 hijau tu gelak klow tak lepas!ceh!! =.='

    ReplyDelete
  4. hahaha..ini sume kaki angry bird la ni..
    main main jugak..yg penting jgn tinggalkan solat.. ;)

    sudi tak nak join segmen kite? :)

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/miss-j-pon-nak-buat-segmen-jugak-boleh.html

    ReplyDelete
  5. best sgt ke angry birds? aku tak ase best pun.. haih..

    ReplyDelete
  6. wahhh.. comelnya main angry birddd!

    ReplyDelete
  7. Bengang gle ahh main game ni --'

    But then, geram cemne pon main gak en. Haha, stop ble dh mng lee :]

    ReplyDelete
  8. mmg menguji emosi bila main Angry Birds ni... (^^,)

    ReplyDelete
  9. wow ! sampai macam tuh sekali ?? sangat dasyat oke ..

    ReplyDelete
  10. susah gak nak stop kalau main game, tapi aku layan pokemon ar...

    hahahaha

    ReplyDelete
  11. angry brd zora layan gak..best la...

    susah kot nak bnti men game ni..hahahah

    ReplyDelete
  12. Dua dua filem tu GEMPAK! Cuma macam biasa ada certain scenes yg nampak macam 'erk?!'. Paham kan? hihi. Tak rugi tengok. Tapi semalam ada ramai yg tak puas hati tgk KL Gangster sebab tiket RM18 =.='

    ReplyDelete
  13. Adeh aku ingatkan ketagih apa ekekeke

    ReplyDelete
  14. aku pun antara penagih Angry Bird..makin lama makin teruk..hehehe..abis bateri HP aku sbb benda alah ni..adessss..

    ReplyDelete
  15. tak minat main game... selamat dunia akhirat.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...