Monday, 13 June 2011

> Geram

HOlla Bloggers,


Kalau 2 minggu lepas, aq beli susu Marigold HL kat g**** dengan harga RM 5.00 je, tadi.. grrrr... tadi aq beli, arge dah naik 3 kupang, dah jadi RM 5.30!!! Slalu kalau aq gi g****, bawak RM 10.00 pun dah cukup untuk beli 2 botol susu, tadi nasib baik la aq ada bawak syiling skali.. Klu tak, merah muka aq nk balik rumah.. hahahaha

Tapi geram la, awat nak nak arge susu lak? OK, klu g**** je naik arge, aq leh carik alternatif lain, aq cek kat 7E***** pun naik gak.. dari RM 5.70 ke RM 6.00!!! Lagi mahal kan??? So next time aq nk check arge kat e******* dan t**** lak, mana tau lagi murah ke.. hehe


-zuan-
p.s aq suka minum susu cokelat, best!!!
hmm aq ada soalan yang dah jadi 'question mark' kat kepala aq, lagi banyak entry kta post, lagi banyak reader tak?

13 comments:

  1. insyaALLAH lg rmi reader...sy pun minum susu choc tp dutch lady punya. mcm beby..hehe..harga pun tak sama stiap kedai..

    ReplyDelete
  2. suka minum susu...tapi tak suka harga naik...ingatkan minyak je naik harga susu pun jadi mangsa gak...kalau mcm tu len kali nak bli fresh milk je la dr machan jual susu kat area umah sha

    ReplyDelete
  3. Dutch Lady Low Fat laah :p

    ReplyDelete
  4. hehe..mish pun suka dutch lady low fat...keh keh keh...

    ReplyDelete
  5. wahahaha

    byk tu minum

    mmg skng sume dah naik harge

    ReplyDelete
  6. sus choco lebih best compared to susu putih :)

    ReplyDelete
  7. syera khalid : yeahhh . dutch lady !
    but , full cream laa baru nice ;)

    ReplyDelete
  8. Shag breakfast minum susu stoberi je. Dan yeah~ Baru perasan harga dia dah naik dari singgit enam ke singgit lapan tadi =.='

    Lagi banyak entri kena lagi banyak usaha untuk blogwalking. Nanti lagi banyak readers. Dan berkemungkinan untuk setiap entri, readers yang berlainan ;)

    ReplyDelete
  9. alaa , pesal kasi censored ? huhuh ! btw , RM0.30 pun berharga tau ...

    Kenapa Nak Trafik?

    ReplyDelete
  10. hehe suka minum susu.. slalu stiap 3 hari bli 2 botol.. ni da naik arge walaupn 30sen, msti da gugat diri nk bli stiap 3 hari

    ReplyDelete
  11. ada gang!

    suka susu jugak...

    but, FRESH MILK please... =D

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...